Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Bardzo proszę o piórka ewentowe :) Prosze wysyłać na konto Szota000 xD

godia17 lubi to.
  2. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Mi się event nie podobał już po przeczytaniu poradnika, a teraz jeszcze bardziej mi się nie podoba.
    Zrobiłam 6 przynęt zwykłych bo na tyle piór mi starczyło, a miałam w zagrodach pół bahamy, całą leśną polane i pół dzikiej łąki.
    teraz zagrody są na 3 polanach, tylko na głównej mam pola, no i drzewa przy zagrodach.
    robaków i trybików nie powiem - poleciało ładnie, ale co z tego, jak z 13 kurników, 5 kukułek, 5 pomarańczowych królików wyleciało tylko jedno piórko.

No i przejdźmy do trafień .... porażka.
    3 płotki
    1 okoń
    2 tęczowe

czyli póki co tylko jedna nagroda
    22 000 sg i chyba mi nawet nie dopisało

jakby wszystkie wypadajki leciały ze wszystkiego to byłby pewnie fajny event, a tak trzeba wystawiać zagrody długie, a sp na pewno nie dam. więc będzie nudddaaaaa nuuuuudddddaaaaaaaaa.
    Dobrze że i tak zwierza dorabiam, to jak cos wyleci piórek to za pare dni pokręce przynęt, żeby chociaż z 30 naraz było, to się pobawie, a jak nie to odpuszcze.

Dybilas4, agbiko oraz amber♥ lubią to.
  3. agata_17r

agata_17r Młodszy ekspert

co lepiej wybrać zwykłą czy premium przynęte??

4. ewelinpio

ewelinpio Czeladnik forum

Z których zagród piórka lecą najlepiej ?

5. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

u mnie po jednej próbie na zwyklej i premium : pnącze i 3 tropikalne sadzonki:)więcej nie mam wypadajek:(

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:D:D:D:DCo godzina jedna zwykła przynęta-bo z kurników na 3 łąkach po 2 piórka wylatują :wuerg:

eliza9070 i zagma lubią to.
  7. winiulka

winiulka Moguł forum

cześć
    w/g mnie nie ma to znaczenia,idealnie trafiałam 2x a i tak nie było najlepszej ryby,a na zwykłych jednak oszczędzasz na produktach

maslane04 lubi to.
  8. agata_17r

agata_17r Młodszy ekspert

dzięki dopiero zaczynam evencik

9. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

z 3-ch zagród świetlika wypadły 3 piórka a na wyspie z 5 zagród pandy wypadły 4. Wygląda na to że z tych na które się długo czeka.

10. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

27 zagród kur i kukułek i............ 1 piórkoxDxD
    Nie rozumiem tej taktyki BP.:eek: Po co było zwiększać ilość wypadania części maszyn, przy takiej wypadalności piórek?? Toż to czysty absurd. No chyba, że na serio tylko o to chodzi:

[​IMG] o_O

11. maslane04

maslane04 Książę forum

Również zauważyłem pełną losowość łowionych ryb. Moment w którym zatrzymamy chyba nie ma wielkiego wpływu na to co dostaniemy.

-norbijas- lubi to.
  12. godia17

godia17 Fanatyk forum

Za 12 godzin jedną przynętę premium będziesz mogła zrobić:sleepy::oops:.
    Za chwilę zbieram gęsi....no myślę ,że sypną piórami8)

13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jak dla mnie to koguty powinny być najbardziej piórodajne. Wystarczy popatrzeć jak się tłuką co chwila. Postanowiłam też wypróbować moje wrony. Strusie, to już wiem, że nie są leniwe i egoistyczne. Czekam też ponownie na moje kozy, bo chyba potrafiły się zachować.
    No i ciekawią mnie papugi, bo dopiero je wystawiłam.
    godia17 - o gęsiach nie pomyślałam. Tylko czy pierze tu wystarczy?
    Ogólnie to nie wiem, bo w pierwszym rzucie było cieniutko, no ale....wędkowanie to hobby dla cierpliwych:pxD
    No i ja będę konsekwentnie wyciągać z wody to co podpłynie. W końcu jak wyciągnę wszystkie płotki to dla grubszej ryby będzie miejsce.

14. Annanasek

Annanasek Książę forum

U mnie też piórka nie chcą wypadać:(Mam całą leśną w zagrodach, pół jednej i drugiej łąki, kilka zagród na Bahamie no i pełno drzew gdzie tylko się da, a wyleciało 1 piórko, 2 robaki i 6 części maszyn. Także nie mam nawet na 1 przynętę:(:(:(
    Event super się zapowiadał ale wychodzi na to, że będzie się dłużyć w oczekiwaniu na wypadajki... A i tak przy moim "szczęściu" wylosuję turbo nawóz-.- Z ostatnich pięciu imprezowych wejściówek z kokosa wylosowałam nawozy i SP>:( Takie mam "szczęście":wuerg:

majajandzinska, agbiko oraz godia17 lubią to.
  15. Megan

Megan Komandor forum

Czytając tak posty aż sama sprawdziłam ile to mi piórek wypadło przy zbiorze dwóch pól pełnych zagród i pół Bachy w zagrodach i to nie żadne kury czy gęsie....no i proszę tylko 38 piórek na start a może aż tyle:sleepy:

Jeżeli tyle będzie się zbierać za każdym razem, razy dwa to dużo tych przynęt nie zrobi się, kupować piórek też nie zamierzam.
    BP robi się coraz bardziej zachłanne.

Annanasek lubi to.
  16. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Póki co stać mnie na 1 przynętę :cry:
    xD
    czerwone fabryczki i zagrody, różowe pandy, pomarańczowych tokarni: 7, fabryki kleju i wąsów, 8 baobabów-tych z SN itp, 3 megazagrody, pomarańczowe osły i z tego wszystkiego - 5 wypadajek -.- jestem zniesmaczona >:(

Z pól o niebo lepiej. Więcej części maszyn wypadło z goździków niż z uszlachetnionego brokuła o_O a zatem konwalie też sobie odpuszczam.

Mam brokuły uszlachetnione pod kątek części maszyn, a z pola obsianego nim wypadło mniej części niż z pola obsianego goździkami.
    Chyba sobie odpuszczę konwalię...
    Dopiero pozbierałam pola i zastanawiam się czy lepiej bawić się w premium czy zwykłe przynęty ?
    co do pozostałych wypadajek to jak u większości: dużo robaków i mało piór mimo baobabów, czerwonych warsztatów i zagród oraz 8 pomarańczowych tokarni 8) i paru fabryczek kleju i wąsów
    Mam brokuły uszlachetnione pod kątek części maszyn, a z pola obsianego nim wypadło mniej części niż z pola obsianego goździkami.
    Chyba sobie odpuszczę konwalię...
    Dopiero pozbierałam pola i zastanawiam się czy lepiej bawić się w premium czy zwykłe przynęty ?
    co do pozostałych wypadajek to jak u większości: dużo robaków i mało piór mimo baobabów, czerwonych warsztatów i zagród oraz 8 pomarańczowych tokarni 8) i paru fabryczek kleju i wąsów

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

jak sprawdzić co dostałem bo na moim monitorze za przeproszeniem [ciach] sie wysfietlilo ale nagrody mi pogratulowalo ;/

Post edytowałem, proszę o staranniejszy dobór słów.

BA_Chris

FarmerMC lubi to.
  18. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Wie ktś jakie zagrody karmić by sypneły piórkami ? :D xD
    Bo jak na razie ciągle kury i czekam na gęsi ;)
    A nie chce przepuścic ewentu bez nagrody xD

19. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja ten ewent będę robić lub nie - muszę się zastanowić ..... Jak polecą mi piórka to polecą , tak samo z robakami , często mi lecą części maszyny - chyba się zdenerwuję i go zostawię w spokoju i już . Albo poczekam do następnego poniedziałku i jak mi się to wszystko uzbiera wtedy się nałowię tych rybek i już . Na farmie nic nie zmieniałam .
    Florki już na niego nie wydam , bo mi poleciały sporo - Hmm mało powiedziane ( bo 170 sadzonek ! sobie zaszalałam ) na Taj. Sadz.

eliza9070 lubi to.
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

po sprawdzeniu ts-ow itd widze ze 2 banany mi dalo

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.