Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Zastanawiam się czy w ogóle jest sens zaczynać tą nierówną walkę z losowością.:( Na początek wypadło "aż" 81 piórek. Nie kręcę na razie żadnej przynęty. Może jutro, może pojutrze, a może wcale...
    Zobaczę jak innym będzie szło i może nabiorę ochoty na ryby, bo póki co widzę, że u mnie będzie kicha-.-
    BP nas załatwiło tymi wypadajkami z zagród, ale nie zamierzam zużyć ani jednej SP na przyspieszenie zwierzaków ani kupić żadnego piórka, żeby dostać kota w worku (czy tam rybkę na haczyku):p;)

2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

81 piórek .....:music: :inlove:byłabym zachwycona:inlove::music:. Chociaż i tak jestem, bo siać nie muszę..... Łowić ponownie będę jutro i to na zwykłą przynętę. W moim wieku trzeba .... ćwiczyć refleks. Jeszcze jest czas na ... wyćwiczeniexD.

agbiko lubi to.
  3. CosCiem1

CosCiem1 Okazjonalny autor

kochani nie nażekajcie mi z 68 zagród wypadły 2 piórka to jakis żart? :(

JJoanna, onkapinka oraz godia17 lubią to.
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie na "dzień dobry" zrazili naklejką ..;( omijam je w eventach jeśli tylko jest taka możliwość ..myślałam że to item ale pisało coś strickalbum ( nie wiem po jakiemu to było ) ...aż mną zatrzęsło wrrrrrrrrrrrr :wuerg:

5. CosCiem1

CosCiem1 Okazjonalny autor

sa jakies sprawdzone zagrody gdzie wypadaja te piórka?

6. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Pozbieralam....niczego nie urywa...piorek malo a 4 pola obstawione mialam dlugodojrzewajacymi zagrodami.
    Z robakami problemu nie ma...ulepszone gozdziki i pnacze zrobily swoje.
    Na glownej postawilam teraz kury..zobacze za godzine ile z 40-stu zagrod wyleci piorek.

eliza9070 i godia17 lubią to.
  7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Event fajny i zabawa byłaby całkiem miła gdyby nie te głupie piórka:wuerg:
    Co mi po robakach....trybikach skoro piórek brak i nijak nie mogę tego ominąć:p. Zagród nie lubię i długo trzeba czekać na jedno piórko:sleepy:. Ciężko będzie...a człowiek niecierpliwy i już by chciał wszystko mieć:cry:

8. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Mi już piórek zabrakło:cry: zrobiłam cztery premium i trzy zwykłe, ciekawa jestem jak z tych twoich kurek piórka będą wypadać bo już sama nie wiem co na polu postawić żeby dobrze było8)

bacowa70 lubi to.
  9. ewelinpio

ewelinpio Czeladnik forum

Piórka tylko z zagród czy również z warsztacików?

10. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tylko z zagród ..:)

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

I po to jest właśnie galeria handlowa ;) Ja tam się nie spieszę,jakoś się nazbiera piórek :p

12. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

gratuluję wszystkim zdobywcą pnącza ale nie piszcie że wszyscy je dostają bo ja na 7 łowień ( 2 sam środek ,to 5 płotek dało 6000 PD na bahame ,i 2 okonie im lepszy strzał tym gorsza ryba u mnie) piórka słabo lecą

13. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Nie za wiele na 120 kurników 9 piórek totalna lipa

14. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

Jakaś kpina :/ event zapowiadał się fajnie ale z całej leśnej w ulepszonych zagrodach+ pół głównej w normalnych+baha cała w małpach i pandach zebrałam AŻ 3(TRZY!!) piórka :( florków nie mam, sąsiedzi w większości mało aktywni więć jak uzbieram choć na dwie przynęty uznam to za sukces :mad::mad::mad:

majajandzinska lubi to.
  15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

U mnie teraz tak wygląda, bo posiałam trochę goździków ;)

Ale piórka już brakują :oops:

kybek93, est-orka oraz amber♥ lubią to.
  16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Prędzej kaczki i gęsi z piór oskubie niż do galerii pójdę:pxD

17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nową wędkę z leszczynki, do tego okulary przeznaczone tylko do łowienia. Proponuję zrobić jeszcze napój wyostrzający zmysły.
    Moje kury są zbyt spokojne. Pióra z nich nie lecą. No cóż, może konie wytrzepią je z grzyw, bo świnie to nie za bardzo mają z czego.

18. ramona45

ramona45 Książę forum

Wymień sąsiadów,po co Ci sąsiad który tylko zalega w pasku :(

eliza9070 lubi to.
  19. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Ja miałem trzy łowienia premium, pierwsze wypadło pnącze, drugi pstrąg tęczowy, trzeci okoń.
    Chyba zachęcają na początek...

ankak106, Sekme oraz est-orka lubią to.
  20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No to ja się pochwalę, na 11 zwykłych przynęt udało mi się zdobyć:
    Pnącze
    Potwór ze stawu
    4-zagroda Lira
    250.000 TPD
    Na dziś to koniec zabawy bo brak i piór i robaków. Robaki mogę mieć w trimiga
    no ale z piórami niestety nie idzie tak łatwo:p

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.