Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zobacz w albumie,bo to chyba naklejka była ;)

blazers i zonaania2122 lubią to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Właśnie trafiłem na 1 próbę zwykłą (oczywiście - FANTASTYCZNIE się darł) złotego i od razu pnącze (coś czuję , że skrypt leci na początek , żeby wszyscy dostali z najlepszej ryby i nie było gadania).
    Za to z tęczowego 60 TPD i naklejka (też dla każdego Farmera na zachętę).
    Raczej to mnie przekonało , że zostaję na zwykłych , więcej szans.
    Cały czas chętnie przyjmę piórka od dobrych duszyczek :p.

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie idę na łatwiznę.xD Łowię ze zwykłą przynętą. Robale wylazły koncertowo- wystarczyły dwa kable z prądemxD. Mimo sporej liczby zagród wypadło tylko 20 piórek. Zatem były dotąd 4 próby spinningowania. Efekt : dwa zwykłe i dwa te większe. Jak dla mnie -spoko. Grunt to relaks nad wodą i ..... oby ryba nie okazała się silniejsza.
    Aaaa..... przeprosiłam moje kury, tylko nie wiem co zrobię z tą kupą.... kupyxD. Chyba okłady.

4. daruciaa

daruciaa Forum Pro

hmm a jeszcze takie szybkie pytanie, skrzaty trzeba umieszczać na polu przed sianiem, czy nie ma to znaczenia?

{Monia} lubi to.
  5. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Na razie po dwóch próbach na zwykłych przynętach mam płotkę i pstrąga i przynióśł mi pnącze ;) To teraz jeszcze tylko itemy xD

{Monia} lubi to.
  6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nigdy ich nie używałam, ale mniemam że przed sianiem (tak jak jest z przetworami, trzeba je zjeść przed sianiem.)

7. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Z dziesięciu przynęt premium pięć złotych pstrągów, w tym 6 x skrzyneczka XXL :inlove:i jeden z itemów, nie mówiąc o pnączu, które dostają wszyscy! Powalczę tymi lepszymi przynętami! Robaczki i trybiki wyleciały z cebuli jednosekundowej :D Łapiemy piórka, proszę Państwa! :D
    Skrzyneczki "rozłupię", gdy będzie potrzebne nowe narzędzie, szkoda, że nie można wybrać ile ma się otworzyć. Nawet jeżeli wszystkich itemów na pnącze nie zdobędziemy 1050 TPD co 12:00 godzin piechotą nie chodzi.
    Powodzenia życzę Wam i sobie! :music:

PS. ... i o złotych bananach na śmierć zapomniałam!:inlove: Event uważam za udany!!!

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2015
    Sekme, godia17 oraz {Monia} lubią to.
  8. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

rzeczywiście naklejka:)wiec mój błąd:)

gosiagosia60, {Monia} oraz est-orka lubią to.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Zrobiłam 10 przynęt zwykłych i kicha....
    4 trafienia w kółko i dostałam 7 x płotki do tego 1 x tęczowy + 2 x okoń
    Przy przynętach premium lepsze połowy były..... no i co teraz robić?:oops:

10. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Mam to samo, z tym, ze dynie próbuje uszlachetnić ;)

{Monia} lubi to.
  11. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

na wyspie z papug wyleciały 3 piórka - pewnie te piórka nas załatwią a nie części maszyn..

12. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

A ja dostałem super nagrodę...Były fajerwerki i nic po za tym,ani napisu ani rysuneczku co to mogło być? gdzie mogę to sprawdzić?

godia17 lubi to.
  13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

U mnie z 44 kurników - 0 piórek. :cry:

14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jedną małą przynęte sobie wyprodukowałam i ta najmniejsza:cry: płotka. W moim przypadku zwykłe przynęty nie wchodzą w grę :( Od teraz robię tylko premium :)

Megan lubi to.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

na kurnikach to lipa ..BP jest cwane - trzeba zagrody z "lepszym zwierzem" wystawiać i zbiór góra 2 razy dziennie ;)xD

zagma i {Monia} lubią to.
  16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jeżeli złowiłeś którąś z niższych rybek to nagrody od razu nie dostaniesz. Spójrz na paski tam gdzie łowisz ryby. Zobacz czy na pasku jest zielona linia postępu.

{Monia} lubi to.
  17. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Zrobiłam na początek cztery premium, efekt pierwszego łowienia:

A druga próba:

18. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

[​IMG] ze zwykłej przynęty na dodatek skopane zatrzymanie:)

19. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

jak bardzo skopane?

20. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

tak na szerokość obreczy

pnacze juz dostałem wczesniej a teraz jeszcze 3x zagroda orion ,6x skrzynka xxl i 2 razy po 250 000 TPD wszystko robie ze zwykłych

kybek93, zagma oraz {Monia} lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.