Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zobacz w albumie,bo to chyba naklejka była ;)

blazers and zonaania2122 like this.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Właśnie trafiłem na 1 próbę zwykłą (oczywiście - FANTASTYCZNIE się darł) złotego i od razu pnącze (coś czuję , że skrypt leci na początek , żeby wszyscy dostali z najlepszej ryby i nie było gadania).
    Za to z tęczowego 60 TPD i naklejka (też dla każdego Farmera na zachętę).
    Raczej to mnie przekonało , że zostaję na zwykłych , więcej szans.
    Cały czas chętnie przyjmę piórka od dobrych duszyczek :p.

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie idę na łatwiznę.xD Łowię ze zwykłą przynętą. Robale wylazły koncertowo- wystarczyły dwa kable z prądemxD. Mimo sporej liczby zagród wypadło tylko 20 piórek. Zatem były dotąd 4 próby spinningowania. Efekt : dwa zwykłe i dwa te większe. Jak dla mnie -spoko. Grunt to relaks nad wodą i ..... oby ryba nie okazała się silniejsza.
    Aaaa..... przeprosiłam moje kury, tylko nie wiem co zrobię z tą kupą.... kupyxD. Chyba okłady.

4. daruciaa

daruciaa Forum Pro

hmm a jeszcze takie szybkie pytanie, skrzaty trzeba umieszczać na polu przed sianiem, czy nie ma to znaczenia?

{Monia} likes this.
  5. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Na razie po dwóch próbach na zwykłych przynętach mam płotkę i pstrąga i przynióśł mi pnącze ;) To teraz jeszcze tylko itemy xD

{Monia} likes this.
  6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nigdy ich nie używałam, ale mniemam że przed sianiem (tak jak jest z przetworami, trzeba je zjeść przed sianiem.)

7. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Z dziesięciu przynęt premium pięć złotych pstrągów, w tym 6 x skrzyneczka XXL :inlove:i jeden z itemów, nie mówiąc o pnączu, które dostają wszyscy! Powalczę tymi lepszymi przynętami! Robaczki i trybiki wyleciały z cebuli jednosekundowej :D Łapiemy piórka, proszę Państwa! :D
    Skrzyneczki "rozłupię", gdy będzie potrzebne nowe narzędzie, szkoda, że nie można wybrać ile ma się otworzyć. Nawet jeżeli wszystkich itemów na pnącze nie zdobędziemy 1050 TPD co 12:00 godzin piechotą nie chodzi.
    Powodzenia życzę Wam i sobie! :music:

PS. ... i o złotych bananach na śmierć zapomniałam!:inlove: Event uważam za udany!!!

Last edited: Jun 29, 2015
    Sekme, godia17 and {Monia} like this.
  8. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

rzeczywiście naklejka:)wiec mój błąd:)

gosiagosia60, {Monia} and est-orka like this.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Zrobiłam 10 przynęt zwykłych i kicha....
    4 trafienia w kółko i dostałam 7 x płotki do tego 1 x tęczowy + 2 x okoń
    Przy przynętach premium lepsze połowy były..... no i co teraz robić?:oops:

10. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Mam to samo, z tym, ze dynie próbuje uszlachetnić ;)

{Monia} likes this.
  11. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

na wyspie z papug wyleciały 3 piórka - pewnie te piórka nas załatwią a nie części maszyn..

12. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

A ja dostałem super nagrodę...Były fajerwerki i nic po za tym,ani napisu ani rysuneczku co to mogło być? gdzie mogę to sprawdzić?

godia17 likes this.
  13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

U mnie z 44 kurników - 0 piórek. :cry:

14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jedną małą przynęte sobie wyprodukowałam i ta najmniejsza:cry: płotka. W moim przypadku zwykłe przynęty nie wchodzą w grę :( Od teraz robię tylko premium :)

Megan likes this.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

na kurnikach to lipa ..BP jest cwane - trzeba zagrody z "lepszym zwierzem" wystawiać i zbiór góra 2 razy dziennie ;)xD

zagma and {Monia} like this.
  16. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jeżeli złowiłeś którąś z niższych rybek to nagrody od razu nie dostaniesz. Spójrz na paski tam gdzie łowisz ryby. Zobacz czy na pasku jest zielona linia postępu.

{Monia} likes this.
  17. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Zrobiłam na początek cztery premium, efekt pierwszego łowienia:

A druga próba:

18. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

[​IMG] ze zwykłej przynęty na dodatek skopane zatrzymanie:)

19. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

jak bardzo skopane?

20. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

tak na szerokość obreczy

pnacze juz dostałem wczesniej a teraz jeszcze 3x zagroda orion ,6x skrzynka xxl i 2 razy po 250 000 TPD wszystko robie ze zwykłych

kybek93, zagma and {Monia} like this.
Thread Status:
Not open for further replies.