Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Ja mam problem z precyzją. Z 4 szt Premium upolowałam tylko 1 szt złotego pstrąga. Lepiej mi wychodzą zwykłe przynęty, trafiłam również złotego pstrąga na chybił trafił xD

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam pnącze,ale czy uda się wylosować na nie itemy to jak gra w totka ;)

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Na 10 połowów z przynętą-premium:
    złoty = 3
    tęczowe = 2
    okoń = 5
    i wszystkie trafienia w kółeczko.
    A nagroda jedna podwójna była, ta od tęczowego pstrąga:

No fajniutki ten evencik jest:)

4. KangurekRobert

KangurekRobert Czeladnik forum

U mnie wystarczyło na 4 przynęty premium (na więcej zabrakło robaków).
    Z tych czterech prób 3 trafiłam idealnie w krąg, ale wyszły mi z tego 3 okonie!:mad:.
    Czwarta była przestrzelona (za późno kliknęłam) ale wypadła z niej tęczowa ryba...
    Załamka normalnie :cry::cry::cry:

godia17, marmlada oraz {Monia} lubią to.
  5. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

marmlada

Losujesz jak krąg się zmniejsza czy zwiększa??

{Monia} lubi to.
  6. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

Hola, hola, nie tak szybko z tymi przynętami premium. Już BP dobrze wie, co robi. Chcecie piórka? To kupujcie SP i karmcie zwierzaki :). Co z tego, że trybiki dobrze lecą, a robaczki wychodzą z każdej grudki? Bez piórek nie połowisz. Ot i cała strategia BP. A ile zagród dających piórka urośnie w czasie doby? Niestety, niewiele. Tak więc koszyczki w galerii stoją gotowe i .... komu, komu, bo idę do domu? :)

7. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Dzięki za odpowiedź, bo przecież sama bym się nie domyśliła. Faktycznie trochę przypomina skarpetę, jak tak się patrzy całościowo, tzn. oprócz worka też na wysypujący się nawóz. Powodzenia z wypadajkami :)

gosiagosia60, onkapinka oraz {Monia} lubią to.
  8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

I to jest dokładnie ten nieszczęsny skrypt.

Mam pomysł, postawię na noc na dzikiej zwykłe zagrody dla bobrów, (rosną aż 18h bez dopalaczy), ciekawe jaka będzie wypadalność eventówki. Sądzę, też, że najlepszym rozwiązaniem będzie stawianie megazagród z dopalaczami (kulki i doniczka) i z wodą. Najlepiej byłoby SP dać, ale tej za mało. I kolejna okazaja aby farmerów z SP ograbić.

9. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

8 przynęt premium
    2x złoty pstrąg
    3x tęczowy
    3x okoń

10. godia17

godia17 Fanatyk forum

Połowiłam sobie przynętami premium. Złotej rybki nie trafiłam :( Pstrągi dały mi

11. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Powiedźcie mi, jak mam uczynić żeby róże rosły naście minut..? Mam aktywowane: miłość do wody; miłość do nawozu; wczesne dojrzewanie i miłość do SN. Róże w ten sposób rosną mi 1h30min. Skrzata na polu też mam

12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jeszcze biała niewinność i krestsol w slocie. I kasztankowe pnącze.

zonaania2122 lubi to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Losowość sprawdza się, tak samo jak ze wszystkim, z TS-ami czy z wypadajkami....czyli marnie, zaczynam się do tego przyzwyczajać.

Trybików nie brakuje, za to robali i piórek owszem, spróbowałam ze zwykłą przynętą i tak jak było do przewidzenia, trafiłam w okonia, marny ze mnie wędkarz xD
    Nie liczę na itemy a tym bardziej na pnącze:)

amber♥, marmlada oraz {Monia} lubią to.
  14. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

te podwójne nagrody to raczej błąd bo mi też tpd pokazało i item a itemu nie mam

15. daruciaa

daruciaa Forum Pro

krestol i białą niewinność zjadłam.. kasztanowe pnącze będzie dostępne za 17 h ..:) czyli z uszlachetnienia mam to co powinno być ?
    Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź

16. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A masz wszystko aktywowane w zakładce "uszlachetnianie roślin"?

zonaania2122 lubi to.
  17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja na 100% nie kupowałam i nigdy nie kupię koszyczka BP niech zapomni :) a event coraz mniej mi się podoba piórka słabo lecą zagród pełna łąka a piór brak:mad:
    mam wystawione dwie megakoziarnie pomarańczowe w tym jedna bedzie gotowa do zbioru po przeszło 40 godzinach a druga taka sama po ponad 32 godzinach. Pytam się dlaczego tak jest?

amber♥ i {Monia} lubią to.
  18. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Tak

{Monia} lubi to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

od teraz robie tylko zwykłe..szkoda mi piórek których i tak mało leci....
    ale jestem posiadaczką pnącza już :p teraz trzeba próbować itemy zdobyc xD

{Monia} lubi to.
  20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

próbowałam na oba sposoby - choć 5 strzałów to jeszcze słaba próba, za każdy razem kółka naszły na siebie ale tak jak to ujęli w poradniku - dobry strzał nie gwarantuje najwyższej nagrody.

eliza9070, Megan oraz {Monia} lubią to.
  21. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Wg TEGO wszystko ci dobrze rośnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.