Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Zdobyłam pnącze, niby fajnie. Łowiłam jeszcze 3 razy i za 3 razem znów był pstrąg złoty. Nie pokazało mi żadnej nagrody. Czy to znaczy,że po złowieniu raz złotego pstrąga kolejny raz to strata przynęty ??

azadrubalja and est-orka like this.
  2. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie jak będzie powtórka z nietoperków i króliczków to jeszcze dziś odpuszczam (tylko zwierza pozbieram wieczorem)..lubię "walczyć" o wiadomą rzecz - a nie 'kota w worku" ;):p..ta losowość mnie dobija w tej grze totalnie 8)..postawię sobie drzewka i oleję event ..:D..szkoda moich nerw ..:)

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pnacze mnie kusi, wiec troche polowie. Ale jak nerwa dostane, to odpuszczam8)

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Rysiu :) ja por ulepszony siałam i pnącze pomogło :) Teraz wystawiłam zagrody i oczekuję piórek. Jak widzisz niewiele ich mam, ale ruszam z kopyta i walcze o piórka:p

Rysia and gosiagosia60 like this.
  5. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

U mnie deficyt robaków. Od jutra zabieram się za sianie ulepszonych goździków :) Dzisiaj mam sloty bonusami zagród zajęte :)

godia17 likes this.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

kusi , kusi pnącze ..:) ale BP mnie nie lubi a cela też nie mam :p..nie dla mnie ten event ..:( ..coś tam zrobię - ale góra 20 o ile wpadną wypadajki ( trybiki mam a i tak lecą jak szalone ze wszystkiego )..:)

7. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Mnie dziś wpadło ulepszenie dyni, ale zapomniałam odpowiednio wcześnie zwolnić miejsce dla niego i muszę poczekać.
    Ale trybiki lecą dość dobrze i bez dyni.
    Ja postanowiłam spróbować ze zwykłymi przynętami i zrobiłam 5 prób.
    Pierwszy był okoń, ale drugi i trzeci pstrąg - z nich dostałam pnącze i 6 CJM.
    Następne znowu okoń i to tęczowe... nie pamiętam co.

Zdaje się, że pnącze dostaje prawie każdy - pewnie na zachętę.

8. zagma

zagma Chodząca legenda forum

szal jest8) z calej laki kur i kukulek 3 piorka wyskoczyly

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja trochę się pogimnastykowałam:p . Wczoraj postawiłam zagrody ...dzisiaj zebrałam i z tego zdobyłam 110 piórek. Z głównej łąki usunęłam zagrody, zjadłam kristol i niewinność, odpaliłam pnącze i siałam por na super polach. Teraz już znowu zagrody stoją, ale postawiłam krótko dochodzące ...tak dla sprawdzenia czy z nich coś wyleci :)

gosiagosia60 and agi31 like this.
  10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

z 3 pól żółtych kurników wypadło 18 piórek

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Chyba dobrze :) Przecież w moment doszły. Ciekawe jak u mnie będzie

12. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Ja to chyba za rzadko ostatnio na forum zaglądam. Oświeci mnie ktoś, co to są te skarpety?

Co do eventu - mnóstwo zagród a wystarczyło tylko na 3 przynęty premium 8)

eliza9070 and onkapinka like this.
  13. Karen139

Karen139 Baron forum

Na dzikiej łące wystawiłam 41 kurników i wyleciały z nich 2 piórka>:(.
    Normalnie szał.............................................:cry:

gosiagosia60 likes this.
  14. _Sabrina

_Sabrina Młodszy ekspert

a jak zrobić por ulepszony lub inne roślinki?

godia17 likes this.
  15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

czyli tak samo jak lepiej lecą wypadajki z długorosnących roślinek, to samo się sprawdza w przypadku długo dojrzewających zagród

2 robaczki przygarnę

zonaania2122 and gosiagosia60 like this.
  16. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak robicie z przynętami ?
    Zwykłe , czy premium ?
    Proszę tych co trafiają złote pstrągi o info z jakiej przynęty.
    Teraz właśnie sobie testuję i zastanawiam się przy których zostać na dłuższą metę.

17. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Trzeba ją ulepszyć w szklarni zdobywając miłość do super nawozu. Zjeść krestsol i białą niewinność, odpalić pnącze kasztankowe (jak się je ma), posiać ten por ma dużych polach, podlać super nawozem, wodą i zwykłym nawozem i wtedy rośnie jedną sekundę. Jak nie masz pnącza to i bez niego będzie rosło króciutko.

eliza9070 and godia17 like this.
  18. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Pnączę dali wszystkim na zachętę trafił nie trafił,a teraz będzie zonk,przynajmniej u mnie sprawnościowe to nie moja diałka,a mam wątpliwości co do tego trafiania pnącze moim zdanie było mniej trafione w koło niż następna nagroda rybka pstrąg tęczowy,czyżby znowu losowość i mydlenie oczu.To są takiexD;):):sleepy: moje spostrzeżenia.A Teraz ludkowie po koszyczki żeby uzbierać nagrody na pnącze.Dobra taktyka panie V.a w temacie żeby nie było czekam na piórka.

oset53 and Renia1920 like this.
  19. godia17

godia17 Fanatyk forum

est-orka likes this.
  20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja jednak będę korzystać ze zwykłych, nie kręcą się tak bardzo szybko, czytałam, że farmery i złote trafiają więc chyba się opłaca.

Thread Status:
Not open for further replies.