Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Dobrze,że nie musimy najpierw hodowli białych robaków założyć np. na guano xD

gosiagosia60, .Farmeria. oraz zagma lubią to.
  2. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

to ja w takim razie dwa pola żółwików stawiam ;)

.Farmeria. lubi to.
  3. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Hodowli to może nie, ale moim skromnym zdaniem powinna być w evencie opcja zakupu za Floreny Kreta ze Szpadlem, co by chodził nam po polach i Glizdy kopał :)

Ja niestety nimam tyle Żółików coby na dwa pola starczyło, jam Bidna Bidulka na Dorobku, to ledwo na jedno pole ich natargam :(

4. abask

abask Fanatyk forum

A skąd tyle żółwików wziąć? :(

myszamm i amdep lubią to.
  5. myszamm

a no widzisz jak sie ts-ow nie kupuje to sie nima i trza czekać na GT ;)
    no jeszcze troche i zaczynamy łowić rybki a ja w życiu na rybach nie byłam

.Farmeria. lubi to.
  6. amdep

amdep Moguł forum

Żółwików?

A co to takiego?

Coś mi się kiedyś obiło o uszy na Forum, że mają jakieś zagrody dla Żółwi być, ale nawet nie widziałam, żeby ktoś pisał, że ma...

A event czy cokolwiek innego jakoś mnie nie pociąga, ten tydzień ma być gorący, szczególnie pod koniec, a komputer grzeje dodatkowo.

Zresztą jestem bardzo obrażona na Farmę, a konkretnie na BP - za zmiany w młynie.
    I wynikające z tego ceny paszy na rynku.
    Kupiłam abonament, bez tego to już nie wiem, ile by się te pasze kręciły, masakra. :(

AlicjaCaldo i myszamm lubią to.
  7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

U mnie posucha na trybiki od momentu ukazania się ogłoszenia o konieczności ich zbierania w celu ich przemiału na przynętę. Od piątku wypadł 1, co dla mnie oznacza jednoznacznie BUNT i OBRONĘ TRYBIKÓW :pprzed zamachem na ich pierwotny wygląd i przeznaczenie.
    Czytając poradnik dochodzę do wniosku, że mój codzienny, zrównoważony system pracy na farmie pomoże w zachowaniu bilansu pomiędzy wypadajkami, które i tak będą lecieć w swoim rytmie, którego nie zamierzam zmieniać. Zamierzam jedynie zadbać o zbilansowanie sił pomiędzy każdą kategorią wypadajek.
    Czekam niecierpliwie na odpalenie eventu, przebieram nóżkami, bo muszę nadal stać na nogach, a nie nie na głowie.xD
    Choć nie posiadam żółwi, to u mnie najlepiej poleci z kóz, które zeżrą wszystko łącznie z ogrodzeniem.

8. .Farmeria.

Tsy kiedyś Kupowałem ale nimam szczęścia :( raptem uzbirałem 44 sztuki :(

Nie przejmuj się dasz Radę :) najważniejszy to sprzęt, zanęta i przynęta, jak ci nie będzie szło na Wędkę to pamiętaj że masz Granaty w Stodole :)

A i pamiętaj przed założenieniem Robaka na haczyk, musisz go napierw dokładnie wykąpać, a płyn do kąpieli zastosuj najlepiej o smaku waniliowym, coby Glizdka nabrała smakowitego aromatu, jak nimasz wanili to może też być samak truskawki lub miodu :)

aweva55 i myszamm lubią to.
  9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry czekam na rozpoczęcie eventu

a że nie do końca jeszcze ogarnęłam rzemiosło, to co użyć by przyspieszyć produkcję w zagrodach? kulki z sera, doniczka walentynkowa i coś jeszcze??

{Monia} lubi to.
  10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Zdobyłam miłość do nawozu w konwalii, do trybików nadal brak. Zauważyłam, że uszlachetnienia wypadają mi zawsze w ostatniej fazie wzrostu... hm....

eliza9070 i myszamm lubią to.
  11. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Jeszcze poncz jajeczny i pnącze. Chociaż to wszystko do złotego slotu a standardowo mamy tylko dwa, więc trzeba będzie wybrać.

amdep i eliza9070 lubią to.
  12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Które pnącze? Ponczu już nie zjesz bo są tylko dwa sloty złote a kulki, doniczka i poncz są właśnie w kategorii złotej.

eliza9070 lubi to.
  13. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

jest pnącze dające 5%

a z rzemiosła:
    kulki z sera 5%
    Poncz jajeczny 5%doniczka walentynkowa 10%

ale z rzemiosła użyjesz tylko 2 jednocześnie bo wszystkie są do złotych slotów

{Monia} lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak ktoś ma nie zrobioną misję z guano,to tam są do wybrania 34 trybiki.:p

amdep i {Monia} lubią to.
  15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

pnącza nie mam więc problem z głowy :p

i dziękuję za podpowiedzi

o ponczu nie wiedziałam ale chyba w spiżarni jakiś leży

myszamm i {Monia} lubią to.
  16. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Nie pamiętam już z jakiego to eventu, ale mam taką gałąż na pnączu z itemami "Kurs raczkowania" i "Czas karmienia".
    Daje krótszy o 5% czas hodowli w zagrodach przez 30 minut.

I dodatkowo gałąź z bonusem +15% szansa na uzyskanie narzędzi.

A co do ponczu - racja.

{Monia} lubi to.
  17. myszamm

wanilii mam 7 tysi w stodole w takim razie ide do spa wyprodukować płyn do kąpieli dla robaków mam nadzieję, że pstrąg polubi ten smaczek a jak nie to nic wypróbuję i truskawkę i miodek :)

A tak na serio już nie mogę się doczekać tego eventu, ten mój zapał do łowienia i późniejsze zrezygnowanie jak samo pd będzie z tych losowych nagród....

amdep, eliza9070 oraz .Farmeria. lubią to.
  18. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

ja mam jeszcze taki rząd, ale nie mam pojęcia jak sie nazywa:p

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wielkanoc 2012

sylwiajj lubi to.
  20. .Farmeria.

Wanilia to uniwersalny i bardzo skuteczny smak zanętowy na ryby, jak tylko odpalą event to zbieram wszystkie Dynksy z farmy i wszystkie Glizdy co mi wypadną, przed Łowieniem kąpie w Wanili :)

Ja do eventu podchodzę sceptycznie, znając moje szczęście do losowych nagród to będe trafiał te z najniższejn półki :(

amdep lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.