Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bali1234

bali1234 Okazjonalny autor

Przed chwilą zebrałam TS-y. Wynik imponujący. Na dziesięć zagród: wilcza jama, kret, różowa zagroda dla strusi, czerwona zagroda dla indyków, pomarańczowe schronisko dla wron, pomarańczowa pszczelarnia, zagroda dla szopa, żółta królikarnia, żółta zagroda już nawet nie pamiętam jaka i jeszcze jedna, która poleciała od razu do paska i nawet nie zapamiętałam co to było. Na wyspie korab i mango XL. Normalnie szał.

2. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

poza zabawą liczą się jeszcze efekty czasu i pracy.Losowość powinna być taka by ten kto zrobił np 120 przynęt miał pełne pnącze ,pies ich drapał z nagrodami innymi.śmieszne 6000 sg,dam im 100000 niech się nie ośmieszają.
    pozdrawiam

to nie teoria ,poczytaj co gracze piszą.gdy chcesz mieć nagrodę -pnacze kpl. a ze 160 przynęt nie masz ani jednego itemu to raczej trzeba dokupić gdy się chce mieć .i nie jest to OK . to jest wyciąganie kasy a nie zabawa za darmo.

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 lipca 2015
  3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

skoro czytasz, co gracze piszą, to wiesz jakie ja mam zdanie i,że itemów kompletu nie mam:) ale co innego zaangażowanie, a co innego piisanie,że trzeba kupić, nic nie trzeba, zwłaszcza,że jak pisałam można kupować w kółko i łowić non stop, a i tak itemów lub innych nagród mieć nie będziesz bo to jest losowosc BP

4. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Właśnie otworzyłam 3 zagrody Orion: bobry ++, krety, szopy i 5 zagród Lira: wilki, szopy, koty, jeże, koguty. Jak dla mnie ok.

MOD_Cookie* lubi to.
  5. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Nie wytrzymałam i czekałam aż dojrzeją ostatnie zagrody z Tsów...
    hura mam kolejne bobry ++ (4 z tego eventy, a w sumie 27 na farmie :) )
    i myszy (14, ale kto by tam liczył)

dobrej nocy wszystkim

kropelka04 i kiara-kowu lubią to.
  6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema kończynami. Jedyne co mogę dodać, to żałuję, że dałem się wkręcić w ten (nota bene) "owczy pęd" do pnącza i wydałem PLNy. I tak nie mam wszystkich itemów. A spokojnie można było go wziąć na spokojnie.
    Dokładnie tak!

Bo ktoś ma wolne, albo zapomniał się w wędkowaniu...

7. krzysztof68

krzysztof68 Okazjonalny autor

Event niesprawiedliwy tydzien ciezkiej pracy i nic ode mnie nie zależy.Ponad 120 prób i brak jednego itemu do pnącza.Jestem bardzo wkurzony po nocach zbieranie zagród i nic!!!

MOD_Cookie* lubi to.
  8. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

8 zagród odkryło tajemnicę:
    bobry ++
    jajcarnia żółta
    barany żółte x 2
    orły x 2
    myszy
    mleczarnia żółta :cry:

MOD_Cookie* lubi to.
  9. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

u mnie też brak jednego itemu
    pozostałych mam po 3 i na wyspie sobie stoją- bardzo ładne TPD dają:)
    byle do g&T
    pozdrawiam i miłego wieczoru:)

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    zdradzisz mi sekret w jaki sposob uzbierales 3850 piorek? bo jesli lowien bylo 750 to tyle musialo byc piorek przy zalozeniu ze,lowiles tylko podstawowymi przynetami

11. gadek

gadek Fanatyk forum

Hejka ponownie
    Z ts-ów co warte uwagi dla mnie oczywiście to na Baha drzewko goji xxl jedno,moringa xxl dwa,pitomba xxl jedna,i kilka xxl mniej istotnych,oraz dwa tamaryndowce ,na farmie bylo sporo xxl-ek przeróżnych i jedno kowhai.Z ts-owych zagród nic nie przykuło mojej uwagi tak jak różowe kameleonyxD

12. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Jak zaczęłam grać w farmeramę w 2011 roku po kilku miesiącach był event z kotkiem młotkiem :). Miałam mało sg a kotek chciał dużo za różne nagrody , więc siałam na okrągło pszenicę , która sprzedawała się od ręki i wydawałam sg na pukanie młotkiem . Pamiętam że było wiele narzekania na potrzebne ilości sg i na losowość nagród ;). Potem ten event został uznany za najlepszy ;). Teraz myślę , że pomimo różnych błędów i niedociągnięć event na ryby zostanie najlepszym :D.
    Mało pracy przy nim miałam bo poustawiałam wszędzie zagrody ,które zbierałam 2 razy dziennie . Zrobiłam ponad 300 przynęt w większości zwykłych i wyłowiłam masę wartościowych nagród ;). Pnącze mam aktywne i doskonale rozumiem rozczarowanie tych ,którzy nie skompletowali itemów ale myślę , że itemów jest tak dużo że będzie można wymienić się na G&T .:)

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Z TS-ów warte uwagi, to kiwi i dziobaki :D Oprócz tego wpadło kilka kowhai i drzew XXL :) Event zaliczam do bardzo udanych :D

Aż dziwię się, że miałam tyle szczęścia. Jedni nie zdobyli itemów przez cały event, a ja pnącze zapełniłam już w pierwszej dobie eventu, a oprócz tego uzbierałam jeszcze 5 dodatkowych kompletów... Myślałam, że tak zaprogramują ten event, że prędzej czy później każdy wylosuje itemy, a tu taki psikuso_O

14. tursla

tursla Forumowy żółtodziób

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, pracowałam sumiennie, a nie mam ani jednego itemu.

kolobrzeg lubi to.
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

To nic trudnego Norbi, były wszak koszyki i pakiety piórek i robactwa, jak ktoś miał życzenie, mógł i 2000 nakręcić.
    Szkoda tylko, że miał tak marne nagrody z tylu przynęt choćby zwykłych.
    Ja robiłam tylko zwykłe i mam co chciałam, pojęcia nie mam ile prób było, ale sporo, statystyk nie robiłam;)

kropelka04, -strzalka- oraz kybek93 lubią to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z sadzonek drzewko goji xxl. Reszta bez szału (cytryny, bzy, jodły, granatowce, pistacje itp.).
    Ładunki z kalendarza dobrze się sprawiły - różowe kozy i 2 albo 3 czerwoności (kozy, ryby i coś jeszcze).
    Stajenni - nic ciekawego. Chyba, że za takie uznać żółte i pomarańczowe pszczelarnie - całkiem ciekawe kolorystycznie zagródkixD
    Zasadniczo, pobieżnie może być :)

Edit. Wyjaśnię dlaczego od początku punktowałam swoje niezadowolenie z zasady przydziału nagród (pnącze i itemy). Przyzwyczaiłam się już do losowości tej gry. Pewnie taka jej uroda. Za daleko jednak nie można z tym iść i trzeba o tym pisać na forum (nawet jeśli samemu miało się akurat szczęście). Inaczej takich eventów będzie więcej. Powtórzę - losowe trafianie itemów dla wszystkich (tak jak tu miało miejsce) - jak najbardziej OK., ale OPRÓCZ TEGO gwarantowane itemy za określoną ilość pracy dla najbardziej rzetelnych a pechowych farmerów.
    A że nie wszyscy będą zadowoleni. Nieważne, nigdy nie są. Ważne, aby rzetelni nie byli poszkodowani.

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2015
  17. janafarm

Skoro czytasz?-bez złośliwości -ten event to kpina -160 wykorzystanych przynęt ,w tym 12 pstrągów i 0 itemów.
    Ktoś może wykorzystał 200 przynęt i nie ma itemów i mu to nie przeszkadza to jego życie i jego sprawa, dla mnie takie ustawienie gry jest nieuczciwe .
    To nie jest losowość ,to jest robienie graczy w balona i próba naciągnięcia i na kasę.
    Bo w jaki innym celu są pakiety do kupienia?

18. conrado255

conrado255 Czeladnik forum

jednego intiemu brak -.- z ts różowe kameleony to jedyne dobro z tego ev :p

19. janafarm

Zazdroszczę spokoju i wyrozumiałości dla BP -osobiście mam bardzo złe zdanie o ostatnim evencie i uważam ,ze zostaliśmy oszukani.

kolobrzeg lubi to.
  20. igraszka

igraszka Koneser forum

Nie zdobyłam wszystkich itemów ,ale daleka jestem od odsądzania firmy od czci i wiary ;przeciwnie dla mnie evencik był zupełnie niezłą formą zabawy .Za wszystkim zresztą, co odbiega od sztampowego siania tysięcy wynalazków jestem na tak. A losowość ? Samo życie.
    Niektórzy rodzą się piękni ,mądrzy ,bogaci ,ale większość ...
    Rozdawanie wszystkim po równo, pozbawiłoby grę smaczku ,bo przecież to jest gra ,gdzie można wygrać ,ale również i przegrać.
    Miłego dzionka wszystkim życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.