Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vivanka

vivanka Okazjonalny autor

estorka to dawaj :) się w ryżu pospół możem zakopać :D
    Tak mnie to kurka zmobilizowało do zdobywania kolejnych poziomów, że nie masz pojęcia:p

2. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

u mnie 3x bobry zolta mleczarnia a reszta yo jeszcze wieksza lipa drzewka to szkoda slow

est-orka lubi to.
  3. dotas

dotas Stały bywalec

Witam z wieczora. Czytając wasze posty widzę, że nie jestem osamotniona. Pnącze mam, ale tylko jeden item. Pod tym względem ten event to porażka.
    Ale były złote banany, są drzewka i stajenni. Tylko jeszcze nie wiem co bo u mnie robaki lepiej wylatywały z pól. Jutro zobaczę co mi wyszło.

janafarm lubi to.
  4. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

I dla mnie ten event to porażka, ani jednego itemu. Po co mi były te wszystkie wyłowione ryby ? Mój rząd szarego pnącza niech twórcy sobie wezmą na pamiątkę rewelacyjnej mini gry( ale nie dla wszystkich).

janafarm i 11eveline lubią to.
  5. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a ja na 92 zwykłą, ostatnio w prawie przy każdej edycji trafiam mleczarnię zwyklą dla krów lub kóz a i nawet jajcarnia mi się trafiła xDxDxDxD, z ciekawszych (?) hity, kiedyś rarytas i 2 jeże z TS moje pierwsze mimo kupowania TS oraz czerwone króliki i obora:) i oczywiscie 2x bobry ++ na wyspie wianowłosatka, papugowiec i guawa xxl, a na farmie kowhai,2 wiśniowe japońskie, niesplik i jakieś xl:) czyli może być

6. 9minia

9minia Aktywny autor

jak ma ktos potworów ze stawu chetnie sie wymienie u mnie tez kiepskie nagrody

7. halina415

halina415 Moguł forum

nie kupuje sp w zasadzie rzadko ts, pnącze miałam w drugi dzień eventu, ze sporą nawiązką nic nie dokupywałam,więc nie zgadzam się z Twoją teorią/sory/

AgiFarm83 i azikowo lubią to.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dokładnie tak było ;)

Co do fabryczek to u mnie jak zwykle żółte piórka wylazły i jak dobrze pamiętam pomarańczowa strzygalnia owiec:p

Ja sobie wymyśliłam stawianie ts w trakcie eventu, bo i z tajemniczych piórka lecialy:p

Bilonge lubi to.
  9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale tu kupienie nie dawało 100 % szansy na trafienie wymarzonej nagrody:) tylko dodatkowe szanse na trafienie nagrody, ten event tak naprawdę zależał tak naprawdę od szczęścia i niczego więcej:) no i oczywiście od zaangażowania aby mieć przynęty

10. a1b28

a1b28 Czeladnik forum

Ja wylosowałam tylko potwora ze stawu niektórzy mieli szczęście mają po kilka itemów.
    Gdyby komuś ich zbywało chętnie przygarnę brakujące.

11. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

ja ze stajennego dostałam 2 żółte jajcarnie:wuerg: poleciały do paskaxDa może się kiedyś przydadzą?:)

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

sprawdziłam mam 14 bobrów ++:) u mnie te bobry się nie sprawdziły,co drugie dawały piórko, a 50 % wypadalności to mało, teraz stoją znów drzewka nawozowe, bo braki w SN trzeba nadrobić:)

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

u mnie z TS wyszły 7 bobrow++,pare zoltych zagrod i fabryk,aha i kurnik tyz dostałam ,koszmar,drzewka tez sie nie popisały.Szkoda az o nie bylo walczyc hmmm

14. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Tak, masz rację to jednak spory plus :p

15. 11eveline

11eveline Książę forum

Dobrze, że ten niesprawiedliwy event już się skończył. Zużyłam ponad 1000 SN i sporo SP. Nie zdobyłam ZB ani TPD, a z TS-ów trafiła się zagroda dla dziobaków, której nie miałam - cała reszta to wielka porażka.

mysza199710 lubi to.
  16. dortenka1

dortenka1 Czeladnik forum

Jestem rozżalona i rozgoryczona tym eventem:(Szary rząd chmurek straszy na pnączu:( Nie wiem po co i na co ma zostać..ehhh:(

mysza199710 i janafarm lubią to.
  17. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Witam sąsiadkę :)
    U mnie tym razem ts fajne-zdobyłam moje pierwsze dziobaki :inlove::inlove:, wilki, koguty, pomarańczowa kotlarnia, czerwony chlew, pomarańczowa obora, 2x bocian, bobry ++, 2x myszy, jeże, gołębie, krety, pomarańczowe indyki, 2x żółta wytwórnia farb, żółta strzygalnia owiec, żółty punkt zbioru piór.Żólte zagrody mogłyby być choć pomarańczowe ale nie mozna mieć wszystkiego. Nie udało mi się zapełnic pnacza tak więc będzie szare, niestety-brak itemu wędkarska zabawa :cry:. Na poprawienie humoru ładunki z kalendarza dały mi: różowe kameleony :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: perfumerię , czerwone indyki i królikarnię oraz hita.

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam po tym dosyć męczącym evencie - męczący bo żal było odejść od laptopa:)xD

nagrody bardzo mi się podobały a zwłaszcza te, które powodują szybsze wbijanie lvl na wyspie.
    Z TS wyspowych dostałam m.in. liczi xxl x 2, papaja xxl, pistacja xxl oraz kaki xxl.:inlove:

na farmie tarnina, kilka xxl i xl. oraz dużo zagród, nie było w nich oczekiwanych dziobaków (nie mam ani jednej zagrody) ale po tym evencie nie narzekam już na żadną darmową zagrodę, bo cieszyłam się, że mam co wyciągać z paska ale i tak trochę brakowało.

19. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Event twórcy zawalili,na 160 prób ,na 12 złotych pstrągów ani jednego itemu.Bardzo nieuczciwe zasady
    Trzeba pisać skargi .

Takie odczucia ma chyba wiekszość graczy ,trzeba pisać do nich i reklamować draństwo

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

mysza199710 lubi to.
  20. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam. Jedyny plus to różowy chlew z tego eventu , reesztttttttttttttttttttttttta bez komentarza .

janafarm lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.