Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nawet nie chce mi sie tu pisac argumentow na + i na _,piszesz inni dostaja wszystko a Ty NIC!,bede teraz bezczelna i napisze Ci widocznie mialam lepsze oko do strzalow i uzyje tych samych argumentow!!
    a co masz na mysli bogaty biednego nie zrozumie--to ze mi sie udalo zdobyc to co chcialam i mam w nadmiarze,nie tylko ja :p,a w sumie nie zdobylam ZB,kuponow i inych nagrod a by sie przydaly ale zdobylam TPD i 2 lvl w gore :p :p :p,koniec pisania i zastanawiam sie czy wogole pisac na forum

aweva55 i Anhedrea lubią to.
  2. Farmer19Oskar64

Farmer19Oskar64 Forumowy żółtodziób

Oj a cóż to za niesnaski moje pnącze wygląda tak
    przecież to nie koniec świata będzie kiedyś G&T i możliwość wymiany być może się uda zdobyć brakujący item a jak nie to nie na tym dla mnie gra się nie kończy -pozdrawiam niezadowolonych i więcej dystansu życzę

3. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Mam bardzo podobne odczucia. Jestem zmęczona.
    Powiem Ci, że mimo, iż jestem "starym" graczem (ponad 5 lat) - nie mam na całe plansze kompletów zagród (może dlatego, że po numerze z florenowcami i zmianą sposobu zbierania, obiecałam, że już nie wydam ani grosza i słowa dotrzymuję) - z TS-ów dostaję przeważnie... :eek:xD - z obecnych bobry, koty i szopy...
    Już od dawna piszę, że losowość jest nie dla mnie. "Najlepsze" trafienia w tym evencie to 4 skarpetki i "ekstra przynęta" - z której nieodmiennie wypadały mi płotki... A i połowów nie miałam zbyt wielu, coś koło 150, bo jakoś mimo pełniutkich pucharów na drzewie nie mam szczęścia do wypadajek... teoretycznie można było robale nadgonić szklarnią (niestety ciągły brak SN) - ale niczym nie mogłam nadgonić piórek...

Zgadzam się z Tobą w 100%. Mimo analizowania na bieżąco, zmian w ustawieniach zagród, kroci wydanych na paszę, kombinowania co wysiać na lepszą ilość robali, mam niesmak, bo:
    1. losowość nagród jest może życiowa, ale nie daje jednakowych szans (BP zaopatrzone w magiczne serwery obdarowuje bardzo różnie i nie ma porównania między 4 skarpetami jako nagroda główna a itemem potrzebnym do pnącza);
    2. niezależnie czy dysponowałaś przynętą zwykłą czy "ekstra" - miałaś te same szanse na wylosowanie płotki (u mnie np. przy "ekstra" płotki wynosiły 100/100);

3. niezależnie od tego z jaką dokładnością "zarzuciłaś wędkę" - jakość ryby zależała od... nie wiem czego...

i po ostatnie... od 3 lat nie wyhodowałam tylu zwierząt...

PS. w wygranych królowały: TNZ, 6.000 PD/TPD, małe ilości SN, dwa razy dostałam CMJ, no i oczywiście "ekstra przynęty" (z których zwyczajowo wychodziły płotki...), dostałam też TS-y zagrodowe - zwyczajowo wymienione na bobry, kozy i koty/krety/szopy

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2015
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Spokojnie... Nie warto się denerwować ;) Ja nikomu nie zazdroszczę ani nic w tą stronę, a tym, którym się udało szczerze gratuluję :) Jak już wcześniej wspomniałam bardziej chodzi o losowość- obecnie mam 6 zupełnie zbędnych itemów, gdzie na pnącze nie zdobyłam 1. O ZB, TPD mogłam tylko pomarzyć, kupony dostałam, chociaż są mi zbędne, bo i tak kombajn regularnie kupuję ;)
    Klikanie nijak miało się do rzeczywistości- kliknęłam równo w okrąg to dostałam tą złotą rybkę. Kliknęłam poza nim- to samo :(
    Wydaje mi się, że event był delikatnie niedopracowany i właściwie nie dziwię się, że tak duże grono Graczy jest niezadowolonych- nawet tych, co pnącze mają aktywne. Jednak inne odczucia na temat eventu są, gdy ma się główną nagrodę aktywowaną i temu jednak zaprzeczyć nie można.
    Jeszcze wczoraj niektórzy nerwowo odliczali czas do końca będąc niezadowolonym, a dzisiaj nastrój jest zupełnie inny po zdobyciu potrzebnego itemu.

5. karolamba

karolamba Baron forum

z kazdego zlotego pstraga na okrętke 250 tys sg, 3 sadzonki i 4 zb z tych niższych 2 wieńce albo tsy zagrody mam tylko 1 item zdobyty na samym poczatku reszta to porazka gdyby nie kokoloba gronowa xxl z sadzonki to bym sie ogolnie wnerwila;/

Petunia lubi to.
  6. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Tak naprawdę, to znudził mnie ten event pnącze udał mi się odpalic zaraz na początku a potem skończyła się dobra passa i łapałam prawie same płotki. Jak udało się upolowac coś lepszego to w nagrodę dostawałam ts z bobrami i pomarańczową fabryką kurzych jaj lub kotlarnią, do paska. Na szczęście event się skończył i można o nim zapomniec, byle jak najmniej takich kontrowersyjnych mini eventówo_O:(

Petunia lubi to.
  7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ciasteczkowa tych 6 itemów nie nazwałabym zbędnymi, dają ładniutkie TPD:p;)
    a brakujący zdobędziesz na bank, a nawet na dwa banki;)

Mówcie co chcecie, mnie się event podobał i tego się będę trzymać:p
    wymyślili z zagrodami, teraz czekać aż wymyślą coś z warsztatami, dopiero będzie jazda:cry:

8. Megan

Megan Komandor forum

Jak będzie G&T to przypomnij się, na pewno coś się znajdzie :)

Antenka18 lubi to.
  9. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Na temat: nadal nie wiem, co się kryje w 2 TS-ach... może coś fajnego i odszczekam...
    Mariola, błagam, wypluj to... z warsztatami... bo jeszcze sobie do serca wezmą...

10. kaska860

kaska860 Cesarz forum

wow, jestem pod wrażeniem, że miałaś tylko 2 płotki (czyli 10). Ja większość eventu jechałam na premium paszy i procentowo gorzej to u mnie wyglądało...
    Gratuluję złotych bananów :) 16szt. zazdraszczam :p;)

Agata00755 lubi to.
  11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli dadzą do G&T to na pewno go zdobędę :p Martwi mnie tylko cena :p
    Sam pomysł z tym eventem był w porządku, jednak z wykonaniem trochę gorzej, chociaż pecha to ja mam zawsze, przyzwyczaiłam się xD Przynajmniej najbardziej pożądana naklejka jest w albumie xD

12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tfuuu trzy razy przez lewe ramię xDxD
    Ja prosze uprzejmie Ekipę o nie przekazywanie tego dalej xDxD
    Ja tak sobie tylko czytam i poczekam na kolejny event z tysiącami zielska i setkami wypadajek i radosny nastrój z tego powodu xD
    A byłabym zapomniała, z ts miałam rózności: boćki, kiwi się trafiło, wilki i inne cudaki, w sumie nie najgorzej było;)

13. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Oby nie bo jak przyjdzie zwiększyć produkcję biżiterii to bez desek zostaniemy. Na schronisko jak dobrze pamiętam potrzeba około 2.000 desek xD
    Teraz tylko zainwestowałam SG w dużą ilość zwykłych kaczek i koni aby uzupełnić załogę i zwiększyć produkcję piórek :)

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,należę do zadowolonych,,mam pnącze,i dużo Ts do postawienia,,banany też były,,kupony,wieńce,CJM,

est-orka lubi to.
  15. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Oby takich eventów już nie robili bo co nie którzy zejdą na apoplekcję. ;) Ja nie mam żadnych itemów na pnącze ale nie rozpaczam, nie mówię, że niesprawiedliwe, że nie ma równości przecież to tylko gra i jakbym miała za to płacić pieniądze albo rwać włosy z głowy bo nie zdobyłam jakiegoś itemu to chyba wolałabym się upić w czarnoziem ;) Czekam na kolejny event i znów marudzenie w stylu " tysiące badyli znów do siania mogliby wymyśleć coś innego" :p

16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z Tsów od ryb na wyspie z ciekawszych to tylko ostrokrzew paragwajski xxl
    Ze stajennych z ciekawszych to tylko ryby różowe.

Sadzonki z farmy to ciekawsza to tylko tarnina

17. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Gratki wszystkim zadowolonym,ja nie jestem i juz,harówa była ,a głównej nagrody brak,zresztą z innymi nie lepiej ,bo same sg i pd,parę zagród i drzew ,oczywiście odgrzewane kotlety.-.--.--.-

azikowo i est-orka lubią to.
  18. KangurekRobert

KangurekRobert Czeladnik forum

Odkryłam to, co mi wypadło z porannego losowania:
    Z zagród
    jeże :wuerg:
    myszy :wuerg:
    żołty chlew :wuerg:

Z drzew:
    dąb XL:wuerg:
    japońskie drzewo wiśniowe :wuerg:

Pnącze szare: potworów ze stawu mam 5, najlepszych przyjaciół nie upolowałam wcale.
    Do luftu z takim eventem.

azikowo, gosiagosia60 oraz asia1106 lubią to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Pnącze szare: potworów ze stawu mam 5, najlepszych przyjaciół nie upolowałam wcale.
    Do luftu z takim eventem.[/QUOTE]
    Twoi najlepsi przyjaciele ,,do mnie zabłądzili,,odeślę,,jak tylko będzie można,,przypomnij,,

20. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Trochę mi się śmiać chce, że musimy się tłumaczyć, dlaczego nie jesteśmy zadowoleni z eventu. MOD Cookie ładnie wyjaśniła. To ja tylko napiszę - nie jestem i tyle. ;) I mam prawo do tego.

eliza9070, -kafa- oraz MOD_Cookie* lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.