Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ostatni raz rzuciłam wędką jeszcze robaki mam ale piórka się skończyły i teraz powiem że i mi się ivent podobał zwłaszcza że mam potwora i tym samym pnącze działające

.Robaczek., Bilonge oraz kybek93 lubią to.
  2. lonli

lonli Młodszy ekspert

Pnącze zdobyte, itemy 2 na 3 zdobyte. Nie jest źle. Wędkarskie zabawy mam nawet trzy, może kiedyś będzie chętny na wymianę na potwora ze stawu :) Trochę tsów wpadło za darmo (nigdy nie kupuję), zobaczymy co wyrośnie. Jak na tak mało absorbujący event i mało czasu - fajne nagrody. Ale przyjęty mechanizm losowości pozostaje dla mnie wielką zagadką :p

amdep lubi to.
  3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Szkoda kasy. Właśnie wszystkie szanse wykorzystałaś.

amdep, .Farmeria. oraz godia17 lubią to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zestawienie całościowe moich nagród:

5. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I event ukończony -pozostał niesmak :(ale cóż nie wszystko można mieć :oops::oops::oops:
    płakać nie będę z powodu braku itemków -gra toczy się dalej:(
    Gratuluję tym co ukończyli i wszystko zdobyli:)
    Witam po-eventowo:)

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Brakuje mi 5 rzędów na pnączu. Tyle uzbierałam itemów od rybek :D Ale już stoją na wyspie i zbierają dla mnie TPD :)
    Oprócz tego uzbierałam całą łąkę Lir i Orionów, kilkanaście Rio, trochę SG, TPD i ZB :) Mimo ograniczonej możliwości zbierania piórek event zaliczam do udanych :D

Dzisiejsze łowy bardzo udane, gdybym wiedziała, że dzisiaj same grube ryby złowię, poczekałabym do końca eventu :)

Sąsiedzie, Wędkarską zabawę dostaniesz ode mnie :)

7. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja nic nie powiem na temat tego ewentu bo by same niecenzurowane słowa poleciały tylko powiem jestem wściekła , wściekła , wściekła i jeszcze raz wściekła bo ten ewent trwał tydzień - złowione tylko cudowne pnącze ( chyba na zachętę ) wydanej mnóstwo realnej kasy( tj. 100 - ale to jest dla mnie dużo ) ale jestem sobie sama winna , że wydałam kasę na ten ewent , bo myślałam , że jak wydam kasę to dostanę Itemy - nie mówiąc o komplecie no chociaż ze dwa itemy - a tu lipa tylko to głupie PD mi leciało .

I uważam ten ewent trochę za niesprawiedliwy - ponieważ - inni gracze pewnie nie wydali ( lub wydali ) kasę ale mimo to - to otrzymali po dwa komplety itemów , czy chociażby po pięć sztuk itemu najlepsi przyjaciele .... + item w komplecie , a inni gracze tylko cudowne pnącze i lipa . I to miały być wyrównane szanse ?!

Kto wymyślił te losowość nagród w ewencie ?!

Mój nastrój po tym ewencie opiszę to obrazkami bo by nieładne słowa poleciały na forum :

:cry::cry::cry::cry::mad::mad::oops::oops::wuerg::wuerg:8)xD8):eek::eek:>:(>:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

P.S. 1

Przepraszam jeśli kogoś uraziłam lub obraziłam tym moim gadaniem co do ewentu , ale po prostu to jest moje zdanie i go nie zmienię , po prostu miałam pecha co do losowania nagród i ten ewent uważam jako za nieudany ( mam nadzieję , że już takich ewentów nieudanych , już nie będę miała - gdzie żadnego itemu z ewentu nie zdobęde ) .

P.S. 2

No cóż jeszcze raz przepraszam i gratulacje ( mimo wszystko ) dla tych co zdobyli fajne nagrody .

P.S. 3

Gdzieś się musiałam wyżalić 8)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2015
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

no i po herbacie:(
    zostałam bez Wędkarskiej zabawy:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

eliza9070 i -kafa- lubią to.
  9. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam 3 piórka ale już koniec gry pnącze mam z 2 itemami nie podobał mi się event :wuerg:

10. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Event był fajny, ale przekombinowany.

11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Myślę , że dobry , tylko nie byłoby wtedy tutaj tak gorąco (dosłownie i w przenośni) ;).
    Ustalić jakieś rozsądne ilości tych połowów , ale żeby było jakiekolwiek wyzwanie.

Np.
    1 item (1x1) - 120 zwykłe , lub 60 premium
    2 item (2x1) - 240 / 120
    3 item (4x1) - 360 / 180

To takie minimum wg mnie , przelicznik zwykłych do premium 1/2 , żeby nie komplikować.

Może wtedy Farmery by doceniły skrzynie XXL , mocne kupony , TS-y , TPD , banany itd.

12. damek37

damek37 Koneser forum

Witam,
    mnie brakują najlepsi przyjaciele ..... szkoda pisać :cry:8)

amdep i -kafa- lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Pokazywało mi jeszcze 2 minuty do końca eventu, a zwykłej paszy już ukręcić nie mogłam :cry:
    Szkoda, bo zabawa przednia.
    Nie mam tak jak niektórzy po kilka z każdego itemu, ale i tak uważam, że jak na moje "szczęście" w losowości w tej grze to było całkiem fajnie :).
    Takie konkretne nagrody - w jakim evencie mieliśmy takie ilości do zdobycia ? Sialiśmy, sialiśmy do znudzenia, niektórzy po nocach wstwali, inni kalkulowali czy lepiej z SP czy zwykłych itp, itd, a tutaj przyjemna zabawa i nagrody o wiele, wiele lepsze niż w tamtych eventach, nawet jeśli ktoś nie zdobył kompletu na pnącze.
    Spadam na 5 minut zająć się moją tabelką ;)

myszulka lubi to.
  14. Kathea

Kathea Baron forum

Sorry ale wydanie tej kasy to była Twoja decyzja, gra jako tako tego nie wymagała. I jeżeli 100zł to jest dla Ciebie duża kwota (dla mnie w chwili obecnej bardzo duża) to wydawanie jej na piksele jest moim zdaniem dziwne, ale to Twoja kasa i robisz z nią co chcesz, tylko nie mniej pretensji do innych za to na co wydajesz kasę.

15. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Te wiele innych nagród to głównie marne pd na farmę - 6tys. pd, ze dwa razy mi się to pd zamieniło na całe 6tys. sg, pnącze, raz 2xsn, 3xpotwór z bagien i raz najlepsi przyjaciele. Mi też jest przykro, bo nawet nie o to pnącze chodzi, ale o to, że każdy miał mieć niby równe szanse, a BP zamiast je wyrównywać, pogarsza sytuację. Jaka to losowość, jeśli większość nagród na danym koncie jest prawie wyłącznie jednego rodzaju? Nie mówiąc już o próbach znalezienia sposobu na złapanie lepszej ryby, bo wszyscy wiemy, że z tym celowaniem w obręcze jak najbliżej siebie to była zupełna bzdura.
    I żeby była jasność: gratuluję innym zdobytych nagród, krytykuję wyłącznie BP

16. bacha52

bacha52 Okazjonalny autor

Witam szczęśliwych ale smutno mi że nie wszyscy zdobyli itemy,też mi brakowało Potwora ale wczoraj po ciemku wypadły 2 a dzisiaj jeszcze jeden.Wędkowałam na premium cały czas tylko kilka zwykłych.Jestem szczęśliwa :)
    Zdobyłam: Wszystkie 3 itemy po 3 szt,PD 1.870.000,TPD 1.738.000,SG 990.000,SP 16
    Tajemniczych zagród 28,sadzonek 17 na farmę,14 na wyspę.
    Kuponów wyłowiłam 6 na 12 godz i 12 na 48 godz :)
    W pierwszym dniu 4 złote banany i przedostatnie zarzucenie wędki dało 4 banany :)
    Też uważam że itemy na pnącze każdy powinien dostać,reszta niech będzie losowa.
    Pozdrawiam wszystkich wędkowiczów :) Dla mnie event SUPER :)

aweva55, eliza9070 oraz godia17 lubią to.
  17. allasad

allasad Forum Pro

Witam
    event fajny ale pnacze nie odpalone bo brak itemu -najlepsi przyjeciele
    trudno bedzie nie bedzie
    pozdro

18. kaska860

kaska860 Cesarz forum

nooo nie! Wtedy to mi by się nie opłacało, tak było lepiej :pxD
    Poza tym niektórzy będą zawsze narzekać...czasami trzeba :p jak ktoś lubi

eliza9070, godia17 oraz blazers lubią to.
  19. Kathea

Kathea Baron forum

Co do "marnych pd", fakt, w moim przypadku na farmie to pasek nawet nie drgnął, ale na wyspie przeszłam w tempie ekspresowym trzy poziomy czyli jak dla mnie super.

myszulka, kaska860 oraz godia17 lubią to.
  20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Może i fajny,ale skoro tak jak pisało w FAQ ruchome kółko miało być jak najbliżej nieruchomego wtedy miało się złowić najlepsze ryby,a było całkiem inaczej. Wprowadzili ludzi w balona jestem tym eventem zniesmaczona i bardzo rozżalona po co mi pnącze na którym mam tylko 2 itemy,a i tak nie mam gdzie postawić tych itemów,bo wszystko zapchane na maksa. Miało być tak pięknie,a wyszło jak zwykle źle.Już wolę siać ogromy tys roślin i pewne nagrody :wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.