Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a ja ani pnącza, ani itemów nie mam-.-:cry::cry::cry: Ale mam 146 robali na plusie i 1 pióro i ponad 300 częścixD

piotrwan70, kybek93 oraz eliza9070 lubią to.
  2. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

trafiłam właśnie brakujący item :) ale się cieszę... w ostatniej chwili :)

3. gosiaczek434

gosiaczek434 Forumowy żółtodziób

event porazka,bez komentarza

Morrigan, -kafa- oraz kolobrzeg lubią to.
  4. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

dziękuje za prezenty, uzbierałam piórek na kolejne łowienie i wypadła płotka do kompletu i nagrodę przyniosła... no przecież marzyłam żeby dostać 6 tyś SG
    zabawy nadal brak, za to osły przyniosły dwa kolejne piórka - walczę do końca, zagrody stoją :)
    jeszcze przecież dwie godziny

5. rysio

rysio Generał forum

Jak bede chcial grac w pokera to w niego zagram - ta gra nazywa sie FARMERAMA, i u farmera wiecej zalezy od pilnosci i pracowitosci niz od lutu szczescia. Bo gdyby tak bylo to i w oborze i sie byk ocieli!

6. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

podsumowanie uważam event za udany itemu 3 x wędkarska zabawa i 2 itemy potwor ze stawu kilka PD i TPD kilka drzewek na bahame i nawet SG było i 2 ZB:inlove:

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

chcialam podsumowac ten event,zostalo mi :

moja wyspa skarbow jest imponujaca :inlove::inlove::inlove:

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/4/60/29/46074152_1436089554.jpg

w realu nigdy nie lowilam ryb,nie zawsze wychodzilo to co bym chciala,refleks zawodzil,plotki tez lowilam to mozna zobaczyc z tabelki jaka wkleilam z nagrodami;),ale ciesze sie z tego co dostalam i bede sie cieszyc z TS jakie dostane.Event bardzo udany i nie trzeba bylo realnej kasy na nic wydawac.Zawsze znajda sie tacy co narzekaja i beda narzekac obojetnie jaki event bedzie.Mnie sie udalo,czego i Wam zycze,zostalo jeszcze troszeczke czasu.Ja poprosze o wiecej takich eventow xDxDxD

8. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Próbowałam wczoraj wytłumaczyć osobie nie znającej farmeramy, że nie idzie mi z rybami, łowię, łowię i nic, a ona odpowiedziała - "no przecież ty nie umiesz łowić ryb". :) Prosta odpowiedź - rzeczywiście nie umiem.

eliza9070 lubi to.
  9. krasnoludek10

a ja nie-.- Czy robaki i piórka chociaż zostaną same wymienione?? Jak tak to na co??

10. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Gratuluję jest czego zazdrościć :) Łowienie ryb idzie ci świetnie ;)

mieczu i -mala159- lubią to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No to należysz do super wyjątków, którzy nie mają pnącza!
    Mi za to notorycznie brakuje robali. Z drzew ostatnio mniej niż zero. Wywaliłem wszystko i nasiałem goździków. Jeszcze zdążę. Za godzinę ostatnie łowy...

0olimpia0 i gosiagosia60 lubią to.
  12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A może tak spojrzałbyś do poradnika?

Po evencie gumowy robak oraz piórko-przynęta zostaną wymienione na: 25 PD i 25 SG za sztukę.

13. iskierka57

iskierka57 Okazjonalny autor

Nie mam dwóch itemów. Nic mi po pnączu :p

14. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dziwne że nawet pnącza nie masz, bo chyba wszystkim na samym początku wypadało. U mnie to była pierwsza złowiona ryba. Też mnie to irytuje. W króliczkach i nietoperzach wszystkim wypadało podobnie niewielkie odchylenia były w tych nagrodach. A tu niektórzy mają po kilka takich samych itemów a niektórzy wcale. Nie mam nadziei już na ten item za 30 minut zbiór rzepaku, wątpię żeby wypadło mi 60 robali bo tyle właśnie potrzebuje żeby wyjść do zera z piórami. Przed chwilą trafiłam złotego pstrąga dał sadzonki na wyspę, niby fajnie a gdzie item??

Esterka23 i kolobrzeg lubią to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku napisano :
    Po evencie gumowy robak oraz piórko-przynęta zostaną wymienione na: 25 PD i 25 SG za sztukę.

mysza199710 lubi to.
  16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie wzielas pod uwage jednego bardzo waznego aspektu a mianowicie nie porownalas ilosci przynet jakie zostaly zalozone na wedke to nie jest jak sobie co niektorzy mysla ,ze sa farmy na ktorych kazde lowienie to item,,250 tys tpd..po prostu przy bardzo duzej ilosci polowow wynikajacych z madrej gospodarki na farmie sa wymierne efekty

17. -kafa-

-kafa- Czeladnik forum

slusznie xD zadziwia mnie jak niektorzy balansuja z faktami jakie widzimy w tym ewencie!

losowosci w ewencie nie powinna miec miejsca!

Dzis na 16 przynent Premium: brak nadal itemu Potwora, smieszne nagrody po 8 SP, 8 SN lub 65.000 PD
    naprawde siedzac na farmie po 16 godzin dziennie od staru ewentu, zostala moja farma nagrodzona marnymi bonusami,
    nawet nie mam dodatkowego itemu aby sie wymienic na ten ktory mi brakuje tylko te dwa ktor widzicie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

coz za solidarnosc z farmerami ktorzy sa tu stanowczo pokrzywdzenie ustawieniamiami losowosci:(
    pozostaje mi nic wiecej jak pogratulowac obiektywnosci i zrozumienia dla Pechowcow !
    ja poprosze nigdy wiecej takich eventow :(

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po porannych zbiorach na 30 zarzuceń wędki samo badziewie:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    a Wędkarskiej zabawy nie ma:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

gosiaczek434, eliza9070 oraz -kafa- lubią to.
  19. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Wydajesz wyrok, a tak naprawdę nie wiesz, ile łowili ci, którzy są zawiedzeni. Inni też potrafią mądrze gospodarować - uczyli się od Ciebie ;)

20. krasnoludek10

Dzięki;) Przegapiłem ten fragment wzrokiem.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.