Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aniu jeśli chodzi Ci o tabelkę est-orki to jest tutaj : >>>klik<<<

eliza9070, ania12355 oraz aweva55 lubią to.
  2. etanus

etanus Forum Pro

mogę wiedzieć jak rozpakować skrzynki?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skrzynki z narzędziami, które znajdują się w inwentarzu/Przedmioty specjalne/Towar konsumpcyjny - zostaną rozpakowane po kliknięciu przycisku "Użyj" , a odpowiednia ilość losowych narzędzi zostanie dopisana do Twojego konta.

eliza9070 lubi to.
  4. etanus

etanus Forum Pro

Bardzo dziękuję.

5. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Pnącze? Losowość podejrzewam zbliżona do prawdopodobieństwa zdobycia ZB w evencie z zajączkami i nietoperzami.
    Chciałabym się mylić :)

Nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych,ale przejrzałam dzienniczek aktywności i od dnia pojawienia się ogłoszenia i poradnika do w/w eventu (2 dni) z pól, zagród i drzew nie wypadła ani jedna część maszyny, ale za to pędzelek, grzebień ... -.-:eek:
    Hmmm wielce zastanawiające... Sprawdźcie u siebie czy też tak macie

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2015
  6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U mnie wczoraj i przedwczoraj wypadly dwa trybiki, a jednego dostalam od sasiada. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie odkreca kurek i bedzie wiecej tego leciec8)

7. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam z rana,evencik fajny,musze sie zaopatrzyc w dzem wielkanocny i jablecznik zeby wiecej przynet wypadlo,juz sie nie moge doczekac

8. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Event bardzo mi się podoba a te nagrody strasznie zachęcają do wzięcia udziału w wędkowaniu ;)

niebo016 i -jizik- lubią to.
  9. mahartka

mahartka Baron forum

Nie wypadły nowe.. parę dni temu liczyłam na ile przynęt mi wystarczy.. i liczba się nie zmieniła...
    Ale tak jak mówisz.. a to grzebyk, a to poidełko, złomek... a trybików brak..

azadrubalja lubi to.
  10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Boję się tej losowości.... zwłaszcza gdy chodzi o zdobycie pnącza, z moim szczęściem, to pewnie PD, SG, i takie tam różne będę zdobywać :eek: Tak było z nietoperzami i królikami, zagród i drzew jak na lekarstwo, a to na czym mi zależało to śladowe ilości.
    Mam nadzieję, że rzeczywiście kurek z wypadajkami zostanie odkręcony. Będę walczyć do ostatniej śrubki i przynęty;)
    Farma w zasadzie przygotowana, teraz czekać cierpliwie do jutra i zobaczymy jak to będzie.8)

Megan, {Monia} oraz eliza9070 lubią to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Tak, to ja. Chodziło o wypadajki eventowe, nie o wypadajki w ogóle.

To znaczy, że jednak masz innego promotora. [​IMG] Mojej nie odpisał.[​IMG] A obiecał... [​IMG]

zonaania2122, chrumcia91 oraz {Monia} lubią to.
  12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Mi starczy trybików na tylko 43 przynęty premium, mam nadzieję, że uda mi się zdobyć przynajmniej po jednym itemie i choć raz te 250 tys TPD. Oczywiście większość to będą PD i SG jak u króliczków i gacków ale cóż... skryptu nie przeskoczymy.

13. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ja tez sie ciesze na ten event ale mam jeden problem mam 1300 skrzyneczek w innych i absolutnie nie wiem jak je otworzyc aby narzedzia z nich wypadly

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

dobry ewent taki jak lubie :D:D

15. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witaj:)
    Klikasz na inwentarz - taka brązowa skrzyneczka z lewej strony na pasku tam gdzie drzewa, zwierzęta i itemy, klikasz na wazonik, następnie towar konsumpcyjny, szukasz skrzyneczek, klikasz użyj i są rozpakowane:)
    Pozdrawiam:)

16. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Potwierdzam. U mnie też zero :sleepy:

azadrubalja i eliza9070 lubią to.
  17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

U mnie dzisiaj 2 części, na dalej dzienniczek nie sięga.

zonaania2122 lubi to.
  18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

zero trybików ten event bedzie wtopa:sleepy::cry::p

eliza9070 lubi to.
  19. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie:)
    ja mam więcej o 5 części maszyny, w tym 3 z wczorajszych zbiorów :)

20. niebo016

niebo016 Generał forum

Czy mi się wydaje czy mam mało części maszyn w swojej stodole? wolałabym więcej, bo znając życie zadanie mi się spodoba , zabraknie części maszyn i jak na złość zresztą jak zwykle nic fajnego nie wygram a łowić będę chciała nadal...:p

zonaania2122 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.