Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

prosze czytaj ze zrozumieniem to co pisze :p(35 zwyklych przynet i 6 x najwyzsza,3 x niebieska i reszta pozostale)

tabelka obrazuje co do tej pory zdobylam cenniejszego a z tych 35 trafien to 2x potwor,1x najlepszy przyjaciel,250000pd,250000sg,250000tpd, ghibi x2 i reszta mniejsze nagrody

2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Jak na zwykłe przynęty to dużo dobrych ryb... u mnie płotka za płotką. Średnio na 10 zwykłych był jeden złoty i ze dwa tęczowe...

janafarm likes this.
  3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Zrobiłam, jak się zaczął event, próbę z której przynęty lepiej mi się trafi. Lepszy wynik trafił się z przynęty zwykłej, więc stwierdziłam, że będę robiła tylko zwykłe. Oczywiście ta jedna próba pewnie nie była adekwatna, ale i tak jestem zadowolona. Zawsze mogło być gorzej:)

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ano czytam. Tak mi wyszło po przeczytaniu:sleepy:
    Ile miałaś w sumie tych przynęt i jakiego rodzaju (jeśli wolno zapytać). Potrzebne mi to do jutrzejszych osobistych statystyk;)

5. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Pnącze dostałam pierwszego dnia - pewnie jak wszyscy. Ale to pnącze to jak czek bez pokrycia. Od początku orzę jak wściekła, po kilka razy dziennie na farmie żeby chociaż kilka piórek zdobyć. Łowię i łowię i co? Mam dwa potwory ze stawu, o reszcie itemów mogę pomarzyć. A właśnie przed chwilą za złotego pstrąga skarpety dostałam. Żal.... Buuuuuuuuuuuuu........... :cry:

6. kazak9

kazak9 Forum Pro

Myślę ,że szczere napisanie jak złą formą do zdobywania nagród jest losowość to może pójdą po rozum do głowy.
    Na 10 złotych pstrągów:pnącze,5 lira,250ooosg,250000pd,8 zośka,250000sg,5 lira,8sp,250000pd,5lira.
    A event robie dla pnacza.
    Zgadza się co do z ts-ów wielka kicha,i drzewka również .Do bani taki event.BARDZO TO NIEUCZCIWE

Keczmer and janafarm like this.
  7. kazak9

kazak9 Forum Pro

mam tak samo ,trzeba pisać do nich i tyle

janafarm likes this.
  8. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Mam, mam ,mam wszystkie itemy, nareszcie udało się xDxDxD

Ja nie modrą przez tyle dni starałam się precyzyjne trafiać w punkt i kicha. Teraz poszłam na żywioł po zapuszczeniu wędki od razyu klikam i same dobre ryby wyskakują :) Teraz to mi rybka co wyciągnę, wszystko mnie ucieszy xD
    Powodzenia życzę walczącym :)

9. kazak9

kazak9 Forum Pro

Pisać i domagać się np 80 czy 100 połowów i komplet na pnącze bez łaski

janafarm likes this.
  10. kamil250810

kamil250810 Czeladnik forum

Był już podobny ewent Urodziny Farmeramy, gdzie był rząd pnącza i 3 itemy do wylosowania. Wielu graczom się nie udało, było dużo krytyki i odstąpili od tych trzech itemów, można było postawić dowolne.
    A teraz ten sam ewent: znów "losowość" i dużo pokrzywdzonych graczy, którzy orzą i sieją a nagród nie dostają.

11. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

udalo mi sie uzbierac robaczkow i co 6k pd :( skonczyly sie robaki i znowu bede zbierac dlugo zeby jakies marne nagrody dostac

12. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

skorpionku witaj :) A masz pnącze ?

13. Megan

Megan Komandor forum

W 40 dzisiejszych łowieniach trafiłam na zestaw itemów na pnącze, 6 złotych pstrągów, reszta to słabe rybki, 2x po 250 000 TPD, przeszłam dwa poziomy na Baha, trochę sianogroszy, 10 SP, 2 skarpety i 4 tajemnicze zagrody.
    Dziś wyjątkowe trafiły mi się dobre nagrody:D

Robię tylko zwykłe przynęty, wczoraj dwa razy jako nagrodę dostałam po jednej przynęcie premium i z nich wypadała za każdym razem płotka, dlatego wolę zwykłe przynęty:)

14. kazik102

kazik102 Czeladnik forum

Orzę i orzę i orzę i orzę i orzę i orzę ...... i tak od początku tego eventu. Efekt - pnącze pierwszego dnia i do dzisiaj ANI JEDNEGO ITEMU! Nigdy do tej pory nie marudziłem. Uważałem, że to tylko gra. Ale dzisiaj czuję się rozżalony. WIELKIE BRAWA DLA AUTORÓW TEGO EVENTU! o_O

No i przeczytałem post powyżej. Serdecznie gratuluję (szczerze:)) ale uważam, że to nie jest sprawiedliwe. Ja też ciężko pracowałem na każdą przynętę i co? I .....

15. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

gratuluję :)

ja jeszcze nie mam itemów :oops: wieczorem kolejny połów będzie :)
    jak czytam co ludzie połowili ze zwykłych przynęt, to widzę, że losowość jest jednak ogromna :oops:

16. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

nie brakuje mi tego z pontonem :(

17. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

dla mnie ten event to jakiś niewypał, po co mi pnącze,skoro 2 itemów brakuje???piórka i robaczki wyskakują jakby kot napłakał, a na dodatek jutro do pracy :(

Keczmer, kazak9 and kolobrzeg like this.
  18. eeeee1985

eeeee1985 Czeladnik forum

a czy wam tez tak pokazuje ze wygraliście item , a go nie wygraliście??? mi pokazało tego misia 1 item z pnącza , a w pasku go nie ma !!!

19. Megan

Megan Komandor forum

Mnie przez dwa dni szło bardzo mizernie, trafiłam pnącze zaraz pierwszego dnia i potem był klops, same marne nagrody, istne badziewie.

Zabrakło mi robali i od wczoraj wieczora nie łowiłam nic, zbierałam piórka i dopiero dziś przy pomocy pnącza kasztanowego i SN uzbierałam na tyle robali, żeby zrobić 40 przynęt, resztę zostawię na jutro.
    Dziś wyjątkowo były lepsze nagrody, może dlatego że miałam więcej przynęt i to wszystko tak się skumulowało, nie wiem a może dlatego, że zbliża się koniec eventu....to tylko takie moje spekulacje:)

Keczmer likes this.
  20. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Jeżeli mówisz o tym itemie potwór ze stawu, to jak go nie wyłowisz, to na pierwszym G&T Ci go podrzucę :)

bo może to była naklejka ;) Poszukaj w albumie :)

Cholerka, proszę o połączenie moich postów :):)

Posty połączyłam.
    SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Jul 4, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.