Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Osobiście się z tym nie zgadzam 8)-.- rzucam premium i co? :mad::cry: płotki :(. Rzucam zwykłą i od 2 dni też same płotki
    :mad::mad::mad: o nagrodach nie wspomnę. Do tego nie ma znaczenia czy trafiam w same kręgi, obok, czy w kosmos - efekt jest taki sam -.- płotki, płotki i jeszcze raz płotki. :wuerg::wuerg::wuerg:
    Tym samym kończę event, a pnącze będzie pozbawione 1 itemu:(:cry::cry:

2. JJoanna

JJoanna Książę forum

Dokładnie .... Jedni itemiki Misie mają po 5 sztuk a inni gracze wcale , a miało być " sprawiedliwie " Hmmm:oops:8)

Keczmer i kazak9 lubią to.
  3. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Podpisuję się pod tym obiema rękami, nawet wędkę na chwilę z rąk wypuszczę co by się podpisać...

4. ania5757

ania5757 Baron forum

kazdy event ma pewne reguly i zasady
    ten tez

regula jest brak regul
    zasada jest brak zasad
    takie moje przemyslenie

Keczmer, JJoanna oraz .Robaczek. lubią to.
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zgadzam się z Grevido,tyle,że z małą poprawką:wszystkie itemy powinny być za tyle samo połowów.............

6. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Hmmm, no cóz, wyłowiłam kilka Ts-ów i wcale z tego tytułu nie jestem szczęśliwa a to
    z prostej przyczyny. Z Ts-ów dostaję same byle jakie drzewka i żółte zagrody kur czy królików itp.
    Nadal nie złowiłam itemu najlepsi przyjaciele a przy ilości piór jakie zaszczycają moją farmę
    to nie mam już na co liczyć.
    Ktoś wcześniej pisał że przy zrobieniu 200 przynęt premium nagroda w postaci itemów powinna być gwarantowana.
    Do takiej ilości przynęty to jeszcze bym musiała kupić 10 koszyków a na to mnie nie stać.
    Mówi się trudno, pnącze pozostanie nie aktywne i tyle.

7. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Niby jakie ma reguły :mad:8) ???? Moim zdaniem pozbawiony jest całkowicie zasad i regół, ponieważ obojętnie czy kręgi CI się nałożą, czy ominą się szerokim łukiem możesz zdobyc albo płotkę albo główną nagrodę :p Twoim zdaniem jest tu jakaś logika ???? Do tej pory podobał mi się event, mimo, że mam problemy z robalami :) ale ta diabla pseudo losowość odbiera wszelką radość z eventu.

Ups.... nie doczytałam Twoich przemyśleń :) pod nimi się podpisuję oboma nogami i oboma ręcami :p

Keczmer lubi to.
  8. marian45

marian45 Aktywny autor

ale jak złowić cokolwiek kiedy nie ma piórek, nawet z fabryk nic nie wypada

9. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

I prawidłowo, bo tylko z zagród wylatują piórka a z fabryczek-warsztacików nie

eliza9070 lubi to.
  10. azikowo

azikowo Fanatyk forum

bo piórka lecą tylko z zagród, wiec z fabryczki nie wypadnie ani 1

eliza9070 lubi to.
  11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

To akurat nie dziwi;) FAQ powiada, że piórka wypadają z zagród. A fabryki zagrodami nie są.

eliza9070 lubi to.
  12. radostop

radostop Czeladnik forum

Śmieszne to jest .Trafiam w krąg płotka lub okoń,trafiam obok najlepsza ryba to po kiego ta minigra?Nie lepiej dać nagrody za ilość wyprodukowanych przynęt.Od tej pory trafianie w kręgi zostawie mojej kilkuletniej córce niech dziecko ma trochę zabawy i tak pewnie trafi te same nagrody co ja.

13. basiabasia44

basiabasia44 Czeladnik forum

kompletna beznadzieja ! mam 4 itemy przyjaciół ( już sama nie wiem czyich :wuerg: ) , 3 itemy wędkarzy , a potwora ciągle brak-.- !!!! co mi z kilku zagród , chjm, którego sobie mogę sama wyprodukować , wieńców ,pd i sg, które trafiam ???? a ryby ? - najczęściej te 2 od końca !!! niech już skończą i nerwów ludziom nie szarpią!!!

Keczmer i .Robaczek. lubią to.
  14. Grevido

Grevido Stały bywalec

czuję że córka wróci z wiadrem złotych pstrągów :D

eliza9070 i Keczmer lubią to.
  15. Moskit1

Moskit1 Okazjonalny autor

Co do piór to moja sugestia !! Pióra powinny lecieć z zagród z ptakami i opierzonymi zwierzakami :) było by miło
    Pozdro

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja z eventu jestem bardzo zadowolona oby podobnych bylo wiecej,wreszcie nie trzeba siac,tego nie lubie :p bo brak czasu,35 zwyklych przynet i 6 x najwyzsza,3 x niebieska i reszta pozostale,mysle ze to i tak dobry wynik
    na obecna chwile zdobycze te wazniejsze:

item wedkarska zabawa4
    item najlepsi przyjaciele4
    item potwor ze stawu8
    zagroda swit x 22
    zagroda lira x 52
    zagroda lira x 41
    zagroda polnoc x21
    drzewo rio x 51
    drzewo rio x 22
    drzewo ghibi x 23
    drzewo sumatra x 21

omija mnie wieniec i cjm :(,trudno 8)

17. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Ja mam potwory za to przyjaciół nie mam :( i pnącze też puste będzie do G&T Lipa nie zabawa

Keczmer lubi to.
  18. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Nareszcie zdobyłam item Najlepsi przyjaciele:). Zostały jeszcze dwa.

19. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ja zdobyłam jak do tej pory 92 nagrody:
    31 ze złotych pstrągów
    26 z tęczowego pstrąga
    18 z okonia
    17 z płotki
    Zrobiłam tylko 1 przynętę premium, pozostałe to zwykłe. Z nagród ominęły mnie, jak do tej pory, kupony 12-godzinne, 250 tys TPD i SG oraz zagrody Świt i drzewka Sumatra. Reszta nagród wpadła, czasami nawet i po kilka razy. Trafiałam "byle jak", bo jak już większość zauważyła celowanie nie ma sensu. Zagrody wystawione różne i różniaste od mega zagród przez różowe do kretów, myszy itp. Ogólnie jestem zadowolona, choć jakiejkolwiek logiki w czymkolwiek tutaj nie widać:)

0olimpia0 i .Robaczek. lubią to.
  20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

35 przynęt i z tego prawie połowa to itemy i pnącze (17 trafień), pewnie naklejka (18 trafienie), 13 trafień to TS-y. Razem 31 najlepszych nagród na 35 przynęt, przy czym trzeba złowić parę gorszych ryb (zużyć parę przynęt) na 1 nagrodę:)
    Tych przynęt raczej była spora liczba trzycyfrowa a nie 35 szt. ;)

Moje statystyki podam jutro :) Cudów nie przewiduję. Sumiennie opisze co wyjdzie. Planuję łowić tylko na premium. Powinnam uzbierać do jutra piórka na ok. 80 przynęt premium. Dożynkowe pnącze i ulepszona cebula załatwią robale :)

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
    eliza9070, azikowo oraz oset53 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.