Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Wszystkiego najlepszego z tej okazji:)
    I niech misiek nie dokucza swym skąpstwem;)

Doberek wszystkim,nadal łowię,może jeszcze coś ciekawego wpadnie.Tylko raz trafiłam 4 zł banany,jakoś mało:oops:

eliza9070 i kropelka04 lubią to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Trafisz w końcu, ja też długo nie mogłam trafić brakującego;)

A jakby Ci się nie trafił to adres znasz :p

azikowo, kropelka04 oraz wazka79 lubią to.
  3. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Nadal ostatniego itemku brak wędkarskiej zabawy

-strzalka- i 0olimpia0 lubią to.
  4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dzięki, już mam obiecany:) ale jeszcze łowić będe, więc event trwa to i trwa nadzieja:)może trafię :)

kropelka04 lubi to.
  5. beti700501

beti700501 Forumowy żółtodziób

ile wypadajek wam leci bo mi jednych mam juz wnet 300 w zapasiw a 2 z nocnych zbiorow wyleci 10 wiec na itemy małe szanse mimo ze pnacze wyskoczyło szybko ja zadowolona nie jestem darema i jak zawsze niesprawiedliwe wypadajki

6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

tylko my mamy inna taktykę, wszędzie zagrody na piórka, a robale z pnącze kasztankowego, tzn na chwilę ściagamy zagrody odpalamy pnacze z dopalaczami i SN w sekundę z jednego pola mamy 44 robaczki, a Ty chyba masz i pola i zagrody, albo same zgrody i mało pól, a robaczki tylko z pól lecą, nie wiem których wypadajek masz więcej

gosiagosia60 lubi to.
  7. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Jedno wielkie dziadostwo, sieje zbieram na okrągło, piórka leca jak krew z nosa, łowienie nic tylko niezle, nie wiem dla kogo te nagrody ....2 możliwe nagrody reszta to porażka,mam gdzieś te ryby odpuszczam bo szkoda nerwów, ......najbardziej oszukańczy evant jak do tej pory a przecież nie jestem od wczoraj na farmie....

8. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

event jest fajny wlasnie, a ze chyba forum nie czytasz to nic ci nie leci, napisali tutaj co i jak lowic w jakich godzinach na co :) a nawet z czego leca piorka chyba o ile mnie pamiec nie myli to estorka to pisala

azikowo, gosiagosia60 oraz 0olimpia0 lubią to.
  9. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Dziękuję :)
    Jak na razie zadziałałam 10-cioma przynętami Premium. Z tego 8 trafionych idealnie w punkt ( 1x złota rybka – 5x Lira, 2 x okoń, pozostałe to płotki – tradycyjne 6.000 SG), 2 x ciut przed kołem mi się trafiło i tęczowe płotki obdarowały mnie 30.000 TPD ).
    Czekam jeszcze na pnącze aby naprodukować robaczków. :)

eliza9070, gosiagosia60 oraz gadek lubią to.
  10. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Może dla ciebie jest fajny, dla mnie nie, nagrody też, mam pnącze i brak itemów, forum czytam, a wlaściwie kazdy może pisać i mieć swoje zdanie, a takie jest moje zdanie.

11. Alairë

Alairë Generał forum

Hej, hej :D
    A do mnie się odezwała Dobra Dusza i już nie muszę się martwic jak nie trafię tego małego dziada :D:D:D... A tak swoją drogą w życiu to nie narzekam na brak przyjaciół, tylko ten mały pikselkowy mnie nie lubi... xD
    Powodzenia w łowach i zapełnienia pnącza :)

12. kropelka04

kropelka04 Generał forum

no to gratki :))) a realni przyjaciele duuuuzo wazniejsi od pikselowych ;) oby tych prawdziwych, realnych przyjaciol nigdy nie braklo w zyciu :)
    ja nastepne polowy dopiero zrobie rano (bo piorka mnie nie lubiaxD) i zobacze jakie beda efekty. dzieki za dobre slowo :)

13. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

sprobowalam premium (5 szt.) i 2 zlote daly mi 8sn i 8snz - po prostu super, nic i reszta to plotki i okonie a na 16 zwyklych to lepiej nie mowic.
    coraz miejsza nadzieja na zdobycie jakiegokolwiek itemu:):):):) i coraz mniej podoba mi sie taka formula eventu w ktorym nic nie zalezy ode mnie. lepsze byly kroliki i nietoprerze, gdzie zdobycie itemow zalezalo od mojej pracy, a nie od losowosci, buuuuuuuuuuuuuuu....gdzie moje zabawki na pnacze.
    nie cierpie ryb:)))))

14. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Taki też miałam plan tylko że potwora jak nie było tak nie mam więc nawet po osiągnięciu 226 poziomu to wszystko i tak będzie stało na wyspie...
    Przyznać się która wędka złowiła mojego potwora ???

kropelka04 lubi to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

event jest super dla tych,którzy mają zapełnione pnącze,dla tych,którym brakuje itemów event jest koszmarem.........................
    Alairë ma rację:pnącze i itemy powinny być gwarantowane,reszta może być losowa,wtedy byłyby jednocześnie sprawiedliwość i adrenalina...........
    zauważyłam,że teraz żeby liczyć na lepszą rybkę trzeba łowić na premium,przynajmniej u mnie..........

16. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Jeszcze tylko doba do końca eventu, a u mnie itemów brak. :oops:>:( Pnącze straszy szarością.:cry:

17. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

U mnie pnącze puste, ani jednego itemu. Wieńców, nawozu i innych nagród kilka wpadło. Trudno jak nie ma to już nie będzie. Piórka marnie lecą a za realną gotówkę nie kupię. Dla mnie ten event to duże rozczarowanie chociaż zapowiadał się bardzo ciekawie.

.Robaczek. i pies008 lubią to.
  18. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Potwierdzam i przyznaję 100% racji.

.Robaczek. lubi to.
  19. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

melduje ze itemki zdobyte i pnącze zaraz odpalę:inlove::inlove:

kolejny złoty pstrąg i potwór ze stawu

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
  20. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Huraaaaaaa mam Najlepszych przyjaciół xDxDxDxDxDxD

Nie wytrzymałam i zrobiłam jedną zwykła przynętę, na tyle starczyło robali. Od razu po zarzuceniu wędki klikłam na oślep i złowiła się złota rybka. :)
    Jeszcze tylko pozostaje wyłowienie Wędkarskiej zabawy i pełnia szczęścia gwarantowana :)

Od następnych łowów zmieniam technikę łowów, dość z precyzją ;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.