Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

U mnie to samo.

eliza9070 lubi to.
  2. hellwis

hellwis Generał forum

Hej nos do góry, ja robię tylko premium ,na początku zrobiłam parę zwykłych ,ale tylko płotki wyskakiwały:)

kropelka04 lubi to.
  3. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ta losowość jakaś wredna jest:p, mnie się trafiło w sumie 5 itemów ale tego jednego nie mam. :oops:

0olimpia0, kropelka04 oraz eliza9070 lubią to.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) a ja poluję na wędkarską zabawę bo tylko ona mi brakuje :eek:. Dzisiaj z łowieniem fatalne mi szło:wuerg:.

kropelka04 lubi to.
  5. piotrs

piotrs Książę forum

niby racja,ale jak będzie wyglądało łyse pnącze ?ja tam się ciesze że działa :)

6. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

u mnie z piórkami przez cały event było nieźle, ale to dlatego, że praktycznie wszędzie stały zagrody - tylko na leśnej polanie baobaby i kilka pól. Teraz muszę podgonić z robalami, bo z przyczyn obiektywnych nie mam ich zbyt wiele... No ale od czego są uszlachetnione goździki :D nie wiem czy tylko mnie nadal fascynuje to dojrzewanie w sekundę :p a z itemów na pnącze nadal brak jednego :(

eliza9070 lubi to.
  7. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

dzieki za info, moze tez odobraze sie na premium, bo do tej pory to zloty dawal mi tylko sn w olbrzymiej ilosci szt. 8.
    ech te ryby chyba wiedza, ze za nimi nie przepadam i sie odwdzieczaja:(

eliza9070 lubi to.
  8. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie [​IMG]

Daj znać, czy premium lepsze.
    Właśnie nie wiem, czy gdzieś widziałem na dymku, czy mi się śniło, że pisało, że premium, to lepsze ryby?

Na oparach, to ja cały czas ciągnę... [​IMG]

Szaleństwo [​IMG] się skończy za 28 godzin...

Najlepszych przyjaciół to mam trzech. Można imprezę już robić [​IMG]

Porannych zwykłych przynętach pozostał ślad w postaci połowu:
    2 x[​IMG] , który dał (stety, niestety?) 5 x RIO i 250 tys PD
    4 x [​IMG] , który dał 22 tys. TPD
    i 2 x [​IMG] , które jeszcze nic nie dały...
    Idę się opalać [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2015
  9. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

na 7 przynęt zwykłych 4 płotki i 3 okonie - bez komentarza - 6000 sianogroszy

10. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

zrobiłam na próbę 3 przynęty premium - trafiłam dwa razy pstrąga tęczowego i jeden raz złotego - za pstrągi tęczowe sianogrosze,a za złotego 6 skrzynek xxl. A potwora ze stawu jak nie było tak nie ma :(

a teraz kręcą się 23 zwykłe przynęty - zobaczymy co będzie

0olimpia0, toDzasta oraz eliza9070 lubią to.
  11. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

A ja na tyle złotych i tęczowych że już nie liczę i nie mogę gada trafić, kombajny, zagrody, skrzynki, banany wszystko ale tej łajzy nie ma :)

No ale nie płaczę bo co się obłowiłem to moje a i jutro ostateczna rozgrywka i potwora trafię :)

12. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Ja łowię tylko na zwykłe przynęty, niestety nie stać by mnie było na premium, ponieważ ciągle brakuje mi piórek... o_O a zagrody na 3 polach stoją.
    Na zwykłych w sumie też się dobrze łowi :) Upolowałam pnącze i itemy na nie :D (już odpalone) i jeszcze 3 itemy poza pnączem. Poza tymi itemami bez rewelacji... nawet nie udało mi się upolować 250 tys. TPD czy PD, ale łowię dalej, może się uda ;)

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no i ja tak myślę:), chociaż brakuje mi 2 itemów , a złote banany to widziałam tylko na liście nagród :oops:

14. 2284nana

2284nana Czeladnik forum

Witam z rana wreszcie misio się spisał i poranne łowy uwieńczone sukcesem
    Powodzenia dla farmerów którzy jeszcze walczą bo jak to się mówi nadzieja umiera ostatnia jeszcze 27h eventu więc wszystko może się zdarzyć :)

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

16. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

no i na 25 zwykłych przynęt 2 x wieniec, 3 skrzynki xxl i same punkty, punkty tropikalne i sianogrosze. Brakującego itemu nie ma :(

17. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

wreszcie trafiłam ostatni brakujący item,potem rzut wędką i o zgrozo wypadł jeszcze raz-będą nadliczbowe na wymiankę,mam tylko zwykłe przynęty a złote często misiek wyławia i obdarywowuje itemami zagrody,kombajn i inne dobroci nie chca mi wyskoczyć

bari06 i toDzasta lubią to.
  18. alexs1122

alexs1122 Forumowy żółtodziób

tak czytam wasze wpisy i się zastanawiam jak wy to robicie ja mam najlepszy przyjaciel 7 sztuk a innych ozdób za chiny nie mogę trafić , tak sobie myślę że to będzie mój pierwszy event od czasu mistrzostw 2012 z którego nie będę miała wszystkich nagród, kiedyś na urodziny była też podobna losowość nagród na pnącze i tak sobie myślę trudno próbuje walczyć ale to nic nie daje :(

19. 11eveline

11eveline Książę forum

dzisiaj na 14 połowów 11 płotek, 2 okonie i jeden pstrąg tęczowy :cry::cry::cry::cry:A z nagród SG :cry:

kropelka04 i eliza9070 lubią to.
  20. dzidzi9

dzidzi9 Forumowy żółtodziób

u mnie podobnie wielkie rozczarowanie nie lubie tych losowych nagrod

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.