Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Grevido

Grevido Stały bywalec

ta historyjka obrazkowa dobrze oddaje również moje osiągnięcia dzisiajxD

2. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

A ja już straciłam nadzieję, że 3 item przyjaciele zdobędę :oops::cry::cry: obojętnie gdzie trafiam w kręgi, to albo wielka ryba, albo mała rybka -.-8), tylko co z tego, jak w nagrodach jest SN, Zośka, stajenny ( a w nim mleczarnia lub inny badziew żółty ) i przede wszystkim PD :wuerg::wuerg::cry:

dantic3, 11eveline and eliza9070 like this.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dziękuję:) Twoje raporty to piękna sprawa:) Spróbuję w niedzielę rano ukręcić tak z połowę Twojej ilości premium. Ciekawa jestem efektów jeśli chodzi o TS-y.

dantic3 and toDzasta like this.
  4. baska22

baska22 Stały bywalec

i po łowieniu itemu brak na 10 premium jedna złota i dwa pstrągi a tak sam badziew:cry::cry::cry::cry:
    w dodatku same tpd :wuerg::wuerg:

dantic3 likes this.
  5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To skoro już wiesz, co w razie niepowodzenia czeka na Ciebie u mnie, to zacznij od teraz ;)

dantic3, toDzasta and eliza9070 like this.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Rybki mnie nie lubią:cry:Wędki wyrzucam i idę do lasu. :cry:
    Odpuszczam, nie ma to sensu.
    Jedni mają komplety itemów na kilka pnącz a drudzy wielkie nic, albo jeden w wielu wydaniach.

7. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

W końcu udało się zapełnić pnącze, a przy okazji przejść dwa poziomy na Bahamie. Jak dla mnie event est super (za wyjątkiem losowości w otrzymywaniu rybki pomimo trafienia w sam środek okręgu). Nie tylko brak siania na małych polach ale można tez podgonić w zadaniach gdzie potrzebne są zwierzęta eventowe

dantic3, toDzasta and Iskierka95 like this.
  8. piotrs

piotrs Książę forum

odpaliłem pnącze,zebrałem robaki-nakręciłem przynęt-ze zwykłych płotki głownie,przerzuciłem się na premium-itemy wylosowane,4 banany,10 lira,3 oriony,2 północ,reszta to punkty,zośki i takie tam,ale teraz już luzik.Ale super nawozu z 500 poszło...
    Życze wszystkim powodzenia

dantic3 likes this.
  9. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

co maja powiedziec ci bez zadnego? z szarym pnaczem zostana i beda je ogladac jako znak swojego farta w grze. nie pomaga ani premium ani zwykle przynety/ zanety, jak zwal tak zwal. wynik jeden i ten sam:):)
    itemy to ja tylko na waszych screenach widzialam:):)

dantic3 likes this.
  10. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Dzięki za podtrzymanie na duchu :) Aż mi lżej na sercu, perspektywa szarego pnącza wywołuje u mnie gęsią skórkę i palpitacje sercaxD
    Zawzięte stworzenie jestem, nie podaję się i walczę do końca. Jak się nie uda ( co nie biorę pod uwagę ) to na pewno się odezwę :)
    Wędkowałam na premium z 10 razy bez żadnych rewelacji ale pomyślałam, że skoro miśkowi produkuję zwykłe przynęty i jest skąpy to jak mu podrzucę luksusowe przynęty to w końcu wypluje mi te brakujące itemy ;)xD Do tej pory obdarował mnie 3 Potworami ze stawu :)

gadek, NASTKA.BURAN and dantic3 like this.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Poćwiczę jogę dla uspokojenia [​IMG]

12. 11eveline

11eveline Książę forum

Z trudem zdobywam te piórka i robaki, kręcę przynęty, a potem łowią się same płotki i okonie. A w nagrodę dostaję wieniec wiosenny albo SG. Jestem już zmęczona tym niesprawiedliwym eventem. Ze zdobytych TS-ów mam same "śmieci", które zalegają w pasku. Jeszcze na początku wypadały w miarę sensowne nagrody, ale teraz jest coraz gorzej. Za chwilę zbieram róże, na noc postawię zagrody. I z tego co wypadnie zrobię przynęty i ....... koniec. :sleepy:

dantic3 likes this.
  13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

No to jeszcze jeden brakuje:

14. mahartka

mahartka Baron forum

Rybki podobają mi się :D już ze 3 poziomy na Bahamie dzięki nim przeszłam :D

dantic3, zagma and gosiagosia60 like this.
  15. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Rzeczywiście, to naklejka! Nie wpadłam na to. :p Dziękuję za podpowiedź. :)
    Jeżeli tylko będzie możliwa taka wymiana, to jesteśmy umówione/umówieni. ;)

dantic3 likes this.
  16. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

Nie wiem jak to robicie, ze macie po kilka itemów, ja jak do tej pory mam tylko puste pnącze. Próbowałam obiema przynętami i nic.

dantic3 likes this.
  17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No i kolejne TS-y. A itemów ani śladu. Odpuszczam !!!!

-strzalka- and dantic3 like this.
  18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Nie odpuszczaj :) jeszcze trochę czasu jest ;)
    Zbierz więcej przynęt i spróbuj może w niedzielę przed końcem eventu. Może wtedy lepiej itemy będą leciały ;)

19. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Walcz do końca . ja zebrałem 75 przynęt i połowiłem troszkę, co prawda dużo płoci ale kilka okazów pomogło mi skompletować pnącze a nawet i zapas się zrobił na G&T

Ty się ciesz, że pnącze masz ja na różach zasuwałem to mi wsiąkło z 1500 SN

20. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam wieczorowo

Mam drugiego potwora, którego tak szukałem w mule :) Także 2 sztuki najlepsi przyjaciele.

Wszystko na zwykłych przynętach złowione. Na początku eventu robiłem tylko premium ale miałem marne wyniki i przerzuciłem się na zwykłe

Thread Status:
Not open for further replies.