Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grevido

Grevido Stały bywalec

ta historyjka obrazkowa dobrze oddaje również moje osiągnięcia dzisiajxD

2. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

A ja już straciłam nadzieję, że 3 item przyjaciele zdobędę :oops::cry::cry: obojętnie gdzie trafiam w kręgi, to albo wielka ryba, albo mała rybka -.-8), tylko co z tego, jak w nagrodach jest SN, Zośka, stajenny ( a w nim mleczarnia lub inny badziew żółty ) i przede wszystkim PD :wuerg::wuerg::cry:

dantic3, 11eveline oraz eliza9070 lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dziękuję:) Twoje raporty to piękna sprawa:) Spróbuję w niedzielę rano ukręcić tak z połowę Twojej ilości premium. Ciekawa jestem efektów jeśli chodzi o TS-y.

dantic3 i toDzasta lubią to.
  4. baska22

baska22 Stały bywalec

i po łowieniu itemu brak na 10 premium jedna złota i dwa pstrągi a tak sam badziew:cry::cry::cry::cry:
    w dodatku same tpd :wuerg::wuerg:

dantic3 lubi to.
  5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To skoro już wiesz, co w razie niepowodzenia czeka na Ciebie u mnie, to zacznij od teraz ;)

dantic3, toDzasta oraz eliza9070 lubią to.
  6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Rybki mnie nie lubią:cry:Wędki wyrzucam i idę do lasu. :cry:
    Odpuszczam, nie ma to sensu.
    Jedni mają komplety itemów na kilka pnącz a drudzy wielkie nic, albo jeden w wielu wydaniach.

7. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

W końcu udało się zapełnić pnącze, a przy okazji przejść dwa poziomy na Bahamie. Jak dla mnie event est super (za wyjątkiem losowości w otrzymywaniu rybki pomimo trafienia w sam środek okręgu). Nie tylko brak siania na małych polach ale można tez podgonić w zadaniach gdzie potrzebne są zwierzęta eventowe

dantic3, toDzasta oraz Iskierka95 lubią to.
  8. piotrs

piotrs Książę forum

odpaliłem pnącze,zebrałem robaki-nakręciłem przynęt-ze zwykłych płotki głownie,przerzuciłem się na premium-itemy wylosowane,4 banany,10 lira,3 oriony,2 północ,reszta to punkty,zośki i takie tam,ale teraz już luzik.Ale super nawozu z 500 poszło...
    Życze wszystkim powodzenia

dantic3 lubi to.
  9. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

co maja powiedziec ci bez zadnego? z szarym pnaczem zostana i beda je ogladac jako znak swojego farta w grze. nie pomaga ani premium ani zwykle przynety/ zanety, jak zwal tak zwal. wynik jeden i ten sam:):)
    itemy to ja tylko na waszych screenach widzialam:):)

dantic3 lubi to.
  10. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Dzięki za podtrzymanie na duchu :) Aż mi lżej na sercu, perspektywa szarego pnącza wywołuje u mnie gęsią skórkę i palpitacje sercaxD
    Zawzięte stworzenie jestem, nie podaję się i walczę do końca. Jak się nie uda ( co nie biorę pod uwagę ) to na pewno się odezwę :)
    Wędkowałam na premium z 10 razy bez żadnych rewelacji ale pomyślałam, że skoro miśkowi produkuję zwykłe przynęty i jest skąpy to jak mu podrzucę luksusowe przynęty to w końcu wypluje mi te brakujące itemy ;)xD Do tej pory obdarował mnie 3 Potworami ze stawu :)

gadek, NASTKA.BURAN oraz dantic3 lubią to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Poćwiczę jogę dla uspokojenia [​IMG]

12. 11eveline

11eveline Książę forum

Z trudem zdobywam te piórka i robaki, kręcę przynęty, a potem łowią się same płotki i okonie. A w nagrodę dostaję wieniec wiosenny albo SG. Jestem już zmęczona tym niesprawiedliwym eventem. Ze zdobytych TS-ów mam same "śmieci", które zalegają w pasku. Jeszcze na początku wypadały w miarę sensowne nagrody, ale teraz jest coraz gorzej. Za chwilę zbieram róże, na noc postawię zagrody. I z tego co wypadnie zrobię przynęty i ....... koniec. :sleepy:

dantic3 lubi to.
  13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

No to jeszcze jeden brakuje:

14. mahartka

mahartka Baron forum

Rybki podobają mi się :D już ze 3 poziomy na Bahamie dzięki nim przeszłam :D

dantic3, zagma oraz gosiagosia60 lubią to.
  15. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Rzeczywiście, to naklejka! Nie wpadłam na to. :p Dziękuję za podpowiedź. :)
    Jeżeli tylko będzie możliwa taka wymiana, to jesteśmy umówione/umówieni. ;)

dantic3 lubi to.
  16. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

Nie wiem jak to robicie, ze macie po kilka itemów, ja jak do tej pory mam tylko puste pnącze. Próbowałam obiema przynętami i nic.

dantic3 lubi to.
  17. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No i kolejne TS-y. A itemów ani śladu. Odpuszczam !!!!

-strzalka- i dantic3 lubią to.
  18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Nie odpuszczaj :) jeszcze trochę czasu jest ;)
    Zbierz więcej przynęt i spróbuj może w niedzielę przed końcem eventu. Może wtedy lepiej itemy będą leciały ;)

19. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Walcz do końca . ja zebrałem 75 przynęt i połowiłem troszkę, co prawda dużo płoci ale kilka okazów pomogło mi skompletować pnącze a nawet i zapas się zrobił na G&T

Ty się ciesz, że pnącze masz ja na różach zasuwałem to mi wsiąkło z 1500 SN

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam wieczorowo

Mam drugiego potwora, którego tak szukałem w mule :) Także 2 sztuki najlepsi przyjaciele.

Wszystko na zwykłych przynętach złowione. Na początku eventu robiłem tylko premium ale miałem marne wyniki i przerzuciłem się na zwykłe

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.