Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Jak to dobrze Mądrego posłuchać :)

2. 11eveline

11eveline Książę forum

Czekam na item wędkarska zabawa. Trafiłam złotego pstrąga i co widzę item, ale niestety czwarty potwór ze stawu :mad:. Nic nie chce tylko ten jeden brakujący item. Dzisiaj postawiłam wygrane TS-y i co się wykluło: żółty kurnik, fabryka jaj, dwa rancza rodeo i myszy:mad:, a z drzewek na wyspie granatowiec, pistacja, orzesznica i jakieś xl. Nie chce już żadnych zagród, sadzonek tylko ten brakujący item. Ale on nie chce do mnie przyjść. :sleepy:

dantic3 i kybek93 lubią to.
  3. Paaskudaaa

Paaskudaaa Forumowy żółtodziób

Właśnie zdobyłam ostatni brakujący item-wędkarska zabawa. Pnącze już uruchomione, ale łowię dalej. Event spodobał mi się- zdobyłam sporo kibelków, z których wykluły się długo wyczekiwane dziobaki szt. 2:D. I na dodatek zdobyłam 10 ZB:inlove:.

dantic3, 11eveline oraz est-orka lubią to.
  4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Po kolejnym podejsciu przybyl kombajn na 12hx3, 2 wience (ktos chce mnie chyba za zycia pogrzebacxD), jakies male TPD.
    Chyba przyszedl czas na porzadne narzekanie: gdzie, no gdzie te tysiace TPD, banany i inne niz lira i rio TS'y?:cry::cry::cry:
    Ulituj sie nade mna ty basenie zamulony, bo Tato bedzie sie za mnie wstydzil:oops:xD

5. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

Dokładnie przed chwilą miałam to samo, mam pnącze i zamiast chociaż jednego małego itemu dostałam 8 SNZ :cry:

dantic3, 11eveline oraz eliza9070 lubią to.
  6. piotrs

piotrs Książę forum

wielkie gratulacje-no super wynik !!

dantic3 i est-orka lubią to.
  7. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

ja mam tylko dwa itemy na tym pnączu i nic więcej nawet nie bedę się mogła wymienić w przyszłości na brakujący item bo nie będzie czym się wymieniać ...........

dantic3 lubi to.
  8. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Niestety ja już po wieczornym łowieniu i dalej brak mi potwora ze stawu :(

dantic3 lubi to.
  9. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

A ja choć mam już prawie 91 poziom, nie mam bladego pojęcia o uszlachetnianiu roślin w szklarni. "Trza" chyba się doszkolić, bo się trochę przespało...

baska22, eliza9070 oraz Owieczka311 lubią to.
  10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dziękuję :)
    Szklarnia zasługuje na uwagę :) ....już wiele razy wielu Farmerów, o tym się przekonało ..... także polecam gorąco:)

Udanych wieczornych połowów wszystkim życzę :)
    Dobrej nocki:)

11. gadek

gadek Fanatyk forum

[​IMG][/url][/IMG] [​IMG][/url][/IMG] [​IMG] mam,mam trzeci item[​IMG]
    teraz mi wszystko jedno co trafię[​IMG]

12. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Nie do końca chyba ja, albo mnie źle zrozumiałeś. Owszem pisałam o swoim sposobie, że po wybraniu przynęty klikam najszybciej jak tylko się da w obręcz, ale cel musi być jak najbliżej tej nieruchomej i nie u każdego pewnie mój sposób się sprawdzi:)

Oj widzę, że będę musiała chyba sąsiada obdarować podczas GT w brakujące itemy, bo zaczynam bać się o Twoje zdrowie:oops: A Ty przecież nie możesz się denerwować ;)

Jak nie wylosujesz ich do końca eventu, to obiecuję, że jak będzie taka możliwość, to brakujące itemy lecą do Ciebie już w pierwszej godzinie G&T :D

Teraz możesz łowić bez stresu ;)xD

0olimpia0, eliza9070 oraz _miki101- lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Est-orko - potrafisz określić ile (mniej więcej) miałaś przynęt premium? Bo chyba na nich głównie łowiłaś?

kybek93 lubi to.
  14. Iskierka95

Iskierka95 Komisarz forum

Witam,odkryłam przed chwilą skrzynkę rzemieślnika i dostałam 1 cukier i 1 mandragorę-nie wiem co ja mam z taką ilością zrobić:D:inlove::oops::oops:

zagma i kybek93 lubią to.
  15. Ania19671967

Ania19671967 Aktywny autor

A co byś powiedziała na to:
    5 potworów ze stawu
    4 wędkarskie zabawy
    A moich upragnionych Przyjaciół jak nie ma tak nie ma :(:(:(
    I w związku z tym pnącze nie odpalone. Napisz sówke jak nie zdobędziesz wędkarskiej zabawy to Ci podeślę na G&T-pozdrawiam Ania

16. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Gratulacje :) Ja dalej nurkuję w bajorze i szukam dwóch itemów xD
    Od jutrzejszych zbiorów będę kręcić tylko Premium, może się w końcu się uda :)

zagma i gadek lubią to.
  17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

To tylko takie przesądy...

No to jestem po 20-tu łowieniach
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Mam coś dodać, czy obrazki mówią same za siebie?

Nie zdążyłem... [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2015
  18. est-orka

est-orka Fanatyk forum

I wróciłam :)
    Tak, głównie na premium łowiłam.... zwykłe to zrobiłam tylko ok.25 szt tak na próbę, ale kiepsko było.
    Przynęt premium zrobiłam ok. 170 szt.
    Dużo tych TS-ów dostałam, jak na tyle połowów...prawda?

Teraz już zmykam...."cisza komputerowa" się zbliża:)
    Dobrej nocki:)

19. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki,mnie na premium nie chciało dać tylko na zwykłych, przyjaciół mam czterech,zabawy trzy,potwór jeden,ale może jeszcze się trafi do końca eventu:) Jak by co to mój numer znasz ,raz o rynne i dwa o parapet ,coś się poradzi w razie braku;)

20. baska22

baska22 Stały bywalec

witam nazbierałam wypadajek na 10 przynęt premium przez cały dzień:cry::cry::cry:
    zaraz łowię brakuje mi jednego itemu tego na cztery pola:sleepy::sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.