Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Czy u Was robole też przestały lecieć ? Piórka niby lepiej, ale robole to mi coś zatkało:(
    Wędkowanie to przypadek co się złapie. Trafione kręgi - płotka, kręgi daleko od siebie - pstrąg.
    Jeden item "rośnie", reszta w stawie. :(
    Z TS -ów to nawet nie warto wymieniać, 6 bananów i 30000 TPD, to najlepsze zdobycze. :)

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Robole lecą tylko z pól i drzewek, może to jest przyczyną?

3. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nic nie zmieniałam na polach, mam same zagrody i drzewa, ale robole lecą dużo słabiej niż na początku. Drzew mam dużo. :(

4. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

ja mam odwrotnie... robali prawie 200 a piórka 0

5. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Z drzew słabo lecą, bardzo słabo. Robale najlepiej tłuc na uszlachetnionych roślinach (miłość do SN) na super polach z bonusami - szybko i 100% skutecznie.
    A jak nie masz zapasu SN to i tak wywal drzewa a siej np cebulę, goździki - zawsze to dwa zbiory a nie jeden dziennie

est-orka lubi to.
  6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ok to dzisiaj ustrzeliłam m.in

A tym samym:

7. mieczu

mieczu Baron forum

gratuluję, to dokładnie tak, jak ja wczoraj...

myszamm lubi to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dzięki, długo ten ostatni item nie chciał wpaść, ale w końcu jest.

mieczu i gosiagosia60 lubią to.
  9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Agatko, gratuluję z całej pikawy :)

10. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Gratuluję, bo widzę, że niektórzy już ładne kolekcje mają xDxDxD

Mi łowienie idzie wolniusio bo robali brak, mimo wysiewania brokułów :( a jak już coś złowię to tylko PD i TPD, a pnącze które dostałam z pierwszej ryby dalej szare. Ale co tam! Jeszcze dwa dni, może cosik dołowię :music:

est-orka, 0olimpia0 oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Dziobaków nie dostałam psy, produkcję jaj, produkcję miodku i koi ;) może być

12. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Szkoda, że nie wyszło :) Może następnym razem się uda :)

Anuszki lubi to.
  13. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie dzisiejsze południowe połowy to:
    250 tys sianogroszy
    12 tys PD
    22 tys TPD
    60 tys TPD
    3 zagadkowe tropikalne drzewka

est-orka i mieczu lubią to.
  14. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

oh wy szczęściarze, ja nawet jednego itemu nie mam:( chyba nawet naklejski nie złowie:cry:

mieczu lubi to.
  15. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Może jeszcze się uda :) Nie ma co się poddawać :)

mieczu lubi to.
  16. AgaB1103

AgaB1103 Forumowy żółtodziób

Mam ,mam,pierwszy item,tylko gdzie jeszcze te 2?

est-orka i godia17 lubią to.
  17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Jak gram w farmerame ..takiego fajnego eventu jeszcze nie było :) Zdobyć można wiele cennych nagród i to zupełnie za darmo:p tak to ja lubię:). Nic nie oddajemy ze stodoły i nie musimy produkować tysięcy roślin. Zagrody wystawiamy w zależności od własnych możliwości czasowych. W taką grę to ja mogę dalej grać i się bawić z przyjemnością :). Dzisiaj z rannych rzutów zdobyłam 6 skrzynek xxl , 2 skrzynki xl, 5 ts. Rio. 4 wieńce i kilka pd. Dla mnie super. Piórka same wypadły z zagród, a przy okazji naprodukowało się trochę zwierza do stodoły. Bawcie się dobrze :)

18. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Ja ze złotej ryby dostałam 6 CMJ. Itemów nadal brak:sleepy:.

19. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Znowu seria przynęt poszła w bajoro i dalej cierpię na braki dwóch itemów :(

Najgorsze jest to, że gdzieś robale mi się porozłaziły, zostało tylko 100 szt xD Czy ktoś pamięta jak długo dojrzewają uszlachetnione goździki (z kristolem + biała niewinność + SN+woda+ nawóz). Kasztanowe pnącze dogorywa mi jeszcze 24 godziny :)
    Zdobywanie robali nie miałam w planie i boję się, że sianie bez pnącza rozjedzie mi zsynchronizowaną produkcję piór xD

0olimpia0 i godia17 lubią to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    dziś na 6 połowów (w tym 3 premium) wyłowiłam drugiego potwora ze stawu i 3 drzewka Borneo:D
    a Wędkarskiej zabawy nadal nie mam:cry::cry::cry:
    za 1.5 godz. uruchamiam pnącze i będę tłuc robaki............i zobaczymy........

godia17 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.