Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Jestem po rannym łowieniu. Trafiłam 4 razy na złotą rybkę ze zwykłych przynęt. Misiek wyłowił:
    5 x TS Sadzonki Rio,
    5 x TS Zagrody Lira,
    1 x Potwór ze stawu ( już 3)
    250.000 SG
    Dwóch brakujących itemów jak nie było tak nie ma. Jednak nie tracę nadziei, oporządzam zwierzynę dalej i liczę, że w końcu się uda :)
    Zrobiłam ponownie dla próby 2 przynęty Premium i jak zwykle nie sprawdziły się u mnie, wyłowiłam płotkę i okonia.

Bawimy się dalej, po 11:00 następny zbiór zagród xD

2. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Z 32 zwykłych przynęt trafiłam 3 sztuki złotych rybek i udało się trafić itemki Najlepsi przyjaciele i 2 sztuki potwór ze stawu:inlove::inlove: i kilka sztuk PD i TPD brakuje mi tylko wędkarskiej zabawy

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Faktycznie zbiorowe życzenia urodzinowe się spełniają, uzbierałam piórek na lepszą przynętę i dostałam potwora xD
    Teraz to już czysta zabawa ;)
    Ps. jeszcze z zagród niech wyskoczy chociaż jeden dziobak :p

zagma i Rysia lubią to.
  4. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Skoro to działa to ja jutro z okazji rocznicy ślubu liczę na 2 brakujące itemy :)
    Trzeba przypomnieć na piśmie BP i miśkowi wędkarzowi, czy się domyślają ?xDxDxD

5. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

a ja na tego potwora poluję jak na loch ness a wedkarską mam w zapasie bo dwie pod rząd wyłowiłem

Esterka23 lubi to.
  6. -akl2-

-akl2- Baron forum

to ja mam odwrotnie, potwory w zapasie a wędkarskiej brak

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Chyba sami ;) nic nie pisałam miśkowi ani BP ;)
    więc z okazji jutrzejszej rocznicy potwora życzę ;)

Rysia lubi to.
  8. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

A ja nie mam nic oprocz pustego pnacza ,zrazilam sie i nie mam ochoty dalej walczyc .Nienawidze niespodzianek ,bo trafiam same badziewie.

bim-bom lubi to.
  9. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Skoro jedno się sprawdziło to i dziobak wyskoczy :) Trzymam kciuki i Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin :)

Anuszki lubi to.
  10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

to napisz specjalne pismo ja 1.07 miałam urodziny i nic ciekawego nie dostałam dziś wpadł mi jeden item ten największy ze zwykłych przynęt a z premium to kombajn i coś tam jeszcze

eliza9070 lubi to.
  11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

poranne łowienie i co ??
    4 zwykłe i 2 premium przynęty, a z każdej płotka!!!!!:cry: i w sumie 6tys. SG
    to jest jakieś fatum nad moją farmą

eliza9070 lubi to.
  12. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

U mnie na 33 zwykłe przynęty wyskoczył złoty pstrąg 9 razy xD

13. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wobec tego przerzuć na wieczór ... o ile to możliwe :)

Powodzenia życzę :)

eliza9070, kybek93 oraz Rysia lubią to.
  14. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

dziwne , u żony na 60 - 6 złoty pstrąg dało 0 itemów ,jakieś smieszne PD SG

-norbijas- lubi to.
  15. bim-bom

bim-bom Forumowy żółtodziób

mam to samo

[Zosia] lubi to.
  16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

wczoraj wieczorem było to samo :(

eliza9070 lubi to.
  17. matylda8

matylda8 Aktywny autor

ufff nareszcie, komplet itemow:) Pnacze zaladowane, a teraz juz tylko zabawa:D Trzymam kciuki za wszystkich jeszcze polujacych na itemy:inlove:

18. Annanasek

Annanasek Książę forum

Ja mam jeden item, a potem już tylko nawóz do drzew, i to w podarku od złotego pstrąga, którego nawiasem mówiąc dawno już na haczyku nie miałam.. Same płotki i parę okoni. Nie dość, że marnie z przynętami, to jeszcze pstrągi gdzieś się pochowały:cry:
    Chyba kilku farmerów zrobiło konkretny odłów hehehxD No ale ktoś się musi smucić, żeby radować mógł się ktoś;)Powodzonka dla wszystkich!!!

19. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

To bardzo serdecznie współczuję.

20. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

dzisiaj przed południem na 11 zwykłych przynęt: trzy 3 złote (dwa itemy: wędkarska zabawa i najlepsi przyjaciele oraz 6 wieńców, 4 okonie i 4 płotki
    (albo płotki albo okonie dały mi 22tys SG - no rzesz... -.-)

Czyli itemy dzisiaj dopisały, brak tylko potwora. Poza tym to trochę kicha - z tajemniczości mam tylko 2 liry i 4 sztuki rio, 6 CHMJ, stado wieńców, 2x kombajn na 48h, a tak to ciągle PD, TPD (tylko raz pomogły wbić poziom a aż tak wysoko nie jestem) i SG

Złotych bananów nie widziałam, jak i innych tajemniczości.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.