Event Na ryby!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olek619

olek619 Czeladnik forum

Ja tez zadnego itemu, ale........lącznie 16 ZB wpadlo:D:D

NASTKA.BURAN, agi31 oraz zagma lubią to.
  2. śpiąca-królewna

śpiąca-królewna Forumowy żółtodziób

czy tylko ja mam taki problem? pióra sypią się jak szalone a robali brak :mad:

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

robaki lecą tylko z pól i drzew

4. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

aaaaaaa! -.-to dlatego.....
    no to mam przekichane, bo u mnie same fabryczki i zagrody......:oops:

eliza9070 lubi to.
  5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Witam z rana :) Miałam rano wędki nie zarzucać ale coś mnie podkusiło i to co rano ukręciłam czyli 8 zwykłych przynęt to zarzuciłam. Złapałało się dużo okoni, płotka, ale wpadł też złoty pstrąg z drugim itemem tak więc brakuje mi jeszcze jednego :). Tego środkowego. Za to tęczowy do spółki z jednym którego złapałam wcześniej dał mi 4 super nawozy :(

0olimpia0 lubi to.
  6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Z fabryk nic nie leci
    Zdejmij je i na ich miejsce zrob pola i siej gozdzika lub cebule z uszlachetnieniem milosc do SN. Z odpalonym pnaczem kasztankowym, biala niewinnoscia i kerststolem w slotach, podlane SN rosna sekunde na super polach, wypada z nich 1:1

eliza9070 lubi to.
  7. Jagna-z-Pola

ja miałam tylko około 20 przynęt bo robactwa brakuje..... -.- i to tych zwykłych, ale udało mi się 5x trafić złotego, i to własnie wtedy, kiedy nie trafiłam idealnie tylko okrąg był ciut, ciut przed... :D
    ale ewent mi się bardzo podoba, tylko kto by się spodziewał, że kiedyś w życiu będę tak rozpaczliwie pragnąć robaków.... xDxDxD

8. Jagna-z-Pola

Zagma!!!! wow.......:D
    Wodzu! Prowadź! :D

zagma lubi to.
  9. xwlodara1

xwlodara1 Wielki mistrz forum

A ja będę przekorny wszystkim i powiem że takiego eventu gdzie można było aż tyle wygrać to już dawno nie było. Jeden ma lepiej drugi troszkę gorzej (zapewne zależy to od poziomu gracza) ale nie przypominam sobie eventu gdzie miałbym po tak krótkim czasie tyle nagród i nie musiał siać i zbierać roślin z zegarkiem w ręku z podkrążonymi od niewyspania oczami. Przeczuwam nie mam się za bardzo czym chwalić ale żaden event nie przyniósł mi kombajnu (jak do tej pory) na 28 dni, pnącza + 7 itemów (szkoda tylko braku potwora), 19 tajemniczych zagród, 6 tajemniczych sadzonek na bahamie, 10 chutney, 6 wieńców królewskich, 6 złotych bananów, 12 super paszy, ponad 500 tysięcy PD, ponad 350 tysięcy TPD, około 500 tysięcy SG o drobniejszych nie wspomnę a zapewne moje nagrody nie dorównują do pięt nagrodom tysięcy innych graczy. Pnącze które pewnie każdy dostał też rewelacyjne oczywiście zapewne nie wszyscy dostaną wszystkie itemy do uzupełnienia ale od czego jest G&T.
    Ja kończę z marudzeniem tylko zaczynam się cieszyć z tego co jeszcze dostanę w evencie:)

10. balenciaga

balenciaga Młodszy ekspert

Ten misiek zaczyna mnie wkurzac. Co z tego, ze zlote pstragi nawet udaje mi sie zlowic, skoro nie mam z nich itemow? Dzisiaj mialam 6 zlotych: daly mi kombajn (ze dwa razy), SP, TPD,PD, zagrody, a itemu ZERO >:(. Potrzebuje jeszcze dwoch i niech juz w koncu wpadna :cry:.

eliza9070 lubi to.
  11. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

U mnie z wypadajkami ogólnie kiepsko. Raz robiłam przynętę premium - dostałam płotkę, to robię zwykłe... ale i tak mam 90% płotek, trochę okoni, 2 razy miałam tę najlepszą - mam pnącze i 1 item. W tym tempie nie dam rady zebrać itemów - będzie kolejne szare pnącze...
    Losowość mnie denerwuje, ale i tak nie mam na to wpływu - to się nie będę rozwodzić...

12. daruciaa

daruciaa Forum Pro

no pięknie... ukręciłam 8 przynęt - ryba główna tylko 60 000SG jednym słowem cudownie... reszta bez większego znaczenia.. a piórka jak ich nie ma tak nie ma. rzucam czary na mój serwer..może pod koniec eventu puszczą więcej wypadajek ?

eliza9070 i gadek lubią to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

caly czas łowie,chyba ze mnie dobry rybak bo nagrody sie sypia ;)
    juz na 3 polach ustawilam zagrody,poswiecilam baobaby,na ta chwile brak juz piorek a wynik:

item wedkarska zabawa4
    item najlepsi przyjaciele3
    item potwor ze stawu4
    cjm x 21
    12000 TPD1
    zagroda swit x 22
    zagroda lira x 51
    zagroda lira x 41
    zagroda polnoc x21
    drzewo rio x 51
    drzewo ghibi x 22
    drzewo sumatra x 21

reszta to SP,TPD i inne,podsumowanie calkowite na koniec eventu,nic nie wystawiam ze zdobytych TS,wystawie tez na koniec 8)

14. Antenka18

Gratuluję takich połowów :)

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

dzieki :):),udane polowy,w realu nawet płotki bym nie złowila :D,a do konca eventu jeszcze troszke czasu jest ;),robie na zwykła przynete :)

16. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

hmmm cztery łowienia premium: dwa złote i dwa tęczowe i ze złotych dwa razy pod rząd wędkarska zabawa a potwora dalej brak :cry:
    no nic walczymy dalej o piórka :) jeszcze nigdy tyle zwierza nie naprodukowałem aż młyn urywa od produkcji paszyxD

eliza9070 lubi to.
  17. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Właśnie mi zabrakło jednego piórka do premium. Poczekam trochę i skończę poranne łowienie.

eliza9070 lubi to.
  18. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Przyjmę piórka odwdzięczę się robalem/piórkiem ;)

19. Antenka18

Ważne że wirtualne łowienie idzie nieźle :). Mi brakuje jeszcze jednego itemu :) Ja też łowię na zwykłą :)

20. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Powodzenia, zycze u mnie pierwszy item wypadł wczoraj wieczorem;) brakuje mi już tylko węgierskiej zabawy, a tamtych po dwa mam ;D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.