Event Na ryby!

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by BA_Chris, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry o poranku :)
    U mnie rybki z rana zaspane znów, a może to mis zaspany:music:
    w każdym razie ledwo 2x3 Oriony, reszta bez szału, połowię znów, jak z roboty wrócę :)
    samych złotych życzę :)

2. miss_52

miss_52 Okazjonalny autor

Witam o poranku .
    u mnie masakra słabo lecą wypadajki i tylko mały itemik i pnącze nie wiem po co jak nie będzie 2 pozostałych to tylko będzie denerwował. Mam nadzieję że będzie lepiej.
    poziom 96 wyspa 253 . login miss_52

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Na 16 przynet zlapal sie 1 zloty i 2 teczowe8), mam kolejnych najlepszych przyjaciol i 250tysi:DSG:cry::cry::cry:
    Pozniej bylo jeszce lepiej: 3 krople SN, 3 zoski, 6 tysi SG. Chyba na waciki wystarczy wg BP8)
    Ciagle przeszukuje mul w basenie w poszukiwaniu TPD w najwiekszym pakiecie8)xD:cry:

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Good Morning wszystkim :D
    Robaków starczyło mi tylko na 2 przynęty premium i za pierwszym zarzuceniem złapała mi się Najważniejsza Ryba- czyli tęczowy, który podarował mi ostatni brakujący item na pnącze :inlove:xD Normalnie....ufff...kawa mi z tych emocji niepotrzebna :music:8)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    wstepny bilans eventu
    pnacze aktywne..w zapasie mam 2 przyjaciol oraz jednego potwora
    750 000 tpd wpadlo oraz 4 zb
    ponadto spora ilosc toj tojow oraz sadzonek
    ogolnie mowiac jestem zadowolony z eventu:)

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

a można spytać takiego doświadczonego Farmera czy stawia na zwykłe przynęty czy premium ? :)
    Ja różnie, ale bardziej na premium, bo w sumie z tamtych muszę zarzucać wędkę po 4 razy, nawet jak idealnie wceluję, czyli i tak zużywa się więcej piór i robaków...

Last edited: Jul 3, 2015
  7. ygre

ygre Okazjonalny autor

Witam
    Podobnie jak inni gracze , tez przerzucilam sie na premium. na zwyklych lowilam same plotki:sleepy:

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

W dniu urodzin życzę sobie tego potwora ;)

9. zagma

Ja Tobie tez;)
    Moze zbiorowe zyczenie sie spelni;)

10. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

:(nie wiem co jest zadrody wystawione a póko przynęta wypadajka leci jak na lekarstwo , pomocy dobrzy ludzie. Złapałam pnącze ale jak tak dalej pójdzie to to nie będę miała na nim co postawić:(.

11. -norbijas-

lowie tylko przy uzyciu lepszych przynet

12. zagma

A jakie zagrody wystawiasz? Dobrze leci z kameleonow, krow, koni, TS'ow, u mnie tez z owiec i wszystkich pomaranczowych i czerwonych. Z warsztatow nie leci, z rozowosci tez nie.

kybek93, myszamm and -norbijas- like this.
  13. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

To gratki Norbi ;) Mam nadzieję że i mi też się trafią 2 pozostałe itemy. Mam tylko przyjaciół. Wszystkim życzę powodzenia w łowieniu

myszamm and -norbijas- like this.
  14. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

prosze podaj ile miałeś połowów,pozdrawiam

15. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

O jeszcze kameleony zapomniałam o nich postawię zobaczymy, mam krety żaby wilki lisy itd .

16. zagma

Na wszystkich lakach i baha zagrody i do przodu;), zawsze cos z nich wypadnie

myszamm likes this.
  17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Dziś zrobiłam oprócz zwykłych przynęt 3 premium i 2 złote pstrągi i tęczowyxDxD może faktycznie tak jest sensowniej bo ze zwykłych same płotki. Dostałam 250 000 Pd, 6x CMJ i tajemnicze "liry" xD brakującego itemu nadal brak...-.--.-

Esterka23, -norbijas- and zagma like this.
  18. -norbijas-

tak dokladnie to nie liczylem ale na pewno bylo ich ponad 75

kybek93, piotrs and myszamm like this.
  19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Po prostu ręce opadają na te pióra. Mam wszystkie łąki w zagrodach - kameleony i z Ts-sów no i jakies tam inne jakie mam
    w posiadaniu a długo "rosną"no i jest coraz gorzej. Dzisiaj z rana wypadły mi "aż" 69 pióra -masakra.
    Na otarcie łez -chyba- dostałam Kiwi z Ts.
    Szczerze mówiąc zmęczył mnie ten event bardziej niż sianie tys.terror-badyli.
    Od 2 dni nie trafiłam żadnej złotej rybki a łowiłam też na przynętę premium, tylko płotki i okonie - no i skąd wziąć brakujący item?
    Super połowów życzę.

kybek93, eliza9070 and 0olimpia0 like this.
  20. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

A ja chyba odpuszczam...
    Mam pnącze oczywiście - jak wszyscy, ale kompletu itemów nie (na szczęście jeden jest podwójny, więc jak się trafi na GT, to może wymienię).
    A tak mnie denerwuje kiedy z idealnych trafień wypadają najgorsze ryby, że daruję sobie łowienie, które - choć w założeniu pewnie miało być zabawne i dające dreszczyk emocji - przynosi mi tylko irytację i zgrzytanie zębów.
    Pewnie wykorzystam wszystkie przynęty, które do końca trwania tej wątpliwej jakości zabawy jeszcze wypadną, ale specjalnie starać się nie będę. Wystarczy...

eliza9070, oset53 and Kasialka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.