na polu gry może być umieszczonych 5 magazynów ????

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nonames33, 13 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

taki komunikat pojawia się od jakiegoś czasu oco chodzi z skąd to się wzięło ??

Uwaga! Na polu gry może zostać umieszczonych jednocześnie tylko 5 magazynów każdego typu

??????????????

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jest to okno informujące o tym, że na każdej łące możesz mieć maksymalnie 5 magazynów jednego typu - np. menażerii, 5 manufaktur, 5 ogrodów dendrologicznych. Podobne okna mamy w grze - jak np. informujące, że od 60 poziomu będzie można korzystać z super pól.

Czy masz jeszcze pytania?

3. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

raczej posiadanie 5 manufaktur, 5 ogrodów dendrologicznych było by marzeniem ale mi sie to pojawia po zebraniu 5 kukułek z normalnych zagród czy takich samych warsztatów a na polu niema żadnej manufaktury czy menażerii ???

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

nonames33, jest to okno informacyjne, podobnie jak okno o super polach i nie ma ono bezpośredniego związku z tym, co masz na danej łące. Ja też mam poziom "trochę" wyższy niż 60, a komunikat z super-polami dostaję regularnie.
    Zgłoszone zostało, że okno pojawia się ze zbyt dużą częstotliwością. Póki co pozostaje jego zamykanie.

Czy chcesz jeszcze o coś dopytać?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.