Na głównej łące zniknęły pola,zagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Kimi)-, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Kimi)-

-Kimi)- Forumowy żółtodziób

Na głównej łące zniknęły pola,zagrody część drzew,natomiast pojawił się ozdobny staw którego nie wstawiałam i słodkie drzewo którego nie używam.Wszystko poza tym jest ok.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Kimi)-, spróbuj proszę wylogować się i ponownie zalogować do gry. :)
    Jeżeli to nie pomoże to zastosuj się do tego poradnika: Gdy gra nie działa. :)
    Czy po zastosowaniu się do poradnika problem ustąpił? Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. -Kimi)-

-Kimi)- Forumowy żółtodziób

Wszystko sprawdziłem wg poradnika jest ok.W grze tylko główna łąka zniknęła,inne pracują normalnie Bahama,leśna ,zagrdy itd
    .Mam wrażenie ze muszę założyć od początku tę łąkę,ale to co straciłam?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zaloguj się proszę do gry na innej przeglądarce, np...Chrome i sprawdź czy też występuje problem. Ewentualnie odinstaluj i zainstaluj ponownie wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Napisz proszę czy sytuacja się zmieniła i wszystko jest w porządku czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły, domyślam się więc że problem został rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.