"Na Górę"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Vaiot, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Witam,
    wiem wiem to jest dopiero nowe forum i tak dalej ale: na starym forum na samym dole był napis "na górę" i rzeczywiście przenosił na górę w dany temacie... tutaj widzę też jest na samym dole opcja "na górę" ale przenosi TU czy to tak będzie czy jak? :rolleyes: czy po prostu ta opcja jest już do czego innego? chociaż fajnie by było gdyby była zachowana ta opcja (jest przydatna) :)

2. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

To pewnie jakiś błąd. Brak JavaScriptu lub odnośnika w HTML

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Takie "kwiatki" będą póki co wychodzić, zanim wszystko nie zacznie działać, jak należy. Zgłoszę to gzie trzeba. Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

hm... chyba nie ale jak znajdę jeszcze te "kwiatki" to pewnikiem napiszę ;)

chociaż... już coś mi przyszło do głowy na starym forum jak się odpowiadało to można było wybrać "dodaj cytat" [​IMG] tutaj czegoś takiego nie widzę - to znaczy że już nie będzie można tak robić czy z czasem gdzieś tam to wyjdzie?

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Vaiot, próbuj cytowania. Dla każdego - również dla mnie - poruszanie się po nowym forum jest trudne póki co ;)

6. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

E tam trudne, wystarczy się trochę rozejrzeć :p

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Tak Slavoo, tylko w tym momencie mam kilka działów pod opieką i latam jak potłuczona, bo wszędzie coś jest do zrobienia... ;)
    Czy Autor ma jeszcze pytania?

8. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Ja wiem i rozumiem że jest trudne ;) cytowanie przez "odpowiedz" już wiem ale hmm chodzi mi o co innego... że np kopiujesz tekst z OO i chcesz gdzieś wstawić w cytacie ;) może po paru dniach się znajdzie :) a że teraz jak na razie jasne to nie zawracam głowy ;) kłódeczka :) (najwyżej później pozawracam głowę :p )

9. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

MOD_Caharina
    Haha, no tak, co racja to racja. :D
    Powodzenia, powoli ogarniesz.

10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jest tu opcja insert - cytat - spróbuj tym :)

11. Slavoo

Slavoo Młodszy ekspert

jest.

12. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

aha :D a się zastanawiałam co to jest ten cały Insert... ( generalnie Insert to program ale no cóż )
    dziękuje :) jakoś powoli dojdziemy do ładu i składu :) (temat z cytowaniem by się przydał jeżeli nie ma ;) a teraz kłódka nie chce głowy zawracać

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.