Opinie Na czerwonym dywanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Event trwał u mnie pierwsze 40 minut ;) i teraz myslę wejdę czy, aby na pewno wszystko? No i proszę zapomniałem o talarach, coś tam zagadkowego sobie jeszcze wystawię xD

2. DIRAE

DIRAE Analityk forum

A ja nie skończę eventu... utknęłam na popcornie - nie mam tylu zwierząt, żeby go otrzymać, raczej nie dojdę do diamentowych misji, ledwie kończę złotą:cry:. Mam 4 mln SG, pewnie zabraknie mi dalszych bilonów sianomonet na źwierzynę do dostarczenia:(:(.
    Szkoda, bo właśnie otrzymałam swoje pierwsze piccolo w życiu:inlove:.

3. thistle20

thistle20 Baron forum

Evencik skończy, 8 piccolaków czeka bo jeden z sezonu jeszcze nie wystawiłam :):););)

Aisha1969 i KsiądzxD lubią to.
  4. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

kurczę, na baby boom wypadają drogie zwierzęta, ale on już skończył...wtedy jest najlepiej, bo można je sprzedać za dobre SG i dostarczyć do misji...

u mnie event też skończony, jeden z przyjemniejszych w ostatnim czasie, oby więcej podobnych :D
    z picolo powypadały 2 x wielozadaniowcy, może pójdą na wymiane w gt, bo mam ich w zanadrzu :music:

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 kwietnia 2022
    Aisha1969 lubi to.
  5. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

To ktoś zbiera te wielozadaniowce bez "+" ??

sabiba15 i Aisha1969 lubią to.
  6. klonek68

klonek68 Generał forum

Event zakończyłem już dawno...ale dzisiaj czytam posty i ktoś napisał a talarkach....a ja o nich całkiem zapomniałem :( .W sklepiku kupiłem szanse na Kakapo i dużo drzewek ,,,zobaczymy co z tego wyskoczy;). Pamiętajcie o talarkachxD

anna0089 i Aisha1969 lubią to.
  7. Amelia-5

Amelia-5 Forumowy żółtodziób

Jeśli masz gwiazdki to na drzewie mądrości są wyższe zwierzęta kolorowe - może poratują cię
    a jutro i BB i obniżka SP to jest szansa że jeszcze coś z wyższego zwierza wpadnie :);)

anna0089, aleksandra oraz Aisha1969 lubią to.
  8. grania.

grania. Baron forum

Też zapomniałam :eek:. lecę wydawać talarki :D. A z piccolaków dostałam: 2 x zabawa w wodzie, 2x Ingrid, chomicza, kwieciste no i oczywiście przybłąkał się jeden kumpel

Aisha1969 lubi to.
  9. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Bardzo dziękuję za poradę sabiba15, robiłam co mogłam :D lecz niestety, półtora miliona już w pierwszym zadaniu misji okazało się nierealne. Nie miałam zapasów, a i brawurowa hodowla podczas eventu na niewiele się zdała. Muszę zgromadzić podstawowe do następnej Wielkanocy :p

Amelia-5@ Kurczę, widzisz, nie pomyślałam o tym... :sleepy: Następne gwiazdki przeznaczę na Twój pomysł! Dziękuję. ;)
    Gromdziłam z mozołem gwiazdy na odblokowanie Bahamaramy i dziś wreszcie się udało... kosztowało mnie ponad 8 mln SG :cry: ale nareszcie mam trochę przestrzeni uprawnej:D

Dostałam też z eventu pierwsze picolaki, ale muszę przyznać, że jestem nimi bardzo rozczarowana... W nich są zawsze tylko itemy?? Mam taki co 15x ma dawać 6000 PD i jedną jednostkę super nawozu. Chyba, że mam się cieszyć, że nie 0,5xD

Ostatnie edytowanie: 25 kwietnia 2022
    Aisha1969 lubi to.
  10. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

oby xD

Aisha1969 lubi to.
  11. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja na razie zbieram piccolaki, nie nastawiam się na super nagrody , po prostu trenuję silną wolę ;)
    A o tych talarkach tez zapomniałam ,dzięki:inlove: za przypomnienie

Aisha1969 i mania4691 lubią to.
  12. ..farmerka..

..farmerka.. Forumowy żółtodziób

nie mam hodowli wron ...ups... przegapiłam ,,,czy ktokolwiek ma do sprzedania wrone meksykańską

Aisha1969 lubi to.
  13. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

o mamo , marzenie :inlove::inlove:

Aisha1969 lubi to.
  14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie, wątek zamykam i archiwizuję:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.