Opinie Na czerwonym dywanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PiraniaSW

PiraniaSW Młodszy ekspert

Alpaka jest z wielbłąda? ;o A to lipa bo nie mogę.

2. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Moze masz skrzynki z hodowlanymi? Moja wnusia nie ma odblokowanych wron, ale miala ze skrzynki wszystkie potrzebne i skonczyla event. Jak masz w stodole to mozesz oddac :) Taki bonusik :)

U mnie najlepsze z picolakow: parasolka, skarb, chomicza, lisciarz i dyniowy.
    Z neonow: pandy i koty.

3. abask

abask Fanatyk forum

Ja dlatego już staram się nie wchodzić na forum a jak już wejdę to staram się omijać chwalposty ;)))) Co się będę denerować ;)

4. PiraniaSW

PiraniaSW Młodszy ekspert

Ze skrzynek akurat poleciało wszystko tylko nie to co trzeba :) No trudno, na alpace kończę event. Jeszcze tylko zostało czekać na picolo

5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Oj, żeby tak można było to bym się z tobą wymieniła na te dyniowe i oddała opryskiwacze.
    Tak szczerze powiem że nie mam zbyt dużo paszy dla zwierzaków i ta 1-dno sekundowa
    hodowla nie dla mnie a dyniowy i owszem, jednak od dłuższego czasu omija mnie szerokim łukiem-
    -jak do tej pory to trafiły mi się 2e sztuki i koniec na tym. Dla mnie dyniowy i florenowe to najlepsze
    co można dostać ze skrzynki- jak do tej pory florenowego nigdy nie trafiłam- no cóż taka losowość na mojej farmie.

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2022
  6. ewanta

ewanta Komandor forum

na razie otworzyłam 4 piccolo:
    bajkowe żródło
    2x chomicza
    i..... florenowiec :inlove::inlove: co za niespodzianka:p
    to mój pierwszy ze skrzynek :inlove:

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zobacz ile mam dyniowych
    [​IMG] [​IMG]
    i to z pełnymi ładunkami, albo tylko 2 razy użyte.
    A nie mogłyby chociaż 2 opryskiwacze wpaść, chętnie bym się zamieniła, bo mam tylko 2 w pasku. Od początku mnie omijają.:(
    Pewnie, że mogłoby być gorzej i same kumple czy kijki wpadać, chociaż one też mi się trafiają. Teraz "Kijek ..." stoi też na polu z 6 ładunkami jeszcze.xD

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to ja dołączam do tych co jeszcze nie wpadł z piccolo florenowiec,dyniowy aż 1 szt i oszczędzam a opryskiwacze stoją na polu 4 szt ;)

z piccolakow wylazło:2x chomicza,świeto świateł,inwazja robali,bajkowe źródło,kijek pogo i oczywiscie kumpel :( :( ,mogło być dużo lepiej a tak to jest poniżej oczekiwań 8),TS też srednio :dużo żółci :( :( ale darowanemu w zęby sie podobnież nie zagląda ,echhh

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja dyniowego wyczekuję, nigdy jeszcze nie miałam.
    Z powodu braku miejsca wystawiam po 3 piccolo,
    pierwsza trójka dała parasolkę i 2 x chomicza.

10. mlipski9

mlipski9 Okazjonalny autor

Myślicie, że będzie jeszcze dzień obniżek jutro? Ogłoszenia nie ma, nigdy się nie pojawiało tak późno.

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Raczej nie będzie.

12. IPMAN

IPMAN Czeladnik forum

W końcu udało mi się skończyć event :D Brawo Ja brawo WY ;)

13. thistle20

thistle20 Baron forum

U mnie trochę lipton bo w lewym pasku zrobiłam 98 zadań ale w 99 jest nietoperz a ja ich nie mam odblokowanych a na moim targu akurat pierzastego nie ma :(:( Natomiast w prawym pasku 89 zadań zrobione, pasza jeszcze jest ale perfum brak ;)

oset53 i Aisha1969 lubią to.
  14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Anie możesz kupić perfum? 100szt za 60000tys SG.

15. thistle20

thistle20 Baron forum

Już kupiłam za farmarki, potem kupie za SG ;);)

16. skretnik

skretnik Ekspert forum

DLaczego było tak mało GT, i nie można wykupić wszystkiego w sklepie???

17. Gabi-66

Gabi-66 Czeladnik forum

Ja też utknęłam na nietoperzu pierzastym :cry: może farmerzy poratują i wrzucą na targ nr 1 pięknie proszę:)
    Dziękuję pierzastego mam teraz jeszcze wrona złodziejka - nie mam odblokowanej hodowli

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2022
    Aisha1969 lubi to.
  18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

...a skorpiony na targu wciąż są nie po kolei -.-
    Już to zgłaszałam kiedyś, no ale cóż...
    Event bardzo fajny. Mam nadzieję, że kiedyś to powtórzą :)

19. Zochna.

Zochna. Forumowy żółtodziób

i ja polegnę na nietoperzu pierzastym :cry:była pełnia i chwila zastanowienia na wyborem na co siać i znów zły wybór:p:cry:
    targ 31 gdyby ktoś mógł poratować to bardzo proszę

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2022
    Aisha1969 lubi to.
  20. thistle20

thistle20 Baron forum

Kupiłam przed chwila pierzastego ula la xDxDxD Cieszę się normalnie jak dziecko ;););)

Aisha1969 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.