Opinie Na czerwonym dywanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Piccolo odkryte 2x chomicza muchołapka 2x nieumarły skarb 1x wieloznawca 1x wieczny poszukiwacz skarbów i do tego 1x dyniowy prezent co mnie bardzo cieszy

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam piccolaki odkryte i mam 2x kwieciste melodie 2x nieumarly skarb 1x bajkowe zrodlo 1x kijek pogo 1x dyniowy prezent nie ma florenowca ale nie jest zle.

3. abask

abask Fanatyk forum

Witam rankiem :)
    Z 7 Piccolo mam:
    dyniowy prezent
    tańczący z liśćmi
    wieczne poszukiwanie skarbu
    genialny wielozadaniowiec
    nieumarły skarb
    święto świateł
    kwieciste melodie

Z eventowych monet kupiłam 2 tajemn zagrody i z tych mam 2 sekretarze ( super bo nie miałam)
    Z jednej kupionej z możliwością zdobycia kukawki jest kukawka.
    Z pięciu pozostałych stare zagrody.

Z 16 tajemniczych sadzonek jedno pochyłe drzewo a reszta to migdałowce, klony.... Czyli staruszki o zeżartej przez korniki korze.

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Z Piccolo wypełzło:
    bajkowe źródła
    parasolka
    kumpel niedźwiedź
    nieumarły skarb
    genialny wielozadaniowiec
    kwieciste melodie
    cylinder iluzjonisty
    florenowe nadal pozostaje w sferze marzeń.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Opisy wszystkich itemów znajdziesz w tabelach:

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Neonowe skrzynki dały zagrodę dla królików i kaczy staw. Skrzynki Piccolo natomiast:
    2 x Uczeń Ingrid
    2 x Cylinder iluzjonisty
    1 x Wieczne poszukiwanie skarbów
    1 x Kijek pogo
    1 x Dyniowy prezent
    Ogólnie całkiem nieźle:)

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Moje Piccolo jak zwykle nie dało upragnionego drzewka, od początku tych skrzynek nie dostałam jeszcze ani jednego florenowca, gdzie inni farmerzy mają już po 2-4 tych drzewek ze skrzyń Piccolo, może nawet niektórzy więcej, oczywiście gratuluję tym farmerom, mieli farta, moja farma to należy do tych w odstawce, niestety :sleepy:

Piccolo dały: kumpel niedźwiedź, kwieciste melodie, chomicza muchołapka, tańczący z liśćmi, święto świateł, zabawa w wodzie, cylinder iluzjonisty (ten item jest ok).

A z neonków miałam kiciusie :), drugiej nie pamiętam.

8. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

bardzo mi sie podobały te dwa eventy..super pozdrawiam

KsiądzxD, Aisha1969 oraz niebo016 lubią to.
  9. _mlodzian_

_mlodzian_ Forumowy żółtodziób

Z picollo święto świateł,kijek pogo,bajkowe żródło ,uczeń ingrid,kwieciste ,tańczący z liśćmi i wieczne poszukiwanie skarbów już nie pamiętam kiedy miałam dyniowy albo cylinder a o florenowcu to nawet nie marze na zwierzęta poszło 30 mln nie mówiąc o zwierzętach oddanych do misji i o sp

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Z ośmiu wystawionych picolaków (jeden był w pasku ) 2x bajkowe źródło, kumpel niedźwiedź, kijek pogo, tańczący z liśćmi,genialny wielozadaniowiec ,uczeń ingrid i dyniowy prezent. Może być

11. Karakuliambro

Karakuliambro Komisarz forum

A u mnie Piccolo dały mało zróżnicowane nagrody:
    2x Kumpel niedźwiedź
    2x Inwazja robali
    2x Genialny wielozadaniowiec
    i tańczący z liśćmi.
    Ze skrzyń neonowych zagród koty i kameleony.

12. abask

abask Fanatyk forum

No ja też nigdy nie dostałam więc jest już nas dwie :)

13. kea275

kea275 Generał forum

Też należę do tego grona. Myślę że jest nas więcej. Bez florenowca da się żyć . Wygląda na to , że zasada losowego przydziału
    jest taka , albo dużo albo nic.

14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Z piccolo wyleciały:
    -magiczne drzewo
    -parasolka w kropki
    -zabawa w wodzie
    -święto świateł
    -nieumarły skarb
    -kwieciste melodie
    -wieczne poszukiwanie skarbów
    Do neonowych pand dołączyły neonowe osły.

15. niebo016

niebo016 Generał forum

Udało się skończyć cały ewent :) Ze skrzyń piccolo - 2 razy uczenia Ingrid dostałam czyli zdobędę sporo super paszy :inlove: Reszta piccolo jest taka sobie. Z neonów dostałam osły i myszy.8)

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

Takie te nasze farmy mało urodzajne ;)
    Tak, na pewno jest więcej takich osób, gdzie mijamy się z florenowcem :), wiadomo, że bez niego da się wytrzymać, ale ta wieczna nadzieja, że może teraz się uda... starałam się wszystkie zadania ukończyć właśnie dla tych skrzynek, a wyszło jak zwykle, co nie zmienia faktu, że nadal będę walczyć o te Piccolo ;)

Ten event był dość drogi, sporo zwierzątek pochłonął, również z hodowli, oby była teraz możliwość odbudować swoje zapasy w stodole :)

17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jest nas wiele więcej. ta losowość jednym daje wszystko i to po kilka razy a inni nigdy,
    tylko mogą sobie popatrzeć i poczytać - tyle ich. Nie powiem żeby to nie było
    frustrujące, i ta wiecznie nie spełniona nadzieja - jak widać "nie dla psa kiełbasa..."

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2022
  18. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event skończyłam wczoraj, a dzisiaj wystawiłam piccolo i masakra. Na 6 skrzynek : 2x zabawa w wodzie, inwazja robali, kosiarz trawy, kumpel niedźwiedź, i kijek pogo >:(:mad: Jeszcze nigdy nie trafiło mi się na raz tyle badziewia. Dopiero ostatnia skrzynka dała... florenowca :D:D:D

19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie z Piccolo:
    -2x tańczący z liśćmi
    - genialny wielozadaniowiec
    - dyniowy prezent
    - święto świateł
    - kosiarz trawy
    - zabawa w wodzie

20. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Czy florenowca mozna dostać w ogrodzie ozdobnym czy trzeba postawic piccolo na farmie ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.