Opinie Na czerwonym dywanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Event zrobiony w całości, pnącze odpalone. Piccolo musi poczekać do jutra bo rośnie chryzantema ( +200%) Ciekawe - co też skrywają te tajemnicze skrzyneczki???

2. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

zrobione :):):) 7 skrzynek... już dojrzewają :) powodzenia wszystkim

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

z neonów kaczki i kury Piccolo na noc wystawię mam ich osiem więc może coś ciekawego się trafi

4. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Zrobione z neonów- psy i chomiki,powodzenia wszystkim walczącym. 7 skrzyneczek wystawie za godzine bez złudzeń na drzewko florkowe, gram już wiele lat,prawie od początku i na mojej farmie jest nie do zdobycia. Marny serwer mam.

5. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

Event zrobiony pnącze działa :)

6. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Event skonczony, Picollo postawione - zobaczymy co wypadnie.

Nie rozumiem jak to mozliwe, ze event startowal o 14, a niektorzy jeszcze przed pisali, ze maja juz koniec...

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2022
  7. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event fajny :) Z piccolo 2x cylinder iluzjonisty , 2x kosiarz trawy ( przydają się do 1s zwierzaków - łącznie mam 5 kosiarzy), kwieciste melodie , nieumarły skarb i genialny wielozadaniowiec - z wszystkiego jestem zadowolona :) a z neonowych wyskoczyły pandy i niedźwiedzie :)
    Powodzenia dla wszystkich :)

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Też już skończyłam :) Z neonowych widziałam,ze dostałam pandy. Co jeszcze? Nie pamietam o_O Jakoś nie zarejestrowałam xD Zaraz wstawiam piccolo na pole :) Zobaczymy co wypadnie. Przez wyjazd przegapiłam pełnię,wiec trzeba było teraz zrobić event ;)

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

W ustawieniach podstawowych forum, ustaw sobie czas środkowoeuropejski, wtedy na forum będziesz widziała właściwy czas.

10. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

U mnie Piccolo dały: Chomiczą, Kwieciste, Nieumarły skarb, 2 x Tańczącego z liśćmi, Kosiarza trawy i Bajkowe źródło. Całkiem, całkiem.

11. klonek68

klonek68 Generał forum

I ja zakończyłem event....poniosło mnie;) nie obliczyłem ilości potrzebnych oznak i w sumie zostało mi 60 szt na zapasiexDxDxD...taki bonusikxD;)xD

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak i jest juz moje 5 drzewko:)

orkiszowiec, oset53 oraz Aisha1969 lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie z neonów: wielbłądy i motyle. Jest ok :). Skrzynki Piccolo muszą poczekać na zbiór itemów mnożnikowych...
    Fajny, przyjemny event.
    Nie trzeba pilnować zegarka, nagrody zacne, a i na targu można zarobić.
    Jest klawo jak to się kiedyś mawiało xD

14. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

no to i ja skończyłam pnącze odpalone pikolaki dojrzewają na polu :D

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

I u mnie event przeszedł do historii, z neonowych dostały mi się królikarnia i małpy.
    Co wypełznie z Piccolo dowiem się jutro.

16. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Powiem tak: evencik paszo i perfumożerny ale myslę,ża warto było :) Większość kolorowych zwierzątek miałam już na starcie. Żal mi tylko,że musiałam je oddać a zbieram na misję "miłośnicy zupy" . Ale to się odrobi ;)

17. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

kurczę zazdro tym co skończyli, mi brakuje super paszy jak na razie, mam nadzieję że sprzeda mi się rajska małpa na targu, i porobie misję z paszami :music::music:

AngelGina i oset53 lubią to.
  18. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z pikolaków wyskoczyło
    2 x nieumarły 1x tańczący 1x wielozadaniowiec 1x parasolka 1x chomicza no i oczywiście 1 x kumpel ale jestem zadowolona na 7 skrzynek 6 bardzo dobre itemy :inlove::inlove:

19. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Update:
    2x tanczacy z liscmi
    chomicza mucholapka
    dyniowy prezent
    genialny wielozadaniowiec
    wieczne poszukiwanie skarbow
    kijek pogo
    nieumarly skarb

Ma ktos jakies opisy co ktory przedmiot daje? W sensie jaka skrzynka lub jaki rodzaj bonusu?

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Piccolo:
    Bonusy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.