Opinie Na czerwonym dywanie

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Apr 20, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Event zrobiony w całości, pnącze odpalone. Piccolo musi poczekać do jutra bo rośnie chryzantema ( +200%) Ciekawe - co też skrywają te tajemnicze skrzyneczki???

2. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

zrobione :):):) 7 skrzynek... już dojrzewają :) powodzenia wszystkim

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

z neonów kaczki i kury Piccolo na noc wystawię mam ich osiem więc może coś ciekawego się trafi

4. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Zrobione z neonów- psy i chomiki,powodzenia wszystkim walczącym. 7 skrzyneczek wystawie za godzine bez złudzeń na drzewko florkowe, gram już wiele lat,prawie od początku i na mojej farmie jest nie do zdobycia. Marny serwer mam.

5. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

Event zrobiony pnącze działa :)

6. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Event skonczony, Picollo postawione - zobaczymy co wypadnie.

Nie rozumiem jak to mozliwe, ze event startowal o 14, a niektorzy jeszcze przed pisali, ze maja juz koniec...

Last edited: Apr 21, 2022
  7. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event fajny :) Z piccolo 2x cylinder iluzjonisty , 2x kosiarz trawy ( przydają się do 1s zwierzaków - łącznie mam 5 kosiarzy), kwieciste melodie , nieumarły skarb i genialny wielozadaniowiec - z wszystkiego jestem zadowolona :) a z neonowych wyskoczyły pandy i niedźwiedzie :)
    Powodzenia dla wszystkich :)

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Też już skończyłam :) Z neonowych widziałam,ze dostałam pandy. Co jeszcze? Nie pamietam o_O Jakoś nie zarejestrowałam xD Zaraz wstawiam piccolo na pole :) Zobaczymy co wypadnie. Przez wyjazd przegapiłam pełnię,wiec trzeba było teraz zrobić event ;)

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

W ustawieniach podstawowych forum, ustaw sobie czas środkowoeuropejski, wtedy na forum będziesz widziała właściwy czas.

10. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

U mnie Piccolo dały: Chomiczą, Kwieciste, Nieumarły skarb, 2 x Tańczącego z liśćmi, Kosiarza trawy i Bajkowe źródło. Całkiem, całkiem.

11. klonek68

klonek68 Generał forum

I ja zakończyłem event....poniosło mnie;) nie obliczyłem ilości potrzebnych oznak i w sumie zostało mi 60 szt na zapasiexDxDxD...taki bonusikxD;)xD

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak i jest juz moje 5 drzewko:)

orkiszowiec, oset53 and Aisha1969 like this.
  13. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie z neonów: wielbłądy i motyle. Jest ok :). Skrzynki Piccolo muszą poczekać na zbiór itemów mnożnikowych...
    Fajny, przyjemny event.
    Nie trzeba pilnować zegarka, nagrody zacne, a i na targu można zarobić.
    Jest klawo jak to się kiedyś mawiało xD

14. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

no to i ja skończyłam pnącze odpalone pikolaki dojrzewają na polu :D

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

I u mnie event przeszedł do historii, z neonowych dostały mi się królikarnia i małpy.
    Co wypełznie z Piccolo dowiem się jutro.

16. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Powiem tak: evencik paszo i perfumożerny ale myslę,ża warto było :) Większość kolorowych zwierzątek miałam już na starcie. Żal mi tylko,że musiałam je oddać a zbieram na misję "miłośnicy zupy" . Ale to się odrobi ;)

17. sabiba15

sabiba15 Nadzorca forum

kurczę zazdro tym co skończyli, mi brakuje super paszy jak na razie, mam nadzieję że sprzeda mi się rajska małpa na targu, i porobie misję z paszami :music::music:

AngelGina and oset53 like this.
  18. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z pikolaków wyskoczyło
    2 x nieumarły 1x tańczący 1x wielozadaniowiec 1x parasolka 1x chomicza no i oczywiście 1 x kumpel ale jestem zadowolona na 7 skrzynek 6 bardzo dobre itemy :inlove::inlove:

19. alka044

alka044 Młodszy ekspert

Update:
    2x tanczacy z liscmi
    chomicza mucholapka
    dyniowy prezent
    genialny wielozadaniowiec
    wieczne poszukiwanie skarbow
    kijek pogo
    nieumarly skarb

Ma ktos jakies opisy co ktory przedmiot daje? W sensie jaka skrzynka lub jaki rodzaj bonusu?

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Piccolo:
    Bonusy

Thread Status:
Not open for further replies.