Opinie Na czerwonym dywanie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nihil novi sub sole * Co event- Tomek nie robi. I na dodatek informuje o tym w wątku eventowym bo..No właśnie. To wie tylko Tomek.
    Dla mnie event do w miarę szybkiego (o ile czas pozwoli) zrobienia. Nagrody fajne, picolaki kuszą chociaż ostatnio spisały się średnio
    * nic nowego pod słońcem

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

bardzo lubię kolorować:inlove: więc robię,:),nie lubię oddawać kolorków-.- a sporo ich widzę

3. niebo016

niebo016 Generał forum

:music:Na zrobienie lewego i prawego paska ( od zadania 76) mutacje są.
    :oops:Nie wiem czy wystarczy zwierząt na zdobycie dwóch popcornów w spółdzielni.
    :pOby na ewent poszło mniej niż 534 SP.

krasnoludek10 i bogusiania lubią to.
  4. incasent

incasent Ambasador forum

Pewnie, że robię :)
    Tak samo jak obecny wielkanocny i każdy możliwy ;]
    -----------------------------------------------------------------------
    Ludzie później pytają .... "Jak to jest możliwe, że tak szybko kończycie te eventy"....
    Ja nie pytam, ale też bywam wielce zdziwiony "jak to jest możliwe" ....
    Ale jest to możliwe, nawet nie jest to trudne, jeśli robi się takie eventy jak ten i zdobywa się skrzynie bonusów w których trafia się 200%, lub 100% do stodoły, Piccolaki, w których czasami trafi się Dyniowy Prezent [+2 do zbiorów], lub opryskiwacze, które w ciągu jednego dnia gwarantują zwierzynę na kilkanaście takich eventów :)
    No i mnóstwo innego dobra w postaci zagród, czy drzewek :)
    ----------- Także OŻW - Oczywiście, Że Robię! ;]
    Miłego!

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z całą pewnością pójdzie mniej niż 534 SP, bo czasem trafią się odznaki podwójne. Niska szansa, bo niska, ale zawsze coś:) Dodatkowo w evencie jest do zdobycia łącznie 146 szt. SP (o ile nie pomyliłam się w liczeniu). Większość tej SP jest w nagrodach po prawej stronie, tak więc jeśli masz mało SP, to warto zacząć od prawej strony, czyli od hodowania ptaków i płazów na odznaki.
    Zwierząt do misji trzeba trochę oddać, ale oprócz zwykłych i specjalnych zwierząt z Farmy można oddawać wszystkie hodowlane. Sprawdź w inwentarzu czego masz dużo. Ja np. mam bardzo dużo niepotrzebnych nietoperzy albinosów, brązowych świń i brązowych owiec, które zbieram z pnącza. Dodatkowo skrzynie z rybami raczą mnie obficie błazenkami, tęczankami, latającymi rybami i rozdymkami. W ostateczności mogę wrzucić do misji jakiegoś wysokiego koloruska ze skrzyni oddania. Możliwości jest sporo:)

A swoją drogą rzeczywiście jest to event upakowany dobrymi nagrodami jak mało kiedy... W dodatku o całkiem przyzwoitych (jeśli nie niskich) wymaganiach co do SP:) Podoba mi się:)

6. klonek68

klonek68 Generał forum

Pasza jest ,zwierzaki są oprócz krowy rudej ....;) ale znając rude to na pewno przyjdziexD na BB...więc robimyxD

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

wszystkie kolorowe zwierzaki mam rano załadowałam oazy teraz czekam na ivencik kusi strasznie zwłaszcza Piccolo powodzenia Wszystkim życzę

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Przepraszam bardzo, na polu specjalnej troski równoległy robię:p Ale mam świadomość, że coraz mniej robię na tej farmiexD:cry:xD Poza tym nawet jakbym robił ten, to z Piccolaków rzadko kiedy mi wychodzi coś interesującego, to samo ze skrzyniami bonusów (raczej dostaję bonusy na PD/TPD a aż tak na poziomach mi nie zależy, wolałbym dostać bonus na plony, zwierzęta albo drzewa) a super paszy mam (jak na mnie, bo do mistrzów to nawet się nie porównuję) sporo:p I też nie lubię oddawać kolorków jak Aleksandra, dlatego wszystkie misję hodowlane u mnie stoją.

aleksandra, oset53 oraz niebo016 lubią to.
  9. niebo016

niebo016 Generał forum

Oby można było też w zadaniach w spółdzielni oddawać zwierzęta - podstawy z bahamów bo akurat ich mam najwięcej :)

krasnoludek10 lubi to.
  10. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Tylko z farmy :(

krasnoludek10 i niebo016 lubią to.
  11. niebo016

niebo016 Generał forum

Oj będzie ciężko zdobyć te dwa popcorny :(

krasnoludek10 lubi to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

A ja uwielbiam robić misje hodowlane i większość mam zrobioną ale poza tymi misjami to też nie bardzo lubię rozstawać się z kolorkami. Z Piccolo i tak mi się nic nie trafi fajnego no ale cóż....
    :)

krasnoludek10 i Magdam.1__ lubią to.
  13. 22vader

22vader Forum Pro

tak opłacalnego eventu do zrobienia już dawno chyba nie było

krasnoludek10 lubi to.
  14. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Moj ulubiony hodowlany :inlove::inlove::inlove:

A zebym zbankrutowac miala to robie :D:D:D:D

A nagrody bardzo przyzwoite-kolejna pochwala dla tworcow ( wow, az druga w tym miesiacu zamiast narzekania :oops: }

Az mi sie bawic znowu tu chce :D

Edit: z zapakowanej oazy dotarlam po obu stronach: 25 - 27.
    Milo :)

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2022
  15. -Vito49-

-Vito49- Czeladnik forum

Miała być 1 SP a są dwie

krasnoludek10 lubi to.
  16. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

jest baby bom ,a nie obniżka na super paszę,może dadzą w niedzielę

krasnoludek10 lubi to.
  17. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Przy baby boom i farmarkach zawsze sa dwie.

1 SP jest gdy jest super dzien obnizek.

edit:
    Wtedy nie bedzie BB ani farmarek.

krasnoludek10 lubi to.
  18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Takie eventy lubię :D:D

19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)

Wyciągnęli co chcieli, napisali, że wyśmienicie ... ja również chciałbym tak napisać po otwarciu skrzyneczek Piccolo ;)
    Powodzenia wszystkim ;)

20. -Vito49-

-Vito49- Czeladnik forum

Dz
    Dziękuje za informację

krasnoludek10 lubi to.
  21. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Super dzień obniżek, z hodowlą za 1sp może być we wtorek.

Z tym to różnie bywa. Czasem jest kilka promocji w kumulacji.
    Raczej bardziej chodzi o to, że nigdy nie ma wesołego dnia obniżek w pierwszym dniu eventu hodowlanego.
    Trudno się zresztą dziwić.
    **

Event zrobię, nie wiem jeszcze kiedy, ale mam w planach.

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2022
    krasnoludek10 i 22vader lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.