Myszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Baxster1, 8 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Baxster1

Baxster1 Młodszy ekspert

Witam mam pytanie co jest z hodowla kolorowych myszy czas leci a nie mozna robic

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wita. Jak czytamy w Ogłoszeniu, hodowla w oazach będzie możliwa dopiero od 22.02, więc to jeszcze nie ten moment ;)
    Natomiast od dzisiaj do 22.02 zagrodę i kolorowe ulepszania można nabyć w Galerii handlowej.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

To tak dla zmyłki, więc? Zawsze czas jest odmierzany do zakończenia anie do startu. Czy można to jakoś cofnąć? To jest bardzo mylące.

4. _Łukasz_Adamczyk_

_Łukasz_Adamczyk_ Okazjonalny autor

A ja tak z czystej ciekawości dopytam, czy będzie możliwość wybudowania w warsztaciku za części takiego warsztatu jak serownia, skoro będzie możliwość hodowli myszy??

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

po prostu przed ten okres czasu będzie mozliwość kupienia zagród dla myszy w galerii za sianogrosze-co bedzie potem nie wiadomo
    tak ;)

gonia1973 i ania1713 lubią to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

chrumcia91 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.