muzyczne kwiatki z KF

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 16 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Generał forum

zgodnie t tym ogloszeniem ("https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/muzyczne-kwiatki-z-koła-fortuny.13809/ "- bylo jeszcze jedno ale nie potrafie teraz na szybko znalezc) zawarta jest info o tresci: W przyszłości zostanie dodany specjalny kolekcjonerski rząd na magicznym pnączu. Zostanie ono automatycznie odblokowany po zdobyciu ostatniego itemu z kolekcji.
    Nie mam ani jednego kwiatka ale od dzis mam rzac na pnaczu

Czyw BP "nie wie prawica co robi lewica" czy przepuscilem jakies info?????

2. Więc jak zdobędziesz kwiatki będziesz je mógł postawić na pnączu :)

Zapewne niebawem ukaże się informacja na ten temat, może gdzieś się jeszcze błąka w nawale tych ostatnich wieści :)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. rysio

rysio Generał forum

Tylko jedno - po co komus tyle pustych galezi ktore przeszkadzaja w grze !!!!!!!>:(>:(>:(>:(>:(
    Ja mam ich juz 4 szt na 54 - tendencje rosnace!!!!
    Czy ktos w BP wreszcice zacznie myslec jak gracze i robic gre dla nich a nie przeciw nim?

4. rysio nie wiem może Tobie te gałęzie są niepotrzebne ale dla innych są ważne i potrzebne :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

5. rysio

rysio Generał forum

Puste galezie sa komus do czegos potrzebne?????? Puste galezie sa dla kogos wazne?????
    Kogos takiego chetnie poznam a zwlaszca niech mi odpowie na pytanie po co mu puste galezie!!!!
    Czy ma za malo do przewijania na pnaczu?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.