Muzyczka z Farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amdep, 12 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amdep

amdep Moguł forum

Mam wielką prośbę do Ekipy Modów - wiem, że to mało prawdopodobne, z różnych powodów, ale może by się dało uzyskać od BP...

Od paru dni na farmie jest muzyczka - chyba tam, gdzie dźwięki farmy, bo czasem słyszę krowę. ;)

Ta muzyczka jest niezwykła - nie przeszkadza, nie nudzi, nie męczy, a ma fajny nastrój. ;)
    Od 2 dni mam stale uruchomioną farmę, przez cały czas, kiedy komputer jest włączony - żeby ta muzyczka sobie grała. ;)

Czy dało by się ją jakoś dostać??? No wiecie, tu na Forum plik do pobrania... ;)

Czy moglibyście zapytać "góry" o to?

Zapisać sobie na komputerze muzyki - podkładu dźwiękowego ze strony internetowej się nie daje... ;)

Keczmer lubi to.
  2. Myślę że Twoja prośba jest niemożliwa do zrealizowania, zawsze możesz sama jakoś nagrać ten dźwięk i sobie odtwarzać :)

3. amdep

amdep Moguł forum

Tego się obawiałam... prawa autorskie i inne takie ... :(

A nagrać się nie da... to znaczy by się dało pewnie, zewnętrznym urządzeniem do nagrywania, ale nic takiego nie mam.

No trudno...

4. Też mi przykro i skoro jasne to kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.