Muszle

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anusia57, 27 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anusia57

anusia57 Czeladnik forum

Raz przegapiłam muszelkę , ale wykupiłam ją za całe 11 florków. Dlaczego nie mogę otworzyć muszli z kłódeczką ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

O którą muszlę z kłódeczką chodzi?

3. anusia57

anusia57 Czeladnik forum

Kupiłam tę z 5x imprezowa wejściówka . Nie otwiera mi się też druga w ostatnim tygodniu. Ta rozgwiazda. Czyli nie chcą się otworzyć dwie muszle

4. SMOD_Atena

Aby odebrać prezent z muszli bonusowej czyli 6, 12, 18, 24 i 30 to muszą być odkryte wszystkie codzienne muszle w wierszu, w którym dana muszla bonusowa się znajduje. Natomiast aby odebrać prezent z muszli specjalnej czyli 24 i 30.07 to muszą być odkryte wszystkie muszle codzienne do dni, w których są muszle specjalne. Po najechaniu kursorem na muszle podświetlą się wszystkie, które powinny być wcześniej odkryte.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Muszelkowa sensacja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.