muszelki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 28 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Kolejne hodowle ryb w oazie przynoszą kolejne muszelki, ale chyba tylko teoretycznie, tzn muszelki są przy zbiorach, natomiast nie "przenoszą " się na pasek w evencie. Tam jest niezmiennie 14. Nie liczyłam, bo akurat i ryb i paszy mam sporo, ale stan w pasku nie zmienia się od 2 - 3 dni, mimo codziennej aktualizacji oazy i uruchomienia kolejnych hodowli . Rybek kolorowych przybywa, paszy ubywa, muszelek jest stale 14 :(

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A tak dokładnie, to na który pasek się nie "przenoszą", i gdzie widać 14?
    Bo muszelki, jak bawełnę, popkorn i gumowe ryby, też trzeba "przenosić" na pasek wpłacając je przez plusy.

3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Rysiu dzięki :)

dszmyd, jeśli muszelki nie dopisują się prawidłowo, to skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną, bo z poziomu forum raczej trudno będzie sprawdzić dlaczego tak się dzieje.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

hlnrys lubi to.
  4. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Nie przenoszą się na" stany posiadania" , tam gdzie pokazuje się ile masz główek ( mam aż za dużo ), popkornu. rybek i właśnie muszelek. Ile bym nie zrobiła rundek w oazie - zawsze jest 14 :(

Gram już dosyć długo, ale nigdy nie kontaktowałam się z pomocą . Proszę o wskazówkę .

Twoje posty połączyłam w jeden ponieważ reguły naszego forum nie dopuszczają dodawania kilku postów jeden pod drugim.
    Jeśli chcesz odpowiedzieć na posty kilku Graczy to najpierw wybierz te posty klikając przy każdym "Odpowiedz", następnie napisz w poście swoją treść a na końcu kliknij "Dodaj odpowiedź".
    Warto zapoznać się z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć:)
    BA_Rock

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lipca 2019
  5. BA_Rock

Godzina późna i zapomniałam o linku do poradnika, przepraszam :)
    >>Klik<< tu znajdziesz wszystkie informacje jak skontaktować się z PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dziękuję :)

7. BA_Rock

Mam nadzieje, że PT pomoże w wyjaśnieniu zagadki zaginionych muszelek.

A tutaj również dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.