Multiaccounting.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 11 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Witam.
    Mam pytanie na temat regulaminu a konkretnie jeśli chodzi o multiaccounting. Przygode z FARMERAMĄ zacząłem tydzień temu. Bardzo mi się spodobała, ale niestety na jednym koncie jest już trochę nudno gdyż na plony muszę czekać po kilka godzin. Doczytałem, że można mieć więcej niż jedno konto. Moje pytania są następujące. Czy kiedy utworzę, oczywiście "legalną" metodą jeszcze dwa, lub trzy konta i będę sobie wysyłał z nich prezenty, normalnie uprawiał pola każdego dnia to czy będzie to zgodne z regulaminem?. Drugie pytanie: czy jeśli na poprzednie pytanie odpowiedź będzie pozytywna to czy moje 3 konta mogą być otwarte w tym samym czasie (w zakładkach w przeglądarce). Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Kamil.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Możesz posiadać kilka farm i prowadzić interakcje pomiędzy nimi, pod warunkiem, że konta te nie są obsługiwane przy użyciu nieautoryzowanych metod/skryptów/oprogramowania.
    Wg mojej wiedzy przeglądarka nie pozwoli Ci na jednoczesne otworzenie gry w kilku oknach dla różnych kont.

Czy masz jeszcze pytania?

3. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Temat można zamknąć. :)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również pozdrawiam i nawzajem życzę miłego popołudnia :) Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.