muli gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika olkaa001, 6 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Problem chyba naprawiony, u mnie wszystko zaczęło normalnie działać. Wystarczyło się przelogować :)

2. hexa30

hexa30 Zaawansowany

Masakra nic sie nie da zrobić :(

3. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

U mnie też już jest ok :)

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mulić przestało w końcu, ale znikł zegar eventowy, a chyba powinien jeszcze być ? o_O

KrysQ lubi to.
  5. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

A nie skończyłaś misji? Wtedy znika;)

Już działa normalnie i o dziwo misja została zaliczona:). I żadnych ciasteczek nie czyściłem8). Pewnie jakiś chwilowy ,totalny zamuł.-.-

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie znika, powinien być i pokazywać czas do końca zadania
    u mnie teraz bawi się w chowanego, pojawia się i po kliknięciu w niego znikao_O
    grzebią coś...pokazało się ogłoszenie

po kolejnym relogu zegar jest i odlicza czas jak powinien8)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Obecnie występują problemy i trwają prace naprawcze o czym mowa jest w tym Oficjalnym Ogłoszeniu : >>>klik<<<.

Na zacinanie się gry, mulenie, itp... zalecane jest zastosowanie się do tego poradnika : >>>klik<<<.

marysiad8 bardzo proszę powstrzymać emocje, nie trollować i nie zaśmiecać wątku. Jeden z Twoich postów usunęłam.

8. anak19

anak19 Czeladnik forum

Zgadzam się w 100%

9. SMOD_Atena

Przypominam Ogólne Warunki Handlowe, które każdy Gracz akceptuje podczas rejestracji konta w grze : >>>klik<<<, a w szczególności te punkty :
    "4 Dostępność

Bigpoint gwarantuje dostępność gier i serwisów przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku. Wyłączone z tego są okresy, w których serwery portalu gier Bigpoint lub poszczególnych gier nie są dostępne przez internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, pozostających poza strefą wpływów Bigpoint (siła wyższa, zawinienie osób trzecich, itd.) oraz okresy, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność cywilna firmy Bigpoint za umyślną lub spowodowaną rażącą niedbałością niedostępność gier i serwisów pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do usług, o ile wymaga tego bezpieczeństwo pracy sieci, utrzymanie integralności sieci, a zwłaszcza w celu uniknięcia poważnych zakłóceń sieci czy oprogramowania lub utraty zapisanych w pamięci danych.

9.3 Dalsze powinności Użytkownika

9.3.1 Bigpoint udostępnia gry lub serwisy online dla korzystania z nich przy użyciu przeglądarki internetowej. Oprogramowanie potrzebne lokalnie na komputerze Użytkownika (zwłaszcza system operacyjny i przeglądarka internetowa, ewentualnie także wtyczki takie jak Flash lub Java) nie jest oferowane przez firmę Bigpoint i nie będzie też przez nią instalowane. Bigpoint nie udziela też żadnego wsparcia dla wspomnianego oprogramowania. Na Użytkowniku ciąży obowiązek utrzymywania komputera w takim stanie, aby możliwe było użytkowanie gier Bigpoint. Stosownie do tego Bigpoint nie udziela także żadnej technicznej pomocy przy instalacji potrzebnego lokalnie oprogramowania."

I bardzo proszę o cierpliwość i stosowanie się do poradników.

10. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Zegar powinien być cały czas, ja skończyłam już dawno misje i zegar wyświetla się prawidłowo

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Związku z informacjami zamieszczonymi przez SMOD_Atena czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

Proszę również aby osoby które zgłaszają inny problem niż chwilowe dłuższe ładowanie elementów gry zakładanie osobnego tematu. Zamieszczanie rożnych problemów w jednym miejscu utrudnia tylko pomoc..

12. SMOD_Atena

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.