mulenie forum

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by gosiagosia60, Sep 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Od blisko tygodnia,coś się dzieje na forum-nie można polubienia zrobić a także,ostatnio,są problemy w opcji"odpowiedz"I od razu zaznaczam-nie tylko mój problem A mój komputer czysty jak łza jest.Proszę sprawdzić,co się dzieje.

agbiko, zagma and MOD_Kleopatra like this.
  2. Gosiu jak widzisz zrobiłam polubienie Twojego postu i odpowiadam przez opcję odpowiedz. Może coś Ci się zainstalowało co blokuje Ci te funkcje. A z innej przeglądarki jest tak samo ???:)

gosiagosia60 likes this.
  3. gosiagosia60

Tak,jak napisałam-to nie tylko mój problem,w oczekujących ludki piszą,że mają ten sam.Mój kompik czysty,jak łza,bo sobie przedwczoraj baboka zapodałam i wyczyściłam go do zera.Innej przeglądarki nie mam i nie miałam nigdy-wcześniej z Mozillą problemów nie było żadnych

MOD_Kleopatra likes this.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

@MOD_Kleopatra

Oto wczorajsza wypowiedź Ateny na temat mulenia forum:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wejscie-na-forum.24754/#post-736986

Oprócz problemów z wejściem czy lajkowaniem, dodałbym problem z powiadomieniami. Raz są, raz ich nie ma, a jak już, to czas ich ładowania też zostawia wiele do życzenia, a linki potrafią przerzucić o dzień do tylu, zamiast do ostatniego nieczytanego postu. Śledzę forum i podobne wpisy pojawiają się w kilku swobodnych tematach, coraz częściej zresztą.

MOD_Kleopatra, gosiagosia60 and zagma like this.
  5. hlnrys dziękuję za pomoc :)

Ja też pracuję na Mozilli i nie mam problemów a powiedz mi jak chcesz zrobić polubienie to co?? klikasz i nic się nie dzieje ???

A jak robisz "odpowiedz" to nie podświetla Ci się na niebiesko czy się podświetla tylko nie wskakuje w okienko do odpowiedzi ??:)

Last edited by moderator: Sep 1, 2015
  6. gosiagosia60

Klikam po kilka razy i raz wchodzi a raz nie -.- A w odpowiedz,zdarzyło mi się parę razy,że tylko cytat wszedł a moja odpowiedź już nie.

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

@MOD_Kleopatra

Gwoli ścisłości: w loginie mam "L" po "H". Highlander.
    Pamiątka po starych automatach do gier, gdzie zapis rekordów był trzyliterowy ;).

Last edited: Sep 1, 2015
    gosiagosia60 likes this.
  8. Alairë

Alairë Generał forum

Hej,
    mogę się podpiąć pod temat, bo mam dokładnie tak samo jak Gosia.
    Zdążę zapalić zanim otworzy mi się forum, wejście gdziekolwiek również następuje bardzo mozolnie, a przechodzenie ze strony na stronę to już totalna porażka (długo widzę tylko puste tło forum z trzema kurami).
    Nie za każdym razem, ale również pojawiają się u mnie problemy z dodaniem odpowiedzi.
    Martwiłam się już, że to tylko u mnie ;). Ale skoro problem już znany, to oby na rozwiązanie go nie przyszło nam zbyt długo czekać :music:...

zagma and gosiagosia60 like this.
  9. gosiagosia60

No w końcu ktoś...Za 3 razem Twoją wypowiedź polubiłam -.- Ale nie wszyscy to mają,to o co kaman?Uciążliwe trochę jest -.-

zagma likes this.
  10. Oczywiście poprawiłam i przepraszam za tą literówkę :)

gosiagosia60 i Alairë nie wiem więc jaka jest tego przyczyna ale mam nadzieję że skoro informatycy nad tym pracują to szybko się z tym uporają :)

Masz jeszcze jakieś pytania :)

zagma, hlnrys and gosiagosia60 like this.
  11. gosiagosia60

Kleo,gdzieś mi to umknęło,że pracują...Ale jeśli tak,to nadzieja ;) Dzięki,zawieś kłódeczkę-no chyba,że nie naprawią,to się znowu zgłoszę;)Pa :)

12. Pa Gosiu i zawieszam kłódeczkę :)
    Miłego i chłodnego wieczoru życzę :)

gosiagosia60 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.