mulenie farmy

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika antonina-farmerska, 2 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

W sumie mogłabym podciądnać temat pod poprzednika ,jednak zadam konkretne pytanie ,jakie są wymagania sprzętowe dla farmeramy? Temat był wielokrotnie poruszany jedna nie ma konktretnej odpowiedzi .Pomoc techniczna odeszła w sina dal a farma muli zacina kręci kwiatki .Przejście z łaki na łąkę zajmuje coraz więcej czasu.Wasze wskazania czyszczenia wykonuję regularnie mam dobre łącze światłowodowe o duzej prędkości i nie sólcie ,że to wystarcza .To gra jest porąbana a BP nie chce sie do tego przyznać.

fg-1 i hlnrys lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

antonina-farmerska ja gram na kliencie z internetem mobilnym i u mnie działa bez większych problemów. Nic nie muli, nie zacina ani się nie zawiesza a od dawna i nadal otwarty jest temat z konkretnym, identycznym pytaniem. Zapraszam do prześledzenia tematu: Wymagania sprzętowe.
    Ten temat zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.