Mroczna wierzba.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W mrocznych misjach w spółdzielni są do zdobycia dwie nakładki xl tego drzewka i jedna podstawa. W sklepie Jacka znalazłem tylko podstawę do kupienia.
    Coś przeoczyłem, czy oprócz tych dwóch nakładek z misji nie ma innej możliwości ich zdobycia ?

2. Farmer_woj

Farmer_woj Aktywny autor

Proszę poradnik
    Tutaj

3. hlnrys

W takim razie do zdobycia trzy xl -ki. To wszystko ?

4. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

Wierzba ośmiornicza to pewnie do nabycia wielokrotnego u jacka

5. hlnrys

Tak, ale w sklepie znalazłem tylko podstawę. A nakładki tylko te trzy do zdobycia ? Może coś przegapiłem, wzrok już siada od zbierania szalików.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, według poradników dostępnych na forum tak to wygląda. :)
    Oczywiście jeżeli coś się zmieni w dostępności nakładek xl na te drzewa, to takie informacje pojawią się na forum. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc. :)

7. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Zmiana w Poradniku. XL-ka wraz z podstawą.
    Pozdrawiam :))

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dopiero co drzewko wchodzi, wiec pewnie z czasem będa i nakładki xxl i będzie ich wiecej

9. hlnrys

Może i będą. Dali na podpuchę trzy ulepszenia, reszta w przyszłości za florki. ;)
    Przynajmniej wiem ile podstaw kupić. Na razie jedna styka, reszta z misji i jakoś to pójdzie.
    Dzięki. Pytań brak.

toDzasta lubi to.
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie również dziękuję i na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.