Opinie Mroźne marzenia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przyjemny event, bonus z koła + dyniowy x 2 i skończone. Pod koniec już się tak bardzo nie starałam i średnia spadła, ale i tak nie była zła bo 219,51 i 60 gier na całość 219,51.png .

2. abask

abask Komandor forum

Też skończyłam więc pora odpocząć :)

3. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

46/39 do pnącza już niedaleko pikolaka raczej w niedzielę zdobędę :music:

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

27/24,,nie idzie mi ten ewent8):(8)

5. bogusiania

bogusiania Książę forum

46/38, już niedaleko do celu, może być. Na noc zasiana trzcina na wylotki, bo notorycznie brakuje :)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pnącze mam, nakładki też.
    Średnia 234,65.

Badylka nasiałem ciut więcej, to będzie jeszcze na pikolo.
    Tylko rano na wylotki powtórzę akcję "przebiśnieg".

7. grania.

grania. Komisarz forum

A ja powolutku bez dopingu 28/27, średnia 236 czyli całkiem całkiem. Zostało mi gdzieś koło 10 zasiewów, czyli bez spiny w poniedziałek koniec. Chyba, że coś mi jutro wypadnie i będzie dzień bez kompa, to w poniedziałek coś tam podsypię :)

8. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończyłam wczoraj wieczorem. Pnącze wisi, hieny nakarmione, a piccolo w pasku czeka na wystawienie, Do środy luzik i szarłat na dożynki.

9. Aisha1969

54/46 średnia 227 pnącze odpalone nakładki wykorzystane teraz wędruję po pikolaka:music:xD

10. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event przeszedł do historii, gierek rozegranych 57.

11. hlnrys

12. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Do pnącza mam jeszcze 15 układów a do piccolo jeszcze kilka wiecej. Bez bonusów wolno się robi ,ale się zrobi. Szkoda mi tylko czasu na siedzenie w domu, bo realna działka czeka. Gdyby tak ktoś miał na zbyciu laptopa;) i wiadro prądu, dało by radę pogodzić i zbiory na farmie i kopanie na działce. A tu ni dy rydy...:( Pozdrawiam żółwiki, które jak ja brną po mału do celu i tych którzy mają już labę.

No i koniec . Śerdnia 238,9. Tak to jest jak chcesz jechać na działkę i nie zaprzątać sobie głowy grą.Poszło trochę zielonego i jeden dyniowy, ale opłacało się. 55 gierek i finito.

Ostatnie edytowanie: 24 czerwca 2023
  13. Aisha1969

58/50 no i niestety z pikolaka kijek pogo się trafił:music::(

14. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent skończony czas na odpoczynek piccolak z misji dał święto świateł a jaki rarytas się trafi z ewentu muszę poczekać do rana.

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

zaliczone :D
    znaczy pnącze i nakładki

16. bona53

bona53 Stary wyjadacz

Pnącze odpalone , została jeszcze jedna nakładka i skrzyneczka.

17. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

48/44, średnia 240. Koło dało 200%, bardzo się zdziwiłam , więc rośliny uzbierałam na całość. Teraz wylotki i będzie koniec. Lubię tę mechanikę, trzeba trochę pomyśleć przy ukladaniu i lody pyszne;)
    Miłej niedzieli .

Ostatnie edytowanie: 25 czerwca 2023
  18. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witajcie Farmerzy i Farmerki :) U mnie postęp obecny 37/52 do pnącza a z prawej strony 30/50 czyli chyba nieźle ;) hehe kolejne oceloty zdobyte :) spokojnie powinienem zdążyć czasu sporo :) evencik fajnie się robi bez spiny stresu i na luzaku :) Trzymam kciuki za wszystkich co jeszcze się pocą z misją specjalną oraz gratki zwycięzcom :) Aaaa i z pikolaków życzę samych florenowców ;)

19. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

U mnie pnącze już zdobyte a do picollo zostały 3 kroki. Bez żadnych bonusów z koła sam chutney i kolejny evencik będzie zrobiony w całości :music:.

20. hlnrys

Moje pikolaki nastawione na mroczne muzea.
    Z poprzedniego chomicza i nieumarły, teraz chomicza.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.