Mroźna Kraina

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Przyrodniczka12345, 21 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Fajny pomysł?

1. Jasne,niech go dadzą do gry!

1 głos(ów)
    12,5%
  2. Nie!

7 głos(ów)
    87,5%
  3. Nie mam zdania!

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Przyrodniczka12345

Przyrodniczka12345 Forumowy żółtodziób

Informacje ogólne:
    • Nazwa: Mroźna Kraina
    • Umiejscowienie:Lotnisko,z którego leci się do Mroźnej Krainy,znajduje się na wzgórzu obok latarni morskiej.
    • Sposób na odwiedzenie tego miejsca:Można podróżować tylko samolotem.Podróż pionierska kosztuje 400 gwiazdek (nowa runa w drzewie mądrości).Po odkryciu runy na mapie aktywne będzie przejście do Mroźnej Krainy.
    Wygląd i efekty dźwiękowe:
    • Jest śnieg i lód,a na dole morze i kry.Dom farmerski,stodoła i silos to igloo,a obornik to igloo bez dachu.Drogowskaz,który jest po lewej,przypomina normalny,tylko jest na nim śnieg i sople.Kombajn jest biały i przykryty śniegiem.
    • Słychać silny wiatr.
    Zarządzanie:
    • Uprawy:Zimowa Róża,Zimnolub,Płatek śniegu,Sopla,Nieprzebiśnieg
    • Zagrody: Pingwin,Foka,Niedźwiedź polarny,Piesiec,Sowa śnieżna,Renifer
    • Drzewa:Świerk
    Dodatkowe informacje:
    • Wszystko inne jak w normalnej farmie.

2. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Nowa łąka i do tego kilkanaście kolejnych bezużytecznych roślin i zwierząt? Chyba nie muszę pisać, na co zagłosowałam.

chrumcia91 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Osobiście na dzień dobry dziękuję za dodatkową według mnie "bajkową" część farmy, mamy już w grze wystarczająco dużą ilość pól do uprawiania. Różnych roślin, zwierząt i drzew również mi osobiście nie brakuje wręcz przeciwnie za dużo już tego wszystkiego i nawet tego co jest nie wykorzystujemy na bieżąco, tak że głosuję na Nie.

A jeśli już Twój pomysł miałby zostać wprowadzony do gry z wybranymi przez Ciebie roślinami, zwierzętami i drzewkiem to opracuj proszę pomysły i charakterystyki odnośnie tych wymienionych przedmiotów i zamieść w oddzielnych tematach z odnośnikiem do każdego z nich, bo póki co to tych roślin, zwierząt i drzewa w grze nie mamy.

Czas na opracowanie pomysłów i dodanie linków w tym pomyśle zostawiam do jutra, godz..19:30. Jeśli będziesz potrzebowała więcej czasu, napisz proszę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł nie został dopracowany więc zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.