Mozgi i okazje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 14 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam pytanie mialam robic odblkowanie grzybowy las.

Ale robie ten ewent jesteem teraz na 11/61 tylko z jednego pelnego zbioru mam dwa kroki.
    4 rosliny z málutkiego pola. czy te itemy trzeba wykupic.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Decyzję o wykupieniu itemów za talarki musisz podjąć sama, w tym nikt Ci nie pomoże. Mogę tylko podpowiedzieć, że itemy dają dużo PD i przydadzą Ci się do przechodzenia lvl lub do wymiany na GT(handel, wymiana, podarki).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 14 października 2025
  3. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Itemy mam dwa ewntowe i jeden zwykly.
    Pnacze pewno bede miala ale na nim ich nie postawie juz stoja tam w mrocznym gdzie sa mroczne itemy.Widze 22 h a do zrobienia
    23/36 z urosnietych pol mam dwie gry.
    Namyslam sie czy sie da bo pozycja 9,17,22 mam tylko farmotalary bez czasu.

4. Michkaro7171

Michkaro7171 Zaawansowany

Chcialbym sie dopytac mam do konca 24/36 do pnacza 20 h
    z kazdej gry mam 2 kroki ewentowej na tyle mam ale i wypadajki tez nie za duzo.
    Chcialbym tez mialem dwie skuchy 9 i 22 czy jesli zdobylem gwiazdki i zrobilbym w czasie to czy 2 wejsciowki na kolo farm i 22 skrzynia niespodz mialbym

Ostatnie edytowanie: 15 października 2025
  5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

madzia070371 z takimi pytaniami to zapraszam do Działu Eventowego. Uzyskasz porady na nurtujące Cię pytania.

Michkaro7171 na przyszłość proszę otwórz swój temat osobno. Do każdej gry można wrócić i jeszcze raz ją rozegrać aby otrzymać wszystkie nagrody.

Tu temat zamykam.

Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 15 października 2025
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.