motyw

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HotFarmer3387, 20 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witam chciałem zapytać się dlaczego mam ustawiony motyw standardowy mimo iż wcześniej miałem motyw zimowy czy to błąd gry?? Czy jest po prostu dla wszystkich wyłączony motyw. Gram na Unity. Proszę o odpowiedź :) Dziękuje

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie było tak samo. Też gram na Unity, musiałam sama ustawić różowy motyw ręcznie w ustawieniach gry.

HotFarmer3387 lubi to.
  3. HotFarmer3387

Tak wiem tylko ze u mnie jest albo standardowy albo bez motywu żaden inny ;/
    Taki fajny był klimat zimowy ech popsuli ;/

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

No to nie wiem dlaczego u Ciebie tak jest.
    Musisz poczekać na Moda, on jest bardziej kompetentny i pewnie odpowie Ci na pytanie.

5. HotFarmer3387

Ok dziękuje za podpowiedzi Drac :)

draculik34 lubi to.
  6. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Motyw zimowy zgodnie z ogłoszeniem został wyłączony u wszystkich graczy 20 stycznia.

Ogłoszenie

draculik34 i HotFarmer3387 lubią to.
  7. HotFarmer3387

Dziękuje lipa bo fajny był ten motyw ale ok skoro było w ogłoszeniu to można zamknąć temat :) Nuka dzięki ze mnie oświeciłaś :)

draculik34 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nuka20 dziękuję za pomoc.

A skoro wszystko z motywem jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.