Opinie Morze gwiazd

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 sierpnia 2026 o 09:09.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gradient48

gradient48 Młodszy ekspert

Młyn pełniowy wyłączony z produkcji teleskopów?
    Pomyłka? Jednorazowa zmiana? Czy nowy trend?

Dla mnie zmiana bardzo niewygodna, bo na zwykłym i baśkowym ciągle kręcę zapasy i produkcje zapuszczone są na grubo ponad tydzień. Podczas, gdy pełniowy przez większość czasu stoi, bo i tak nie mam z czego kręcić.

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zgadza się :)
    zaraz po naszych postach sprawdziłam poradnik
    nie było słowa ''wypadajka ''

wypadajki i z oaz i upraw/drzew
    super są większe możliwości i wybór by sprawniej wykonać misje :D
    jest edycja poradnika

3. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Tak, zostało dodane słowo "wypadajka", aby rozjaśnić sytuację.

agniecha$ lubi to.
  4. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

Ja nie robię. Event może jest łatwy, ale ilość już zniechęca. Wolę wszystko to, co skrupulatnie zbieram, zostawić na dożynki. Pnącze ani itemy mnie nie kuszą, nie zależy mi i nie biorę udziłu w wyścigu szczurów. Po około, a nawet ponad dziesięciu latach przerwy, chciałam troszkę nadgonić poziomy i udało mi się bez tych wszystkich pnączy i itemów, których przez te wszystkie lata nie zdobyłam. Gdyby pnącze skracało czas czegokolwiek, byłoby dla mnie znacznie bardziej pożądane.