Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dziękuję że napisałaś poprawiłam i wyszło mi tyle samo co tobie

2. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

moze Ty masz zdolnosci pokazac,
    nie robilam jeszcze wklejek

3. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Dokładnie tak! Byłoby wszystko wiadomo jak na dłoni co gracze myślą o danym evencie. Jeden z nich uzyskałby średnią ocen 8.2 a drugi 3.5 i wtedy od razu czerwona lampka, że z tym drugim było coś nie tak. Należałoby potem przejść do szczegółowych opinii w wątku dyskusyjnym, co takiego fajnego było w tym pierwszym, co wykorzystywać w przyszłości, co rozwijać. Natomiast w drugim co było źle, co poprawić, z czego zrezygnować.
    Dla samej firmy to byłby jasny przekaz, że jeżeli dany event uzyskałby średnią ocen 7 to znaczy, że był ogólnie udany, zamiast zbierać same informacje z opinii, gdzie jak w życiu - jedni są zadowoleni, a inni narzekają. ;) Ja np. byłbym ciekaw jaki był ostateczny, ogólny odbiór pełniowego eventu z karmieniem Grażyny, czy gracze popierają coś takiego czy nie, bo opinie jednak podzielone...
    I tutaj też z tymi całym PST, mogliby łatwo zebrać oceny. ;) Chyba, że BP bałoby się takich ankietowych opinii, bo co gdyby z 3-4 eventy z rzędu miały niskie oceny? Taka trochę porażka dla nich...

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

proszę dla wszystkich jak wygląda podział ;)

5. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

moja opinia,
    lubie wydluzone ewenty, mozna je spokojnie robic,
    nie mysle o sobie, a o farmerach ktorzy pracuja , albo sie ucza, maja wtedy mozliwosc spokojnie robic ewenty;
    ale jak zwykle, to tylko moje zdanie
    co do obecnego ewentu roslinki posiane a teraz moze poczekam na porady innych farmerow, jak lepiej robic dalej,
    lece poczytac dokladniej poradnik

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2h po starcie a ja dopiero posiałem wszystkie badyle na dużych polach. To tylko pokazuje moje zafascynowanie tym jakże ciekawym eventemxD:cry:xD

7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Też mi wyszło 34 duże pola - a na reszcie dałam same małe
    I teraz się zastanawiam jak te rośliny wysiewać - na stwory do zadań potrzeba każdej po 575 (o ile dobrze policzyłam) ale tych stworów różnej maści przyda się więcej by ewentualnie lepsze pętelki robić i więcej punktów zdobywać :music:
    chyba będę siała tak naprzemiennie by mieć każdej z roślin mniej więcej tyle samo

-----
    przyniosłam też kilka rymów na które lektura tego wątku tak mnie nastroiła dziś :p
    Narzekania... narzekania... gniew lub złość
    jakby wielu już tej farmy miało dość...
    I ja sama też jej czasem dosyć mam
    lecz mimo to (od lat wielu) ciągle gram.
    Że losowość mi nie sprzyja ... bierz ją czart
    że fant jakiś mego trudu nie jest wart...
    i w ogóle coraz mniej uroków w grze
    czy mam przez to się frustrować - ależ nie !
    Skoro gra ma być rozrywką zatem luz
    bo to w końcu moja wola a nie mus
    by się ,,bawić,, tym co Olimp zechce dać
    - tu tasiemca dał - i niech tam... będę siać :p
    A jak zacznie mnie tasiemiec nudzić zbyt
    to go wtedy... ale o tym cicho cyt
    - z ewentami tak od zawsze było już
    że nie każdy trafiał w mój ( i Mietki) gust

- a już żeby trafił który w gusta wszystkich Farmerów to ... jest po prostu niemożliwe :music:

8. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Dopiero dotarłem do domu,smutna impreza:cry:siła wyższa,wysiałem roślinki i po przeliczeniu wyszedł zbiór ok 22 więc czeka na 00 i +2;) ....po dodaniu wody i kupy;) wyszedł zbiór ok 20 więc o,00 będzie drugixD

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2025
  9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

niestety nie potrafię pokazać

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

No, pierwsze "Szczęśliwe rośliny" już wystartowały, ale póki co mogę sobie tylko na nie popatrzećxD
    upload_2025-3-20_17-11-1.png

Chcąc korzystać z tego pamiętajcie o odświeżeniu gry no i chyba warto sprawdzić czy zegar w komputerze chodzi prawidłowo.

11. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Mam poślizg i do szczęśliwych roślin braknie mi kilka minut:pxD:cry:

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie tylko 8 min,trudno,poczekam na dopisanie roślin i dopiero zbiorę:(

grania., krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  13. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Pierwszy ruch i 4 zadania wykonane:
    stwórz linię z wynikiem 10 000
    stwórz linię z wynikiem 15 000
    usuń 30 krabów
    zdobądź mnożnik 30

14. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Ja zebrałam teraz ale chcę poczekać ten 1 raz do północy. Tym razem posiałam bez wody nawet

15. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

ja też...popieram

grania., Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hmmm... Siać jeden badyl czy naprzemiennie... Czy jeszcze inaczej...

grania. i Aisha1969 lubią to.
  17. Montwa

Montwa Komisarz forum

A jak Tyś to zrobiła? :)
    Możesz zdradzić rąbka tajemnicy? :)

.

18. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Tak sobie wymyśliłam, że będę siała na przemian roślinki i na małych polach, w razie zbioru w szczęśliwych godzinach :)

19. dirkpitt

dirkpitt Stały bywalec

Dla pomysłodawcy +2 w godz. 17-18 należy się nagroda. O 14-ej ruszamy a po 18-ej pierwszy zbiór. od 00;00 kolejny - może pomysłodawca nie śpi w nocy. A godziny 12-13 świadczą ,że jest bezrobotny i dorabia w BP. A MOD ze zdaniem ,, nie ma obowiązku..................,, to co to ma być??

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2025
  20. grania.

grania. Książę forum

Po pierwszym zbiorze rozsiane na małych polach - wszystkich mniej więcej po równo. Z darmową gierką, goglami od sąsiadów i tym co wypadło starczyło na kilka gierek i oto wyniki:
    Zrobione 7 ostatnich misji

a to zdobyte punkty:

Nadal robię po omacku, ale coś tam wychodzi xD