Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A jest tak:

I tak:

No Ty możesz, ja w sumie też, ale nie wszyscy mogą ;)

I jaki by event nie był to jednemu będzie pasował a drugiemu wręcz przeciwnie ;)

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

BP siłą rzeczy planuje wydarzenia z dużym wyprzedzeniem. Przecież trzeba najpierw zdecydować w którą stronę iść, pozbierać pomysły, przedyskutować je, opracować szczegóły, graficy muszą przygotować całą oprawę "artystyczną", programiści przełożyć to na język oprogramowania. Potem faza testowania...
    Reakcję na bieżące opinie zobaczycie po kilku miesiącach, i to przy dobrych wiatrach... Trzeba też pamiętać, że w grę grają również w innych krajach i tam opinie mogą być inne:p

krasnoludek10 lubi to.
  3. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

a gracze którzy zaczynają dopiero grę na Farmeramie...nie mają 1 s roślinek pod wylotki ..muszą wszystko kupić ...też tak zaczynaliśmy ..nie wszystkich stać na koszyczki..a więc z myślą o nowych farmerów warto ...robić zmiany ..w morskiekj wiedzmie walczyłam ..ani skrzynki ani drzewa nie dostam...cóż losowość ..to ja dziękuję pięknie za nią ..koło ...200 kręcęń calutkie 0.. nawet + 1 nie wpodło ..i to jest mój wybór ..to ja podziękuję ..nagrody powinny być dla wszystkich takie same dla wszystkich..a nie dla wybrańców..

krasnoludek10, vannkama oraz AngelGina lubią to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak to jest, zawsze coś kogoś uwiera i myślę, że tego nie da się uniknąć. Raz nam ewent podejdzie raz nie za bardzo.
    Akurat mnie się wiedźma podoba.:) Jest coś nowego, dodatkowo gierki, trzeba będzie pokombinować, pogimnastykować się, fajnie.
    Pole specjalnej troski, a nie zwykle pola to też plus, można spokojnie zbierać PD, a jak ktoś chce to może na zwykłych polach uskuteczniać zakupowy szał i to albo szybko albo wolno.;)xD

5. memlak

memlak Stały bywalec

Właśnie dlatego podpisuje się pod tym ręcami i nogami ;) Dawać bonusy tu i gitara xD Tak jak pisała -mala159-, 24h i po sprawie 8) a tak to -mala159- hamak a naszego wykładowcy profesora Ryszarda hlnrys posiało nie wiadomo gdzie:(8)

6. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam!
    Wnioskuje o przesunięcie "szczęśliwej godziny" z 0:00-01:00 na 06:00-07:00. Proszę o poparcie. :)

7. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

A ja lubię jak ktoś narzeka, wtedy często wywiązuje się dyskusja ( oczywiście jeżeli są zdrowe stosunki, a nie tyrania ) i zawsze można czegoś się dowiedzieć przy okazji, czy wspólnymi siłami wymyślić coś ciekawego :)

Mój plan to siać równomiernie zielsko ile się da, a układanki w wolnym czasie na weekend :)

SZkoda, że przepadnie pierwszy bonusowy zbiór 17-18 i kolejny możliwy dla mnie dopiero jutro :(

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2025
  8. TheiaBloom

TheiaBloom Mieszkaniec forum

byłoby idealnie :inlove:

nikolabln i krasnoludek10 lubią to.
  9. memlak

memlak Stały bywalec

Popieram:)

nikolabln, krasnoludek10 oraz IRENOWO lubią to.
  10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

nie przejdzie

u nas noc u innych dzień :)

11. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

członek Ekipy będzie programowo bronił każdego posunięcia BP jakkolwiek absurdalne by nie było
    a wyśmiewanie graczy przez członków Ekipy wyraźnie temu dowodzi
    farmerzy mają prawo wyrazić swoją opinię bez narażania się na szufladkowanie
    skoro komuś nie podoba się opcja A i o tym pisze, to nie znaczy że jest to pozbawione sensu
    skoro większa ilość farmerów pisze o tym samym, tzn. jednak, że coś można było zrobić lepiej
    samo hasło "zmiana/nowe" nie oznacza bezkrytycznego przyjęcia ew. bubla

no i BP nie będzie wsłuchiwało sie "w głos ludu" tylko raczej w głos księgowego

nie powinnaś polaryzować ani antagonizować farmerskiego społeczeństwa
    a już tym bardziej naśmiewać się z graczy
    pozwól im na ich własne opinie nawet jeśli ci się nie podobają

gratuluję ubawu!!

12. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Eh spóźniłem się o minutę... xD posiałem o 14.03, a badylce z wodą i nawozem rosną około 3.57h, czyli nie zdążę zebrać przed 18... xD

Przy okazji spojrzałem jakie to nastroje panują za granicą i w sumie ani Niemcy ani Węgrzy jakoś przesadnie zachwyceni tym eventem nie są. Jest taki jeden bardzo konkretny i dosadny komentarz na forum niemieckim odnośnie tego wydarzenia, ale tłumaczy mi go zbyt dosłownie i wyraziście, pewnie dostałbym bana gdybym go przytoczył... xD xD
    Poza tym zauważyłem fajną rzecz u Węgrów, do wątku dyskusyjnego dodali ankietę jak gracze w skali 1-10 oceniają event. Bardzo fajna sprawa, naprawdę chętnie zobaczyłbym wyniki takiej ankiety u nas i to każdego eventu. ;)

13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli nie podoba ci się moja postawa, masz prawo do złożenia skargi. Zgłoszenie takie kierujesz do Pomocy technicznej:)

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Halo halo no kurcze ale wrzućcie na luz :p :p.No nie każdy event musi się podobać,mnie się nie podoba i .... i nie robię,ot i po sprawie.
    Trudno kazdemu Farmerowi dogodzić a ja .....a ja jestem wymagająca ,swoje zdanie mam i go nie zmienię :p :p
    Czasami niestety zmieniałam czy to było dobre.....nie będę tego podsumowywać,PST mi się nie podoba ,sama mechanika też.
    KURCZE no kto Wam każe robić,no kto!!,chcecie robicie ,albo robicie minimum,albo wybieracie jak ja hamaczek :p

AladdinSane mówisz w głos księgowego bo ....niestety ale taka jest prawda,że koszyki nie są za darmo tylko za kasę,kto kupuje...no cóż.
    Ach szkoda moich słów,to teraz patrzę jak Wam idzie xDxDxD

15. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

nie będę niczego zgłaszał do Pomocy technicznej
    nigdy tego nie robiłem i dzisiaj nie zacznę z tak nieistotnego powodu
    burza w szklance wody - nawet nie warto

tylko zauważam, że jedni lubią kabaczki a inni buraczki
    i niech nie będzie to powodem do wyśmiewania jednych i drugich

bez odbioru

a w temacie - sieję
    ankieta dot. każdego eventu powinna być podpięta pod FAQ - ile to niepotrzebnej pisaniny można by uniknąć!!!!

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,byłoby extra:inlove:

nikolabln, krasnoludek10 oraz Kloni17 lubią to.
  17. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

posialam wszystkie trzy roslinki na duzych polach,
    poukladalam reszte pol
    mam 34 duze, 3 srednie , i 18 malych,
    pozniej zobacze, czy zmienie wszystkie pola na male czy nie
    powodzenia w wylotkach

18. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

Pokaż jak ułożyłaś, bo mnie tylko 32 duże się zmieściłyo_O

krasnoludek10 lubi to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

poszłam na łatwiznę ułożyłam kombajnem, mam 328)

20. ELEKMELEK

ELEKMELEK Okazjonalny autor

Witam. Roślinki rosną i Super że APKA w telefonie działa można zbierać roślinki. Pierwszy zbieram o 18.30 i zmieniam pola na małe mam 150 roślin, sieję...powinien być na 22.30 nie zbieram, czekam do 0,01 i zbieram +2 i dalej na małych polach.