Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ghj2024

ghj2024 Forumowy żółtodziób

Gdzie jest wątek, gdzie można poprosić o wylotkę?
    Brakuje mi 3 sztuk...

krasnoludek10 lubi to.
  2. ghj2024

nick gosiagosia60?

Można gdzieś kupić gogle za FL?
    Na sztuki?
    Kiedyś można było...

gosiagosia60 - bardzo dziękuje.

Brakuje 2 sztuk.

3. ghj2024

Bardzo dziękuję :)
    gosiagosia60 oraz salatka101.

Ewent bardzo mi się podobał.
    Udało mi się złapać Lulka. :)
    Szkoda, że do pnącza tak daleko, ale nic nie szkodzi.
    Jeszcze daleka droga u mnie, jeszcze nie wyrosło, czekam na obniżki, aby je aktywować.

4. szary_ludzik

szary_ludzik Komisarz forum

Najlepsza odsłona łączenia potworków.
    Na PST dobrze i źle, bo nie można było używać dodatkowych bonusów, ale na plus, że były "happy" roślinki.
    Można było porobić roślinki i zwierzaki do spółdzielni lub sezonu to na plus.
    Ciekawe zadania, postęp i nagrody.
    Szkoda, że tak szybko się skończyły, ale dobrze, bo jak ktoś nie załapał się na +2 to wystarczyło czasu i dla niego.
    I tak można pisać i pisać.
    Minusy:
    - wściekły róż :)
    - przy układaniu stworków, jak zabrakło zwierzaczków i szło się do młyna, to trzeba było zapamiętywać ile, których zwierzaczków potrzeba dokręcić, gdyż wartości w układance, nie pokrywały się z ilością posiadanych w młynie.
    Zrobione, skończone, oczy mniej bolą, niż za pierwszym razem. :)

5. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Nigdy więcej takich eventów:sleepy:
    Jak zwykle itemy są a pnącza brak
    W poważaniu mam taki event z układankamixDxDxD

AngelGina i krasnoludek10 lubią to.
  6. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Pnacze było za rozegrane gierki , nawet linie z minimum 3 sztuki. Nie trzeba było robic żadnych układanek.

7. FarmaMaii

FarmaMaii Czeladnik forum

brakło i 6 gogli do ostatniej linii/pętli by mieć pnącze. jak ktoś łaskawy poproszę

krasnoludek10 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty "wypadajkowe" usunęłam.

Mnie Morska wiedźma na początku trochę zakręciła ale później bardzo polubiłam tę wersję łączenia potworków, jak jakichś zabrakło to można było ukręcić w młynie i bez problemu zaliczać zadania. W poprzednich edycjach było trudniej bo takiego ułatwienia nie było. I jak dla mnie to wszystkie eventy mogą być na Polanie eventowej, a wypadajki mogą ewentualnie wypadać na innych łąkach gdzie można użyć jakieś bonusy w razie gdyby skromnie wypadały.
    Krótko mówiąc event był super i nagrody też :music: