Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

wylecą, na spokojnie:)

Marzenakruczek i bogusiania lubią to.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Wiedźma zadowolona :p event zakończony xD

3. krasnoludek10

Morska wiedźma chyba mnie pokonała:cry: A konkretniej te nieszczęsne kształty8) Chociaż... Czy aż tak zależy mi na nagrodach z nich? 40 SP mi prawie nic nie zmienia, bo mam 1929. Na punkty nagród sezonowych też nie mam parcia. 15 imprezowych wejściówek to równie dobrze może wypaść ze skrzynek a i tak mam 382. Najbardziej szkoda mi by było Piccolo, kaczki to akurat pousuwam idąc do pnącza. Ale najgorsze jest to, że bardzo często wstawałem w nocy albo nawet czekałem po nocach na zbiór:mad:

AngelGina i Marzenakruczek lubią to.
  4. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Wyleciały, masz rację :) Ogólnie event fajny i prosty, należą się podziękowania wszystkim za pomocne wpisy i screeny na forum. Niepotrzebnie skupiłam się na zbiorach w godzinach dających większy zysk z roślin, wyprodukowałam jakieś 8 tys. za dużo xD

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Tomek nie wiem jak łączyłeś w kółko,ale tyle podpowiedzi było tu na Forum,że ....że w sumie nie pamiętam eventu z tyloma podpowiedziami.Plansze,wpisy jak i co zrobić.A Ty piszesz,że zielska miałeś od groma i ....i nie zrobić eventa,serio .....serio to troszeczkę wstyd 8)8)

Ale to moje zdanie.

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

o_Oo_O
    Aż nie wierzę w to co czytam - i gdyby to dziś był pierwszy kwietnia uznałabym że żarty sobie Tomek stroi-sz :music:
    To ile tych gier ,,wymęczyłeś,, że nie masz jeszcze nawet tych 25 kształtów (co daje 40 SP) - przecież nawet pętelki z 2-3 stworkami w środku się do tych kształtów liczą a takie da się zakreślać z samego układu na planszy , albo podmieniając co najwyżej 1-góra 2 zwierzaczki - wczoraj na bocznej 12 takich ,,kształtów,, machnęłam pod rząd i bez żadnej podmiany a Ty...siejesz, zbierasz... po nocach wstajesz i ... drugie dwa tygodnie będzie za mało byś się ze wszystkim wyrobił
    Wybacz że tak piszę ale... aż mi się z lekka ciśnienie podniosło po tym Twoim wpisie .
    Jest jeszcze kilka godzin więc nie oglądaj się już na nic - i nie medytuj nad tymi gierkami tylko po prostu je rób skoro wypadajek masz nadmiar (jak pisałeś)

7. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Bardzo mi się podobało skończone dawno i luzik był

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Udało się skończy event choć specjalnie się nie spieszyłam.
    Zmiana mechaniki dla mnie na +
    Podoba mi się 1 plansza i dorabianie rybek według potrzeb.
    Tylko to pole specjalne...

9. krasnoludek10

Owszem, zielska miałem od groma. Tylko niestety nie bambusów w butelce8) Ale walczę dalej i je nadganiam:p;)

AngelGina, nikolabln oraz konopielka123 lubią to.
  10. kecaj6508

kecaj6508 Okazjonalny autor

Co to znaczy stwórz linię 60, bo mnie zaraz szlag trafi....czy chodzi o połączenie 60 tych samych znaków bez kaczek czy z kaczkami w ciągu...????

11. Wanilia89

Wanilia89 Czeladnik forum

To znaczy ,,rozegraj 60 gierek,, - licznik (po prawej u góry) panelu z tymi zadaniami ,,stwórz linie... ,, pokazuje ile już rozegraliśmy z tych 80 które można zrobić

nikolabln, krasnoludek10 oraz agniecha$ lubią to.
  12. krasnoludek10

Nazewnictwo w tym evencie niestety wymaga poprawy w niektórych kwestiach8)

oset53 i AngelGina lubią to.
  13. jasieczek1949

jasieczek1949 Młodszy ekspert

zdobadz mnoznik do 10 pol jest gdzies wzor?

krasnoludek10 lubi to.
  14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jest, post #501 ;)

krasnoludek10 lubi to.
  15. kecaj6508

kecaj6508 Okazjonalny autor

Co to znaczy jedna gierka? Mam otoczyć tymi samymi znakami 2 lub 3 takie same znaki??? nic z tego nie rozumiem...A z powodu choroby mogę się skupić na maksymalnie 2 minuty...

krasnoludek10 lubi to.
  16. jasieczek1949

jasieczek1949 Młodszy ekspert

dziekuje

-mala159- i krasnoludek10 lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Skończyłam event. :D zielsko jeszcze rośnie ale już nie potrzebuję.:music: Na początku się gubiłam i robiłam na ślepo xD:cry::pale dzięki licznym podpowiedziom szczególnie kalinamala i -mala159- udało się. wielkie dzięki za obrazki i cierpliwe tłumaczenia:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: i wszystkim którzy tu się tak licznie udzielali podpowiadając również dziękuję:inlove::D:inlove::D:inlove:

18. krasnoludek10

SP zdobyte, teraz czekam na badyl do 18 i dalej próbuję w te kształty, bo reszta gier to ino myk.

AngelGina lubi to.
  19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ale że co
    dopiero 25 gra pętelka/ linia ?? [​IMG]
    to na co poszły te badyle zbierane regularnie ba nawet nocami :eek:o_O:cry: e pewnie źle to interpretuję
    eh
    no przecież to nie muszą być równe kwadraty trójkąty czy koła byle pętelkę nawet krzywa z kilkoma stworkami by nie marnować jak masz mało zielska
    i lecisz myk myk

a ile w ogóle masz wejściówek zbiorników do nurkowania ?

taki fajny łatwy event :inlove: może zmieniona mechanika łączenia będzie jedną z moich ulubionych ;)

20. krasnoludek10

Wystarczy na całość:) A co do pętelek, to teraz otaczam nawet 1 czy 2 stworki, bo działam pod presją czasu;)

EDIT: Nareszcie wymęczyłem te misje:inlove: Zostało mi jeszcze 13 bambusów w butelce, 31 ukwiałów i 49 czerwonych koralów a bałem się, że będzie za mało:D Teraz pykam gierki i będzie upragniony qniec:inlove:
    EDIT2: Udało się:D Za to gogli wystarczyłoby jeszcze na 18-19 zbiornikówxD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2025
    Daisy44 i agniecha$ lubią to.