Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Następne pytanie : Czy do tego mnożnika np. , 12 stworków robisz 12 stworków układ jaki chcesz czy jest już do tego mnożnika 12 stworków np. , jakiś już gotowy układ ?

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

obejrzałaś plansze w poście #501 ?

wybierasz sobie tego stworka ,którego masz na planszy najwiecej i przejrzyj plansze to Ci rozświetli jak to zrobić.

3. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Układ jaki chcesz, potrzeba otoczyć taką pętlę, aby w środku znajdowało się 11 stworków, wtedy będzie mnożnik x 12.
    Po zamknięciu pętli musi pokazać się liczba mnożnikowa w środku, wtedy też widzisz, czy masz dobry układ.

4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Wie ktoś jak mam zdobyć mnożnik do 30 pół wewnątrz kształtu? Bo ja jakoś nie kumam tej gry. A do końca pozostały mi dwa zadania, właśnie ten mnożnik i stwórz liczbę kształtów 45. No naprawdę nie wiem o co tu chodzi.

5. AngelGina

Mnożnik do 30 pól wewnątrz kształtu, trzeba otoczyć pętlę, aby w środku znajdowało się 29 stworków.
    Natomiast stwórz liczbę kształtów 45- czyli zrobić 45 różnych pętli, nie ważne jakich, małych, czy większych, każda pętla zalicza jeden kształt.

6. -mala159-

to proponuję cofnąć się do posta nr.501 i tam jest wszystko wyjaśnione i pokazane plansze z mnoznikami

7. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ojej, dziękuje.

8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

nie wiem jak to się stało bo postęp mam 80/80, nagrody wszystkie a misje 25/28 i moje pytanie brzmi: jak mam sprawdzić które to?????:p:)

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2025
    hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. -mala159-

Marynia sprawdz ,które nie masz odchaczone na zielono i te trza zrobic ;)

10. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Gratki, który to już ze skrzyneczek?

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

[ciach]
    Idę zbierać badyle;) Tak ładnie się złożyło (po raz kolejny), że zmieściły się wszystkie 3 na tych 160 polachxD:cry:xD

Nie prowokuj proszę kłótni,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 marca 2025
    hiacynta i Aisha1969 lubią to.
  12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Co robię nie tak .
    Zrobiłam tak jak jest tu nie mam zaliczenia ptaszka przy ulepszeniu laboratorium w misjach.Również nie mam ptaszka przy zdobądź mnożnik do 10 pol

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2025
    hiacynta, bogusiak80 oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. -mala159-

i nie będziesz miała ,bo aby zdobyć ulepszenie Lulka potrzebny jest mnożnik 30 czyli x30 w środku,odszukaj mój post #501 i zerknij jak wygląda plansza z mnożnikiem x30

14. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

oj krzyczeli niezadowoleni a to takie proste zadania są i ja już od 3 dni bawię się siejąc rośliny tylko żeby mieć wyższe pd na wymianę
    a zabawa przednia była i jak sobie poczytałam te niezadowolone posty z początkowych dni eventu to pusty śmiech mnie ogarnia i myślę że większość wtedy niezadowolonych graczy teraz siedzi cicho i udaje że to nie oni krzyczeli he he he

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Dzięki skończyłam .

16. -mala159-

Grateczki :) :),czyli udało się zrobić cały :)

17. puniak3

puniak3 Moguł forum

pięknie dziękuję i teraz już wiem o co chodzi pozdrawiam cieplutko

18. twardy81

twardy81 Koneser forum

19. AngelGina

Nie zaliczam się do tych zadowolonych, od początku byłam zdania, że coś z eventem nie jest do końca przemyślane i nie zmieniłam zdania.
    Event ukończyłam i nadal dużo mi się nie podoba, na pewno sianie bez dodatkowych bonusów, jedno ograniczone pole do siania, blokada wypadajek- tak, niektórym bardzo mało wypada z jednego zbioru, zagmatwany poradnik, do teraz niektórzy gracze nie wiedzą o co chodzi w zadaniach, poza tym nadal nie lubię tej mechaniki minigierki 8)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Punkty nareszcie za mną8):D8)!!!